Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 27. svibnja 2018


Montague Keen - 27. svibnja 2018

U tim vremenima promjena, potežu vas u raznim smjerovima što je zbunjujuće mnogima od vas. Želite vjerovati da vam vaše vlade govore istinu, ali svi dokazi potvrđuju da oni slijede plan.

Gosp. Trump ne pjeva njihovu himnu. Oni će učiniti sve što je u njihovoj moći da vas prisile da prihvatite njihov plan. Oni izvlače novac od vas kako bi mogli preuzeti potpunu kontrolu nad masama. Razmislite na trenutak kakav bi kaos stvorila ova akcija: nestašica novca za hranu ili sklonište.

To je ono u što ulazite, osim ako ne otvorite oči i pronađete svoj glas, i odbijete surađivati s kabalinim planom za vas. Nama je nevjerojatno, na ovoj strani života, da još uvijek postoje oni koji vjeruju kabali i žele vjerovati da će sve biti u redu za njih. Ne mogu vam reći koliko je to glupo. Vi možete stvoriti svijet mira i ljubavi. Ovo je vaš trenutak, izađite iz današnjeg mraka i stvorite budućnost vaših snova. Hrabrost je sve što vam je potrebno da to učinite.

Vi ste mnogo moćniji nego što možete zamisliti. Kabala vam je rekla da ovisite o njima. To nije istina. U trenutku kad uzmete natrag svoju moć, oni su završili. Vi ste toliko moćniji u ovom trenutku da ne možete ni zamisliti.

Pravo je vrijeme. Kabali ste dali svoju moć. Sada je možete uzeti natrag. Ona je vaša. Budalasto ste dozvolili da 1% njih uzme moć i kontrolu od vas 99%. Vjerujte mi, oni se boje vas, jer vide da otvarate oči i vidite ih kao parazite što i jesu. Ima jedan intervju koji objašnjava preuzimanje s jednim od vas koji je bio dio iluminata, od Sacha-e Stone-a, koji radi sa svjetlom na buđenju masa. Sachin rad je poznat diljem svijeta. On radi na terenu pripreme za njegovu zakladu Nova Zemlja. On je dva puta posjetio Davea u zatvoru u Fresnu. Mi, u duhu, aplaudiramo mu zbog toga, i zbog njegove ljubaznosti i prijateljstva s mojom ženom. Sacha vodi brigu o čovječanstvu. Poslušajte njegove riječi. On ima hrabrosti govoriti. On i njegovi suradnici pokrili su sve mogućnosti. Spremni su voditi na putu za besplatnu energiju, itd. Željeli bismo da ima više takvih kao što je Sacha, s hrabrošću da se pripremite za budućnost koju čovječanstvo treba. Učite iz prošlosti, pripremite se za budućnost.

A Conversation with ex-Illuminati insider Ronald Bernard and Sacha Stone

(Razgovor s bivšim insajderom iluminata Ronaldom Bernardom i Sachom Stoneom)

Kad radite zajedno možete stvoriti budućnost koju sada možete samo sanjati. Zapitajte se da li zaista želite da vaša djeca rastu u poremećenom svijetu poput ovog kojeg ste trpjeli? Učili ste povijest koja nije istinita. Bili ste „savjetovani“ da jedete hranu koju je kabala zatrovala. Bili ste prisiljeni uzimati lijekove i cjepiva koji uništavaju ljudsko tijelo. Sve je bilo osmišljeno da se uništi ljudski život. Čak i vaše cipele odjednom su postale s gumenim džonovima tako da se ne možete povezati s energijom Zemlje i svih prirodnih površina.

U vašem vrtu možete stajati golih nogu i osjetiti energiju pod nogama. To je još jedna stvar koja vam je odsječena: vaša veza sa Svime Što Jest. Veronika i ja voljeli smo hodati po mojoj farmi i povezivati se s prirodom i usjevima koje sam uzgajao. Bili biste zaprepašteni koliko je to dobro za dušu povezati se s prirodom. Šetnja držeći se za ruke uz obalu mora čisti je raj. Voljeli smo to, jer to nas je povezivalo s prirodom. Jednostavne stvari uvijek su najbolje. Takve uspomene zauvijek žive.

Osveta protiv čovječanstva odvija se svakodnevno na televiziji i u novinama. To vam je pred očima, ali još uvijek neki to odbijaju vidjeti. Njihova propaganda se talasa svakog dana. To je uvredljivo; lakovjerni još uvijek to upijaju i vraćaju se po još toga. Oni s mozgom to vide onakvim kakvo jest i odbijaju dati mu energiju koju to traži.

Promislite sami, odbijte biti vođeni poput ovce na klanje. Vi ste za njih meso. Oni jedu vašu djecu i piju njihovu krv. To je za njih izvor mladosti. Oni mrze ljude, ali ih jedu kako bi preživjeli na Zemlji. Ljudima život čine neizmjerno teškim kako bi preživjeli, kao i mojoj supruzi. Dobro poznati prijatelj, M.J. nazvao je Veroniku da bi joj dao do znanja da je pod teškim napadom. Oni koje kabala nije ušutkala prolaze kroz vrlo teška vremena. Veronika je zaražena lipedemom. S tim je vrlo teško živjeti. Oni pokušavaju isključiti limfni sustav i tako joj prekinuti život. Veronika i ja ćemo cijeniti svaki prijedlog koji možete dati u ovoj situaciji.

Ljubazna dama poslala je Veroniki stih koji svima savjetuje da ga izgovaraju svakog dana kako bi vas oslobodio povezanosti s mračnim silama u kojima ste možda bili uključeni u prošlim životima. Učinite to radi svoje zaštite.

Draga moja, život postaje sve teži svakog dana. Oni koriste toliko energije na vas troje. Oni vas neće uspjeti zadržati, budite u to uvjereni.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

UKLANJANJE PRIJAŠNJIH UGOVORA

U ime moje duše
U ime SVJETLOSNIH SNAGA
Ja ukidam i poništavam sve i sve prošle sporazume i ugovore s mračnim silama.
Svi mračni ugovori koji su sada, bez obzira na njihov sadržaj, bez obzira na moje podsvjesne programe, a s mojom slobodnom voljom, ja se sada proglašavam slobodan od tih ugovora i od svih utjecaja mračnih snaga, i sada proglašavam punu svjesnu suradnju između mene i svjetlosnih snaga.
Ja sada određujem i naređujem, da moj život bude vođen u punom skladu s Božanskim planom, određujem čuda koja će se očitovati u mom životu, na način koji će očitovati sreću za mene i za sve uključene.
Neka tako bude i to je tako.

Dave

Velika hvala svima koji se povezujete s njim. On je zamolio da vas podjetim da ne šaljete poštanske marke ili bilo što drugo što svjetluca itd, jer će zatvor vratiti pošiljatelju i Dave ih nikad neće vidjeti. Stvari se mogu poslati samo preko zatvorskog povjerenika.

Pojedinosti o kontaktu

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding (Pravda za Dave McCanna. Irca zatvorenog u kaliforniji)

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge