Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 25. prosinca 2016


Montague Keen - 25. prosinca 2016

2016. godina je gotovo pri kraju. Bila je to vrlo traumatična godina za mnoge, uključujući i tebe, moja draga. Svi koji su nastojali da izlože kabalu su patili. Znam da je to uzelo svoj danak od tebe, moja draga, ali činjenica da si preživjela sve što je bilo usmjereno na tebe, dokazuje da će istina pobijediti. Čovječanstvo traži snagu da istraži sve što su oni koji vjeruju da su "na vlasti" nametnuli vama. PRAVI kontrolori, koji vuku konce svih svojih marionetskih vlada, izloženi su i uklonjeni. Trebat će vremena da ljudski rod u potpunosti shvati kako je ova zla kabala promijenila kurs ljudskog života na Zemlji. Oni su promijenili povijest kako bi vas zbunili. Postoji potreba da znate svoju pravu povijest, kao i tko ste i što vas očekuje. Ništa (a ja mislim NIŠTA) što su vas učili o vašoj povijesti nije istina. Svi oni za koje su vas učili da ih se visoko cijeni, u stvari, su vas porobili. Svaki put kad napravite znak križa; vi zapravo kažete: "SLAŽEM SE S OVIM ROPSTVOM. JA SAM VAŠ ROB". To je razlog zašto možete vidjeti križ posvuda, da vas podsjeti na vaše ropstvo. Kabala razumije kako ljudski um funkcionira. Oni su uspostavili bezbroj načina da ga kontroliraju. Nemojte igrati njihove igre koje su osmišljene da vas zarobe.

Religije su drugačije igre uma, također osmišljene da vas zarobe. Služite, umjesto toga, Primarnog Stvoritelja, Izvora svih kreacija, koji čeka vaš poziv da vas oslobodi od kabale i da vas zaštiti od daljnjih napada. Uvjeravam vas, da kabala gubi tlo pod nogama. Francuska i Irska, i druge zemlje, sada smišljaju planove za izlazak iz kabaline EUROPSKE UNIJE. To dokazuje da se buđenje događa. Oslobađanje od okova je u tijeku.

Još jedan dokaz da cijepljenje uzrokuje autizam objavljen je u Kaliforniji. To je činjenica. To je još jedan dokaz da, daleko od toga da vam rade dobro, ta cjepiva uzrokuju veliku štetu. Ona uništavaju živote. Postoje stručnjaci za zdravlje koji koriste prirodne metode liječenja, koji su spremni da zamijene korumpiranu farmaceutsku industriju. Ja sam pomogao Veroniki da formulira planove da ovo stavi u akciju. Ona je pod stalnim napadima sve do danas. Međutim, to će biti učinjeno; vidite to samo kao odgođeno. Bitka samo da bi mogla preživjeti, morala je imati prioritet. Naši planovi će uroditi plodom. Oni se ne mogu spriječiti. Čovječanstvo mora preživjeti i opet napredovati.

Iskoristit ću ovu priliku da podsjetim Irce da će izuzetan čovjek, DAVID ICKE, govoriti u Irskoj po prvi put. Molim vas, dajte mu pravu irsku dobrodošlicu. Slušajte njegove riječi. One će vas uzdići iz sustava kontrole koji je uspostavio Vatikan, prije 2000. godina, kako bi vas porobio. Vi, irska rasa, najviše ste griješili protiv rase u vašem svijetu. Ovo je vaše vrijeme da se PROBUDITE, i shvatite da IRSKA JE KLJUČ KOJI ĆE SVE OTKLJUČATI. Svi odgovori koje trebate su u Irskoj. Još jednom pogledajte informacije objavljene u videima Andrewa Bartzisa i Veronike na YouTube. Vi ste za to spremni. Sve informacije koje trebate su sadržane u njima. Vrijeme je da Irci djeluju, odbacivanjem lažnih učenja i stupica Rima koje su vas porobile. Naučite da su isusovci bili ti koji su planirali i proveli IRSKI HOLOKAUST. Rekli su da je to bila glad. Takve LAŽI!

Irska je proizvodila hranu koja se izvozila, čak i dok su ljudi umirali od gladi. TO JE BILO POD NADZOROM ISUSOVACA. Svi dokazi postoje. Vatikan je krenuo da uništi Irce, šaljući ih da idu na četiri kraja Zemlje kao robovi.

Kad se Irci probude (a probudit će se!) sve laži Vatikana će biti izložene. Oni će izgubiti i ono malo kredibiliteta što im je ostalo. Vatikan otvoreno služi Luciferu. To je upravo pred vašim očima, ali vi ste slijepi na to. Koliko mnogo djece oni žrtvuju Luciferu svake godine kroz njihove sotonističke rituale. PREŠUĆIVANJEM OVE TEME, I VI TAKOĐER STE KRIVI!

Morate se suočiti s mnogim neugodnim istinama u 2017. godini, posebno s ritualnim ubijanjem djece. To mora prestati! Oni koji služe MOLOCHA uvijek su se upuštali u takva ritualna žrtvovanja. Mnogi prisustvuju MISNOM ŽRTVOVANJU. U toj misi, govori se da se PIJE KRV Kristova i JEDE MESO Kristovo. To je, u stvari, sotonistički ritual. Da li vi to činite?

Razmislite na trenutak, kakav će život biti kad chemtrailsi nestanu; kad se fluoridizacija vaše vode zaustavi; kad se GMO hrana zabrani; kad farmaceutske korporacije budu izložene točno za ono što jesu, i spriječe se sva cijepljenja. Ljudski život će se promijeniti. Vi ćete biti slobodni da mislite i istražujete sve ono što je bilo skriveno od vas. Opet slobodni da budete bića svjetla koja zapravo jeste.

To je vaš cilj. To je ono prema čemu morate raditi. Vaša budućnost ovisi o tome. Sve informacije koje trebate već su tamo i čekaju da ih istražite. Ne postoje ograničenja, pa krenite po to. Vidite ovo kao najuzbudljiviju avanturu svog života.

Oni kojih se kabala boji su zatvoreni u zatvorima, po cijelom svijetu. One koje mogu ubiti, oni će ubiti. Molim vas, mislite na one koji su nepravedno zatvoreni bez suđenja od strane kabale. Pravda ne postoji u zemljama s kojima upravlja kabala. Molite za pravdu za njih. Sve im je uzeto, i ništa im nije ostalo, osim nade da će na kraju pravda prevladati.

Moja draga, 2016-ta je bila jedna od najtežih godina s kojom si se ikad morala nositi. Napadi na tebe su postali drski i strašni. Zaista je čudo da si preživjela.

Naš rad se mora nastaviti.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge