Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 25. lipnja 2017


Montague Keen - 25. lipnja 2017

Ropstvo čovječanstva dolazi kraju. Trebalo je puno vremena i velikog truda da se dobiju pravi ljudi s obje strane života i da im se omogući da zajedno rade kao jedna jedinica. To smo učinili i pokazalo se uspješnim u uklanjanju kontrola koje su porobile čovječanstvo. Kontrolni sustavi bili su postavljeni na glavne lokacije. Trebali su nam specijalni energetski kodovi da ih uklonimo. Naš uspjeh od 15. lipnja bio je izvanredan. Tome je brzo uslijedio naš rad na dan 24. lipnja te nam je trebalo tri dana za potpunu aktivaciju vašeg DNK.

Čovječanstvo se oslobađa korak po korak. To je vrlo važna operacija koja se ne može požurivati. Njezin uspjeh je osiguran. To je bilo u planu već godinama ali se nije smjelo žuriti. Za to je trebalo biti pravo vrijeme. Kad je Veronika aktivirala Lia Fail na Tari, i aktivirala zaključavanu bravu prije tri godine, ona je započela proces buđenja. Sve blokade su morale biti locirane i uklonjene. One su bile po cijelom vašem svijetu. Također je trebalo pronaći mjesta na kojima je bilo skriveno znanje, i znanje osloboditi čovječanstvu. Zamolio sam Veroniku da se zapis cijelog ovoga rada čuva tako da bude dostupno potpuno razumijevanje onoga što je učinjeno čovječanstvu da ga se veže. Ovo je povijest u nastajanju.

Očito je da vaši kontrolori nisu zadovoljni našim radom i bio je još jedan napad na Veronikin život u petak večer (23. lipnja). To što je preživjela je dokaz njezine odlučnosti da završi svoj rad. Ona je još uvijek vrlo slaba i ima problema s povratom snage. Mi je štitimo ali ponekad to nije dovoljno. Kabalina tehnologija je izvan vaše mašte. Naš rad u sprečavanju njihovih planova za potpunim preuzimanjem vašeg svijeta čini ih vrlo ljutitim.

Vaše oči su se otvorile. Vi znate tko su oni i koji su njihovi planovi. Za njih nema mjesta gdje se mogu sakriti. Njihovo samopouzdanje je nagriženo i oni su vrlo ljuti da to treba biti tako. Oni uče da im novac neće kupiti ono što žele. Čovječanstvo blokira njihove planove što je nešto što oni nikad nisu predvidjeli, tako da nije bilo planova za rješavanje ove situacije. Kad vaš DNK bude obnovljen i aktiviran postat ćete ono što i jeste. Bit ćete sila na koju treba računati. Oni pojedinci koji su vam uzeli sve što ste imali, kriti će se u strahu od vas. Oni će moliti za milost. Ne dajte se prevariti, jer oni neće promijeniti svoje načine preko noći. Oni su ono što jesu. Povjerenje se treba steći.

Molili smo vas za pomoć mladiću u zatvoru u Kaliforniji. Jedan mladić u Irskoj je izašao. Mi mu se zahvaljujemo. Što se tiče našeg mladića u Kaliforniji, u Americi, ne može se dovoljno tvrditi koliko je važno njegovo oslobađanje, i još oklijevate pomoći. Kabala će napraviti još jedan pokušaj postavljanjem glumca u njegovu ćeliju, da bi postavila još jedan scenarij da ga se zastraši. Također će koristiti medicinu u pokušaju da ga se ubije. Zar nije dovoljno pretrpio u tom paklu. On je njihov adut protiv vas. Dok ga oni drže, ne možete biti potpuno oslobođeni. Jednostavno je to tako.

Tajne organizacije koriste drevnu crnu magiju protiv čovječanstva. Njima pomažu vanzemaljski entiteti. Oni za koje su vam govorili da su tu da vas zaštite, rade upravo suprotno. Njihovo cijepljenje i lijekovi na bazi tableta ne pomažu ljudskom tijelu. Zašto im još uvijek vjerujete. Oni vas namjeravaju uništiti. Sva tajna društva su uključena u vaše uništenje.

Istražite istinu, tko ste, i vašu povijest, ne ono što su vas učili. Njihove laži su vas držale u zarobljeništvu. Kako još uvijek možete vjerovati vladama koje koriste chemtrailse da vas polako ubijaju, truju vašu vodu, i prisiljavaju vas da jedete kemijski proizvedenu hranu kako bi osigurali da postanete zombiji. Oni su uklonili PRIRODU iz svog plana, a vi još uvijek imate povjerenja u njih. Vama je um toliko kontroliran da ne možete vidjeti što vam je učinjeno i tko to radi.

Ovo je najbolja prilika koju je čovječanstvo ikad imalo da se oslobodi. Jeste li voljni uložiti napor da se to učini? Kad udružite svoju energiju da vratite čovječanstvo na ono što bi trebalo biti, to će se dogoditi. Jeste li toliko zauzeti da ste kontrolirani od strane vaše TV i novina da bi vas bilo briga?

Povežite se sa svojom dušom i nađite tko ste i vi ćete ukloniti sve lažne predodžbe koje TV odašilje. Vi ste duše u tijelu, NE tijelo povezano s dušom. Uklonite sva lažna uvjerenja koja vam religije nameću. Vama ne treba nikakva religija za vezu s Izvorom.

Religija je smišljena da bi se uklonila vaša izravna veza s Izvorom. To je omogućilo tim religijama da vas izravno kontroliraju. Prihvaćajući ovu izravnu kontrolu, napustili ste Izvor i izgubili vezu, i od tada ste lutali divljinom.

Moja draga, moraš vratiti snagu. Taj napad je bio brutalan i namjeravao te ubiti. Oni su potaknuti svojim očajem da se zadrže na Zemlji. Tako je dobro raditi zajedno za dobrobit čovječanstva. Zahvaljujem se svima koji ti pomažu. Svi oni su dio našeg tima.

Mi ćemo uspjeti.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge