Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Kris Won, January 13, 2012

Kris Won, January 13, 2012


Poruke od Kublai Khan-a


Rješavanjem vaših svakodnevnih problema vi napredujete krivudavim putem koji vas vodi do mudrosti. Nemojte bježati od svoje sudbine; njezino ispunjenje je nepromjenjivo i ne može se odgoditi, kao i činjenica da ne prihvaćate s hrabrošću i podnošljivošću ono što vam se događa, to neće promijeniti vašu sudbinu; prihvatite to, dakle, s radošću i srećom, jer vas to vodi prema vašem vlastitom savršenstvu.

Ako dozvolite sebi da povređujete druge, vi prihvaćate da drugi i vama nanose bol. Ako to želite izbjeći, ne štetite nikome.

Ne prihvaćajte pomoć od drugih, osim ako je to potrebno u tom trenutku u vašem životu; jednom kad je problem riješen i kada ste ponovo u udobnom položaju, nemojte zaboraviti na učinjenu uslugu, vratite je. Tako ćete biti u mogućnosti nastaviti vaš predviđen put, bez bilo kakvog opterećenja ili duga i u apsolutnoj slobodi.

Naučite voljeti prirodu. Ako ju ne možete pronaći na mjestu gdje živite, otiđite redovito iz vašeg gradskog područja i hodajte u tišini i samoći među drvećem, planinama ili na plaži. Ništa drugo ne daje mir i tišinu vašem umu.

Pokušajte svaki dan pomoći bar jednoj osobi. To ne mora biti nešto komplicirano, osmijeh ili stavljanje ruke na nečije rame je dovoljno ili budite „uho za slušanje“ onom kojem je potrebno da ga se sasluša.

Živjeti ćete u raju, kada pomognete drugima da i oni žive u raju. Isto tako, živjeti ćete u paklu, ako netko zbog vas živi u paklu.

Raj ili pakao postoje samo u svijesti svakog pojedinca, svaka duša dobiti će jedno ili drugo, ovisno o akcijama svake duše koje je učinila i što čini u sadašnjem trenutku. Na kraju, to je samo stanje svijesti, gdje zadovoljstvo ili kajanje ostvaruju jedno ili drugo.

Većina ljudi osjeća se nesretno kada se pojačaju male neugodnosti s kojima se susreću na svojem putu. Neugodnosti će postati problem u trenutku kada izgubimo odlučnost da ih riješimo, te kada dozvolimo da klonemo duhom. To je jednostavno, moramo promijeniti stav iz „Ja to ne mogu“ u „Ja ću to riješiti“.

Najveća bolest čovječanstva je sebičnost; to je glavni generator svih muka i nevolja koje je pretrpjelo čovječanstvo. Obuzdavanjem da se prepustimo vodstvu ega, steći ćete neusporediv unutarnji mir i radost.

Skrivena istina je da vi patite jer mislite da ste odvojeni. Zamka na svjetskoj razini je iluzija da ste odvojeni od cjeline od trenutka vašeg rođenja, i to ovisi o vama da upotrijebite potrebne napore kako bi otvorili oči prema istini, da smo mi, sve duše, duše Kreacije, da smo Jedno, zasebni jedino u našoj vanjštini, izgledu.

Dobro i loše su relativni, ovisno o osobi. Bolje je naučiti razlikovati istinu od laži. Pobjegnite iz lažnog svijeta privida, te se čvrsto usidrite u istini. Ako pitate što je istina, odgovor na ovo pitanje, naći ćete isključivo u sebi.

Svakodnevno izdvojite pojedine trenutke da budete „unutar sebe“, sa sobom, iz toga ćete izdvojiti snagu da nastavite da idete dalje, s ustrajnošću i povjerenjem u sebe.


Izvor: Kublai Khan
Kanal: Kris Won
Prevela: Vesna


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge