Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > SaLuSa - 5. prosinca 2016


SaLuSa - 5. prosinca 2016

Poruka 13

Zemaljska godina završava, pa tako i vi kao sav narod završavate pripreme za kretanje prema novim poboljšanim standardima življenja i razumijevanja i međusobnih odnosa. Ako pogledate oko sebe, mogli biste reći da se stvarno ništa nije promijenilo godinama, ali mnoga službena mjesta, tijela, lideri mnogih zemalja prolaze isti proces čišćenja kao što ste vi učinili na osobnoj razini. Vi ste vodili promjene u smjeru bezuvjetne ljubavi i postavili put za traženje istine o svom porijeklu i evoluciji i povijesti koja se doista odigravala na Majci Zemlji.

Sada svatko i svi će se pomaknuti dalje od toga što bi se moglo navesti kao staro, ili prihvatiti i razumjeti. Kao što znate, da bi se pokrenuli treba ostaviti ono što vam više ne služi, tako da je to ono što se događa i na globalnoj razini. A ono što se stvarno događa znaju oni koji rade na funkcioniranju globalnih sustava i postoji puno informacija koje se jednostavno ne govore javnosti, jer nema potrebe da svi znaju svaki detalj, jer vi ste već napravili svoj dio ove promjene izražavajući želju za promjenom. Možete biti sigurni da one koji rade u takvim ulogama svi podržavaju. Promjena je jednostavno raditi na svoj način do željenog ishoda.

Svi mi imamo svoje želje i želimo da se ispune, a vi znate da dijelimo isti san slobode, jedinstva i znanja o Kreaciji. Ja također imam svoju snažnu želju koja vodi moju evoluciju i moje aktivnosti koje radim i znam da će biti ispunjene, jer već osjećam da je veza tako snažna da ništa ne može promijeniti tok energije kreacije na bilo koji način. Čak i ako druga strana to ne osjeća u ovom trenutku, ja je uvjeravam da je to tako. Shvatite da se um mora također očistiti, a zbunjenost je "dobar znak" da staro također napušta i um, i uskoro će opet biti mir i toliko željena istina će sjati tako lijepo i bez ikakve sumnje.

Mogu čuti mnoge od vas kako govore da je nama tako lako ne sumnjati i da vjerujemo svemu onome s čime dođemo u vezu. Da, mi uopće ne sumnjamo, jer mi osjećamo istinu jasno u našim srcima i koristimo da jasno čitamo sve znakove koji su nam dani. To je ono što mi dijelimo u našim porukama, tako da vi možete osjetiti i naučiti i prakticirati osjećaje i slušanje i gledanje znakova na najkorisniji način za sebe. Mi vas želimo potaknuti da uvijek tražite svoju istinu.

SaLuSa

Kanal: Dani
Izvor: http://salusanewmessages.blogspot.sk/2016/12/message-13.html
Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge