Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 21. veljače 2016


Montague Keen - 21. veljače 2016

Grof Richard von Coudenhove - Kalergi, osnivač i predsjednik Paneuropske unije, izvorne Europske unije, rekao je ovo 1925. godine u svojoj knjizi: "Praktischer Idealismus":

"ČOVJEK BUDUĆNOSTI će biti miješane rase. Euroazijska-negroidna rasa BUDUĆNOSTI... će zamijeniti raznolikost naroda. Ruski boljševizam predstavlja odlučujući korak prema tom cilju, gdje mala grupa komunističkih duhovnih ARISTOKRATA UPRAVLJA ZEMLJOM. Glavni stožer njih oboje... regrutirani su iz EUROPSKE DUHOVNE VODEĆE RASE. Od europske količine ljudi... mase, DVIJE kvalitetne rase su uskrsnule; ARISTOKRACIJA PO KRVI I ŽIDOVI. OBJE VJERUJU U SVOJU VIŠU MISIJU, ILI SVOJU BOLJU KRV. SUPERIORNOST NJIHOVOG DUHA PREDODREDILA IM JE DA POSTANU GLAVNI FAKTOR BUDUĆEG PLEMSTVA."

Godine 1950. Coundenhove-Kolergy dodjeljuje prvu CHARKEMAGNE NAGRADU. Kasniji pobjednici su sljedeći: Winston Churchill, Edward Heath, Bill Clinton, Henry Kissinger i Tony Blair.

Da, moji prijatelji, UNIŠTENJE EUROPE BILO JE PLANIRANO 1925. GODINE. Postavljene su vlade koje će olakšati te planove. Bili ste varani na svakom koraku vašeg puta. Irska se budi na te planove. Ljudi su izašli na ulice u velikom broju da pokažu svoju snagu i solidarnost. ZAJEDNO, oni su ustali. Oni su povukli svoj pristanak od njihove vlade i tako će ona pasti. Povlačenje iz Europske Unije je bitno za vaš opstanak. EU je samo zainteresirana za uništavanje nacionalnih država Europe. Na ljudima svake zemlje je da odbiju surađivati s EU. Vaše vlade su vam LAGALE i nastaviti će lagati. Sada kada je njihova svrha razgolićena da svi vide, na vama je da se uklonite iz njihove zamke. Vi znate tko ste, i znate svoju povijest. Oni koji vas žele ukloniti, NEMAJU POVIJEST, i vrijeđaju vašu i žele je ukloniti. Oni pripadaju OKULTNOM TAJNOM DRUŠTVU koje se maskira kao religija. Oni ne pripadaju na Zemlji. Na svakom od vas je da odbijete biti dio njihovih planova. Oni nemaju pravo planirati budućnost čovječanstva. Budućnost vašeg svijeta u vašim je rukama. Potrebna je akcija kako bi se zaštitilo čovječanstvo.

Moja draga supruga danas više ne može pisati. Ona je bila pod teškim napadom koji ju je gotovo koštao života. Spasila ju je intervencija dragog prijatelja medicinara koji je shvatio što joj je učinjeno. Dobila je potrebnu pomoć kako bi se otklonio napad koji je uzrokovao da se njen život polako gasi. Ona se mora oporaviti od ozbiljnosti ovih najnovijih napada.

Moja draga, molim te, odmaraj se, moraš se oporaviti.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge