Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 28. srpnja 2013

Montague Keen - 28. srpnja 2013

“Naši životi počinju se gasiti onog dana kad počnemo šutjeti o stvarima kojih se to tiče." ~ Martin Luther King

Probuđeni se moraju ujediniti kako bi ostvarili da imaju snagu i sposobnost da progovore. Vaša šutnja je dozvolila da se donesu zakoni da bi se ušutkali oni koji se ne slažu s kabalom. Upravo sada, svaki dan je važan. Vi se ne možete opustiti i reći, "Oni to nikad ne bi učinili". Oni to rade!

Oni trenutno grade zatvore gdje će ići oni koji ne bi trebali. Mnogi od vas im slijepo pomažu da rade upravo to, govoreći, "To mi je posao" ili "Trebam hraniti obitelj". Iako je to razumljivo, pogledajte što pomažete stvoriti za svoju obitelj i za milijune drugih nevinih obitelji. Ne možete zatvoriti oči za ono što je učinjeno, upravo pred vašim nosom. Oni su toliko uvjereni, oni se ne zamaraju prikrivati svoje zle planove u tajnosti. Oni sebe vide kao da imaju potpunu kontrolu nad čovječanstvom.

Svatko od vas ima glas, pa iskoritite ga. 3-dimenzionalno razmišljanje na koje ste naviknuti, mora biti odbačeno. To je točno um, to je ono što ste mislili, i po religijama i po obrazovanju: on je vaš zarobljenik. Vaši umovi preuzeli su vaša srca i duše. Vi to zovete logično razmišljanje, ali to je ono što vas drži zatočene i pod kontrolom. Ja tražim od vas, sada, da naučite ići u vaša srca. To će vam dati pravu sliku o trenutnoj stvarnosti i što može biti odlučujuće u njenom stvaranju. Svaka pomoć vam je dostupna. Vi niste sami. Vi morate poduzeti prve korake za gašenje tame u vašoj stvarnosti.

Imajte na umu da mnogi koji su bili na putu svjetla bili su zasjenjeni, i možda, s vremena na vrijeme, dobivali pogrešne informacije. Morate stajati čvrsto u vašoj istini. Vaše srce će biti vaš vodič. Mnogi prolaze kroz takve unutrašnje bitke dok pokušavaju ostati na svom pravom putu. Mračni gube tlo pod nogama, i postaju sve opasniji u njihovim pokušajima da se održe na vlasti. Povežite se sa svojim anđelima čuvarima radi zaštite i vodstva. Ono što proživljavate u ovom trenutku bilo je planirano. To je završna bitka između Gospodara Svjetlosti i Gospodara Tame. To je onda kada počinje Novo doba i svaka zemlja u vašem svijetu će imati koristi. Mir će bit obnovljen.

Naši planovi za budućnost su veliki. Mi ćemo ih objaviti po potrebi kako bi saznali osnove. Fokusirajte svoje misli na istinu i nemojte skrenuti s puta, bez obzira kakva god da su iskušenja, da vas namame. Ono što oni obećavaju sve je iluzija. Oni su manipulatori uma. Odbite ih prihvatiti. Podignite svoje vibracije.

Ljubav je najviša vibracija. S ljubavlju u vašim srcima, ništa vas ne može dotaknuti i ništa vas ne može odvratiti. Nikad ne dopustite da strah uđe u vaše živote, i nikad mu ne dopustite da vas spriječi da slijedite svoj božanski put. Svatko s misijom koju treba obaviti je napadnut, ali vi možete prevladati te prepreke, a kada to učinite, vi ste sve jači zbog toga. Kad živite u svijetu gdje tama vlada, vi ćete biti testirani onim što je učinjeno i onim čime vam se prijetilo. Morate biti jaki, čvrsti u svojim uvjerenjima. Također trebate shvatiti kada su drugi napadnuti i trebate ih podržati. Pomognite im da shvate što im je bilo učinjeno. Držite ih u ljubavi i svjetlu.

Meditacija će olakšati vašu vezu sa svjetlom. Pronađite način koji vam najbolje odgovara, i to će vam pomoći da ostanete koncentrirani. Pokušajte izbjeći bezumne gluposti koje su svuda oko vas, otimajući se za vašu pažnju. Sve je to dio plana. Nemojte pasti na to.

Drevni portali se još jednom aktiviraju. Oni će širiti svoje svjetlo kako bi ojačalo planet u pripremama za ono što dolazi. Budućnost koju stvarate u ovom trenutku je od velike važnosti za čovječanstvo i za vaš planet. Uđite u to široko otvorenih očiju znajući sigurno da ste na pravom putu. Vi ćete imati ključnu ulogu u uklanjanju svih oružja za uništenje s ovog planeta: ubijanje će prestati, svi ratovi će prestati, a vojska će se koristiti za obnovu svega onoga u čemu je imala ključnu ulogu u uništavanju. Prioritet će biti prehrana stanovništva. To može biti učinjeno brzo i učinkovito. Mi smo puno razmišljali o svemu onome što se treba napraviti. Pošto mi vidimo punu sliku, u poziciji smo da vodimo i pomažemo. To je zajednički napor, s obje strane života, ujedinjujući se za spas čovječanstva i planeta od mračnih sila koje su ga progutale i pokušavaju ga uništiti.

Pogledajte na vrijeme kada je sva tama uklonjena i vaš planet je obnovljen, kad se cijelo čovječanstvo udružuje da živi kao jedan u miru i slozi. U cilju postizanja toga, može biti zatraženo od vas da se žrtvujete, ili se malo borite, ali ništa se neće tražiti od vas s čime se lako ne možete nositi.

Kad podržavate istinu, ništa ne može doći na vaš put. Samo imajte na umu da ste vi u borbi u kojoj ćete pobijediti. Ponekad, borbeni planovi moraju se mijenjati, tako da će se mijenjati ono što bude trebalo mijenjati, jer ništa nije zapisano u stijeni.

Mi smo na pravom putu, a to je ono što je bitno. Broj nas se povećava iz dana u dan, sve više zemalja se otvara istini. Znajte da je svaki od vas dobrodošao i da je cijenjen. Svaki od vas je dio cjeline. Kako će lijepo biti, kad sve granice budu uklonjene, i ljudi budu živjeli kao jedan, svi dijeleći iskustvo na planetu Zemlji. To neće biti zadugo.

Na osobnoj razini, vi postižete napredak i mi dijelimo vaše uzbuđenje. Vi nikad niste prestari za učenje. Zahvaljujem se onima koji vas savjetuju. Oni su izabrani za ovaj zadatak. Podržite s ljubavlju i ljubaznošću, one oko vas koji su se borili s mračnim silama. Držite ih u svjetlu. Držite ih u ljubavi. Molim svakog od vas da to učini, za one koji su na udaru i koji se bore da izađu na drugu stranu.

Ja sam uvijek na tvojoj strani. Moja ljubav za tebe nikada neće umrijeti. Ostajem tvoj obožavani, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Preveo s engleskog: FrediShare |


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge