Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 23. rujna 2018


Montague Keen - 23. rujna 2018

Kabala se toliko plaši zbog onoga što bi gospodin Trump mogao učiniti, pa ga napadaju iz svakog kuta. Na taj se način oni izlažu cijelo vrijeme. Sve što je ona poduzela bilo je da čovjek ustane protiv njih, i odbije biti dio njihovih zlih planova. Dugo ste čekali da se takav čovjek pojavi. On je vaša nada za opstanak Zemlje. Kabala je godinama planirala da oslobodi svijet od 90% vas. Vi koristite cijepljenje, lijekove, onečišćenje vaše hrane i vode, a znate koliko su oni uspješni u tome. Oni su se pokazali nemilosrdnim u provođenju vašeg uništenja. Oni su provodili svoje zle planove pred vašim nosom, dok vas zasljepljuju za ono što čine. S vama se tako lako upravlja. Oni vam kažu: „to je za vas dobro“, i svaki put padate na to. Što bi vam još trebalo da se probudite i sami vidite što vam kabala radi? Probudite se i suočite se s činjenicama. Slijepo ste išli iz jedne u drugu zamku. Neki od vas su čak sretni da obavljaju prljavi posao za kabalu. Tako se osjećate važnim, kad ste u stvari patetični. Samopoštovanje je važno. Vi ste duša koja živi u ljudskom tijelu dok ste na Zemlji u ovoj inkarnaciji. Odgovarat ćete za sve negativno u čemu ste bili uključeni dok ste ovdje. Sve će vam se staviti pred vas. Nema bježanja. Odgovarat ćete za svoje postupke. Ništa se ne može sakriti u životu poslije smrti.

Vjerujte u sebe. Vjerujte da možete, kroz svoje namjere, stvoriti bolji život za sve. Kabala, kroz banke i uporabom droga i prikrivenih sredstava, i stalnim prijetnjama, držala vas je u stresu u borbi za preživljavanje. Utapate se u stresu u svijetu obilja. Zašto, kako to može biti? Zato što budalasto vjerujete svemu što vam kaže kabala i njihova TV i tisak. Zašto, znajući ono što znate o njima, i dalje ih gledate i vjerujete što vam kažu? Probudite se! Vaš opstanak ovisi o tome. Ako ste djecu donijeli na svijet, vaša je dužnost da ih štitite i brinete o njima. Znajte da sve što ste ikad naučili o povijesti da je totalno lažno. Ipak, dopuštate svojoj dragocjenoj djeci da uče iste te laži kako bi ih osudili na istu bijedu koju ste morali podnositi. Jeste li ikad o ovome ozbiljno promislili, ili ste sretni što se taj proces laži i obmana nastavlja?

NE je tako jednostavna, ali važna riječ i dok je ne naučite izgovoriti, osuđeni ste da nastavite ovo ropstvo, generaciju za generacijom. Je li to ono što stvarno želite? Irska je savršeni primjer toga. Jeste li ikad o ovome promislili? Umjesto što napadate svoju vlastitu vrstu, pogledajte one koji su se htjeli riješiti vas, beskorisnih izjelica. To je ono kako vas oni vide. Oni su to rekli. Na njihovim sotonističkim proslavama, oni zlostavljaju i ubijaju vašu djecu, dok vi zatvarate oči na sve to, prestrašeni da pogledate za slučaj da ćete morati učiniti bilo što u vezi toga. Gospodin Trump je prvi čelnik države koji se ikad pozabavio ovom situacijom. On spašava djecu i procesuira pedofile. Zaštita nevine djece vrlo je važna gospodinu Trumpu. On pokazuje veliku hrabrost u tome. On je prvi u povijesti koji je krenuo da zaštiti djecu. Mi, na ovoj strani života, 100% smo u tome s njim. Pedofili vode vaš svijet. Oni se boje da će se to objaviti javnosti. Oni se boje izlaganja. Oni od vas koji niste pedofili trebali biste biti na koljenima zahvaljujući gospodinu Trumpu što štiti djecu. Oni koji najjače vrište protiv gospodina Trumpa su oni koji se najviše trebaju skrivati. Naravno, postoje i oni koji su plaćeni da ga osuđuju. TV i „novinari“ tiska bi se trebali sramiti samog sebe. Što su još spremni učiniti za novac? Treba ih žaliti, jer će jednog dana morati odgovarati za svoje postupke koji su doveli život djece u opasnost.

Obratite se izravno Izvoru/Bogu. Ne trebate posrednika da to učini za vas. Ovo je bila laž koju vam je uvela religija. Čovječanstvo se povezivalo izravno s Bogom. PRIJE NEGO ŠTO JE RELIGIJA UZGOJILA SVOJU RUŽNU GLAVU. RELIGIJE SU PREUZELE ČOVJEČANSTVO SA SVOJIM SOTONISTIČKIM RITUALIMA, PIJENJEM KRVI, I JEDENJEM MESA. Ne trebate religiju. Kad istupite iz nje, olakšanje je ogromno. Konačno slobodni da živite život bez ograničenja religije. Slobodni da vidite i živite život kao što bi ga trebali živjeti, ne kako ste bili upućeni da ga živite. Slobodni da budete bliže svom Stvoritelju, da se veselite ponovnom ujedinjenju s Njim/Njom kad vaš život na Zemlji prestane. Ja sam izabrao da ne pripadam nijednoj religiji. Umro sam oslobođen svih ograničenja, da se vratim Svemu što jest, tako da mogu nastaviti svoj rad. To mogu svima preporučiti. Molim vas, ozbiljno razmislite o tome.

Život kao što znate se mijenja. Bitka je žestoka, dobro protiv zla. Kabala planira ubiti 90% vas, tako da oni mogu preuzeti vaš svijet samo za sebe. Kabala to planira gotovo 2000 godina. Ljuti su što se gospodin Trump usudio spriječiti da njihovi planovi uspiju. Vaš opstanak je u vašim rukama. Pažljivo s njim rukujte.

Želim se osobno zahvaliti JK iz Kerryja, Irska. Ona je izvanredna mlada dama. Doprla je do moje drage supruge. I Veronika i ja smo joj zahvalni zbog njene ljubaznosti.

Moja draga, s upalom pluća se nikad ne može lako nositi. Od nje se slabi i treba vremena za oporavak. Molim te, čuvaj se. Napade je potaknula kabala s lutkama koje traže pažnju, čiji su vlastiti životi bili neupadljivi.

Mi znamo tko smo, i zašto nastavljamo ispunjavati našu životnu svrhu.

Uvijek uz tebe. Tvoj obožavatelj, Monty.

Novosti o Daveu

Dave me zamolio da vas podsjetim da mu nije dopušteno imati knjige s tvrdim koricama. Knjige ne smiju imati nikakve oznake ili sadržavati novac. Ako biste mu htjeli poslati novac da kupi toaletne potrepštine, hranu itd., onda se to mora učiniti preko zatvorskih tijela. On ne smije imati gotovinu. On me uvijek moli da vam se zahvalim u njegovo ime i da vas zamolim da ga se sjetite u svojim molitvama, kao što vas se on sjeća u svojima.

Pojedinosti o kontaktu

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge