Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - July 31, 2011

July 31, 2011

Velika smjena se događa, draga moja. Neki su u mogućnosti povezati se sa svojim unutarnjim Svjetlom. Koriste tu ljubav da se povežu s Duhom.Morate pomoći onima koji su voljni slušati i suočiti se s činjenicama o tome što se stvarno događa. Strah će biti korišten da vas se drži pod kontrolom. Nemojte nasjesti. Znajte da ste Vi dio Novog Početka. Vi ste ko-kreatori odabrani povratiti vaš planet i vratiti ga u svjetlo. Instinktivno ćete znati što morate napraviti da bi pomagali onima koji su još zapeti u iluziji za koju vjeruju da je stvarnost. Kako se vaša svjesnost širi povezat ćete se s višim frekvencijama. Vaše razumijevanje Univerzuma i važnost Zemlje rekonektirajući se postat će jasna. Bolesti će postati stvar iz prošlosti – daleka sjećanja. Vaša će se tijela oporaviti od napada i patnji(bolesti) koji su stvoreni od strane čovjeka. Proći ćete period izlječenja kada se oboje, i Čovjek i Zemlja oporave i krenu naprijed u svjetlo. Ljubav i mir će prevladati.
To neće biti lak period za sve vas, jer sjene prošlosti su generacijama nastojale spriječiti da se Duh i Kreacija ujedine.Ovao je naše obećanje. Uspjet ćemo. Glas istine neće biti ušutkan.

Sada potpuno razumijete važnost akcije koju je poduzeo premijer Irske kada je govorio o zlostavljanjima djece od strane Vatikana. Ovo je bio prvi korak poduzet da se shvati da Vatikan kontrolira Vaš Svijet i svaku osobu u njemu. Dokazi su tamo ali su skrivani. Propovijedali su ljubav, ali kontrolirali strahom. Sada su pod oštrom prismotrom. Činjenice se gomilaju i uznemirujuće su i šokantne onima koji su im vjerovali. Potrebno je suočiti se s istinom prije nego slijedeči koraci budu poduzeti. Vatikan je pokrivena i svjetski umrežena organizacija koja kontrolira sve. Neće preživjeti kada istina ispliva na vidjelo. Oskvrnuće nemoćne, nevine djece nikada više neće biti tolerirano nigdje na svijetu. Vatikan mora ustati i iznijeti istinu, priznati da su tolerirali i omogućavali takve zločine protiv čovječanstva.

Mi pripremamo portale kroz koje ćemo ponovno ući u vaš svijet da bi vas vodili u Svjetlo. Nova realnost će izmjeniti pogled na planet i sav ljudski život, kao i na vaše prijatelje s drugih planeta koji će biti sretni da se ponovno spoje s vama i pomognu vam kroz ovu veliku Tranziciju. Vi stvarate povijest. Pratite i bilježite sve što se oko vas dešava kako bi buduće generacije učile i razumjele što se moralo desiti da bi živjeli u miru i ljubavi.

Primjetit ćete da će neki “nestati”. Neki će biti zamijenjeni Dušama koje im sliče. Mnogi će biti razotkriveni kao zli: s njima će se postupiti kako bude ispravno. Očekujte mnoge promjene i tražite pomoć od onih kojima vjerujete.

Mojoj supruzi je teško ostati budnom i koncentriranom. Vrlo je bolesna već nekoliko tjedana. Na jakim je lijekovima i mora se odmarati i oporaviti. Molim da shvatite kako joj nije moguće odgovoriti na sve emailove s obzirom da radi sama. Mi radimo sve što možemo da joj pomognemo u oporavku.
Ostajem njem odani suprug, Monty

Prevela s engleskog: Željka
Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge