Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 23. ožujka 2014

Montague Keen - 23. ožujka 2014
Moja draga, molim te shvati da razlog mnogih problema koji su bačeni u tvom smjeru u ovom trenutku je pokušaj da se tvoj um izuzme iz našeg rada. Naš projekt je osmišljen za rad s OSAM OBELISKA U RIMU. Ovi obelisci povezuju se sa svim ostalim obeliscima diljem svijeta koji uključuju sve ley linije. Njihova ENERGIJA mora biti oslobođena.

Ja vas molim da udružite svoje energije kako bi to učinili. Vi ste moćna bića. Koristite svoju moć da oslobodite Zemljine energije za čovječanstvo. Molim vas da date sve od sebe u ovom zadatku. Veronikin tim vas je opskrbio MEDITACIJOM. To je način na koji će to biti učinjeno. Dajte svoju punu pozornost tome i nastavite s time, sve dok ne budete slobodni od negativnih kontrolnih sustava, a sve ubijanje bude zaustavljeno.

Čovječanstvo se ujedinilo, i radeći zajedno vi ćete osloboditi sebe od svih korumpiranih kontrola.

Neka ljubav bude vaša vodilja. Mi smo uz vas u svakom trenutku.

Hvala ti, moja draga, što si uložila toliko truda u to. Mi ćemo uspjeti!

Uvijek, tvoj voljeni, Monty.

Web stranica: Montague Keen Foundation

Preveo s engleskog: Fredi

______________________________________________


Globalna meditacija za čovječanstvo na koju da se usredotočite u Rimu


Dragi prijatelji, čovječanstvo je u točki svog postojanja gdje snage koje nisu od svjetla pokušavaju preuzeti kontrolu nad našim narodom i gurnuti nas u vrijeme rata i daljnjeg ugnjetavanja ljudi. Mi smo hitno zamoljeni da usredotočimo naše misli u globalnoj meditaciji ili militvi za dobrobit cijelog čovječanstva i planeta na dan 25. ožujka.

Mi bismo vas pozvali da sudjelujete sa slijedećom predloženom meditacijom. naravno da vi možete koristiti svoj vlastiti format u održavanju svojih vlastitih načina molitve ili meditacija ili uvjerenja. važnost je u čvrstini vaših namjera i vizualizacija. Znajte da povezana kao grupa, vaša meditacija je jako moćna, kreativna, stvarna.

Prvo prepoznajte da je cijelo čovječanstvo povezano našom srčanom energijom. Na trenutak vizualizirajte ovu povezanost i imajte namjeru volje da činite dobro i da smo svi mi Jedan.


POTVRDA SPAJANJA GRUPE

POTVRĐUJEMO ČINJENICU POVEZANOSTI GRUPE I INTEGRACIJU U SRČANOM CENTRU NOVE GRUPE SVJETSKIH SERVERA, MEDITIRAJUĆI MEĐU HIJERAHIJAMA I ČOVJEČANSTVOM.

JA SAM JEDAN S BRAĆOM MOJE GRUPE, I SVE ŠTO IMAM JE NJIHOVO.

U CENTRU SVE LJUBAVI JA STOJIM.
IZ TOG CENTRA JA, DUŠA, KRENUT ĆU PREMA VAN.
IZ TOG CENTRA JA, KOJI SLUŽIM, ĆU RADITI.

MOJA LJUBAV BOŽANSKOG SEBSTVA ĆE SE DIJELITI POSVUDA, U MOM SRCU, U MOJOJ GRUPI, I PO CIJELOM SVIJETU.


Uzmite si nekoliko trenutaka da vidite i osjetite tu povezanost sve naše braće i sestara, bez obzira na vjeru, rasu i spol.

Opet, pozivamo vas da vizualizirate najviše Stvoriteljevo Biće ili Boga prema svom uvjerenju. Priznajte njegovo/njezino postojanje i zatražite pomoć u ovoj meditaciji za boljitak cijelog čovječanstva i planeta i da usidrite svjetlo i ljubav Stvoritelja na Zemlji.


GRUPNA VIZUALIZACIJA


IZ GRUPNOG SRCA ČOVJEČANSTVA, ŠALJEMO GLASAN POZIV STVORITELJU/BOGU, ZA IZLJEVANJE LJUBAVI I SVJETLA, TAKO DA BI SE SVIJEST ČOVJEČANSTVA I VIBRACIJE PLANETA MOGLE POVISITI.

MOLIMO DA OVO SVJETLO I LJUBAV BUDU USIDRENI U NAŠIM SRCIMA I NA PLANETU. MOLIMO DA SVA TAMA BUDE UKLONJENA I DA SVA BIĆA MOGU ŽIVJETI U MIRU I LJUBAVI.

MOLIMO DA SVE ŠTO JE BILO SKRIVENO OD NAS, BUDE OTKRIVENO I DA SE RAZOTKRIVANJE MOŽE DOGODITI.

OD SRCA SE ZAHVALJUJEMO I HVALA

Uzmite si nekoliko trenutaka da vizualizirate snop svijetle energije kako se spušta u centar Rima i da je tamo usidren. Gledajte ovo bijelo/zlatno svjetlo kako se širi da rastjera svu tamu i obuhvaća osam obeliska oko Rima. U tom trenutku obelisci počinju rezonirati sa svjetlom i budite svjesni da su oni postavljeni na mjesto gdje se energije ili ley linije presijecaju ili pritječu, te su neko vrijeme poznate kao točke moći ili čvorovi.

Također znajte da se ove ley linije šire diljem Europe i izvan obuhvaćajući Zemlju. One su povezane s drugim obeliscima i točkama moći u cijelom svijetu. Energetska rešetka ley linija može se posmatrati kao "cvijet života", a to su doista putevi vitalne energije koji održavaju planet i čovječanstvo.

Opet pogledaj sjajnu energiju kako se širi, kao kad se ustave otvaraju da bi poplavile sa svjetlom ley linije po cijelom svijetu. Pogledajte drevna sveta mjesta u svojim zemljama kako su pojačana i energizirana. Tamo gdje je došlo do blokada postavljenih na ley linijama, gledajte ih kako nestaju. Gdje je energija u zastoju, gledajte je kako se obnavlja. Gdje tama vlada, gledajte kako postaje svijetla. Gdje su bol i patnja kao rezultat rata, vidite mir, ljubav i oprost.

Kako cijeli planet počinje postajati svjetliji i kako rezonira sa svjetlom Stvoritelja, gledajte na ovo kao na razdoblje razotkrivanja svega što je bilo skriveno od nas.

Tvrdite da kao čovječanstvo, mi više ne odobravamo rat s našim susjedima, nego da prihvaćamo sve kao našu braću i sestre i da smo izabrali mir. Priznajemo boli koje smo nanijeli životinjama i prirodi i tražimo da sada živimo opet u miru.

Neka se LJUBAV, SVJETLO i MOĆ spuste na Zemlju.

Website: The Montague Keen Foundation
Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge