Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 20. prosinca 2015


Montague Keen - 20. prosinca 2015

Oslobođenje čovječanstva je počelo. Irska poduzima prve korake da oslobodi čovječanstvo od zatočeništva.

Pogledaj video

Došao je njihov trenutak da okrenu ključ koji se čekao tako dugo da čovječanstvo bude dovoljno budno da prepozna ono što treba učiniti. Od moje smrti, ja vodim Veroniku u tome. Sada, drugi su dobili poruku i napravili su svoja vlastita istraživanja o tome. Zahvaljujem im se na njihovom doprinosu. Uvijek sam vam govorio da je Irska ključ koji će sve otključati. Irci su sada budni. Oni su se udružili i odbijaju dozvoliti bankama da opet pljačkaju Irsku.

NIJEDNA PSIHA NIJE VIŠE UNIŠTAVANA OD POČETKA VREMENA U POREĐENJU S IRSKIM NARODOM.

IRCI SU DEVASTIRANI NAROD.

IRSKI NAROD NE ZNA DA NJIHOVA ZEMLJA JE HRAM.

ONI ZNAJU DA JE IRAC DUBOKA DUHOVNA SRŽ.

ONI ZNAJU DA JE IRAC ROMANTIČAR KOJI VOLI ZEMLJU.

KAKO KOOPTIRATI OVU DUBOKU DUHOVNU IRSKU SRŽ?

STAVITI U ATENISTIČKI HARD-CORE.

Isusovci su preuzeli kontrolu nad Irskom i zatočili irske umove. Oni su kontrolirali irski narod do danas. Čak je JULIJE CEZAR, 49 godina prije Krista, prije 2064 godine, pisao više o ubijanju u Irskoj nego moderni znanstvenici danas s izuzetkom Michaela Tsariona.

Irci moraju početi okretati taj ključ, prvo odbijajući da opet budu pljačkani od strane banaka; zatim uz vodstvo, oni fizički otključavaju ono što je upravo tamo pod nogama. Uklanjanje Vatikana i svih njihovih zamki zauvijek, je potreba. Vatikan je kontrolirao Irce i spriječio ih da saznaju tko su. Kao što sam mnogo puta rekao, Michael Tsarion je izvanredan čovjek koji je posvetio svoj život otkrivanju istine. Poslušajte njegove riječi, jer on govori istinu.

Pogledaj video

Čovječanstvo nikad ne može biti slobodno sve dok Irci ne otključaju ono što je skriveno od vas. Obećajvam da kad jednom Irska okrene taj ključ, svaka zemlja u vašem svijetu će biti slobodna. Korumpirani više neće biti u stanju nametati vam svoje nepoštene zakone. Uzmite natrag svoju moć. Vi znate da kad ste zajedno, ništa na Zemlji vas ne može zaustaviti. Tada ćete uzeti natrag vaš svijet. Irska vlada zna da ne može prisiliti cijelu populaciju Irske da surađuje s korumpiranim bankama. Moć naroda radi. Mi u duhu koji vas vodimo, nadahnjujemo vas da se udružite. Jamčim vam da zagrobni život nije ono što vam je Vatikan rekao da je. U stvari, sve ono što vas je Vatikan naučio je LAŽNO, potpuno pogrešno. Vi imate moć da promijenite sve. Sada je vrijeme. Niste bespomoćni. Vi spoznajete svoju snagu i moć.

Vidjeli ste razgovore Veronike s onima na Zemlji koji znaju odgovore. Morate napraviti promjene koje će ukloniti sve prepreke koje su vas držale u ropstvu, kao robove vašim tlačiteljima. Povežite se sa svojim Stvoriteljem, i postanite, još jednom, duhovni ljudi koji ste bili sve dok vaši tlačitelji nisu ušli u vaš svijet i uništili sve što je bilo dobro. Razmislite o tome, mir je u vašem dosegu. Mir je nešto što nikad niste doživjeli. Vratite se natrag u vrijeme kada je svijet bio prije odluke vaših tlačitelja da stvore kaos kako bi uveli Novi svjetski poredak koji će u potpunosti uništiti čovječanstvo. Svaka zemlja mora biti u to uključena kako bi se spriječilo da se to ne dogodi. Odbite služiti svojim tlačiteljima ni trenutak dulje. Vi ne želite biti okrivljeni za pomaganje u uništenju čovječanstva.

Budite spremni krenuti ukorak s promjenama koje se događaju svud oko vas. Irskom narodu: POSTANITE RATNICI KAO ŠTO STE NEKAD BILI. Vi ste tako blizu uspjeha.

Moja draga, nikad nisam rekao da će biti lako. Sačuvaj svoju energiju za onda kad bude potrebno da se sve ovo pokrene.

Mi ćemo uspjeti.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Poruka od Veronike

Kabala se ne predaje. Nakon što smo se morali nositi s D.C.-ovim napadom, sad me je opet napao IAN K. On sada koristi ime DEREK KERRY. Ponovno pokreće napade na mene i na Fondaciju. G.W. je ponovno radio sa mnom prošle godine. On se povukao nakon nekog vremena zbog pritiska zbog njegovog vlastitog rada. G.W. mi je velika podrška. Želim da Ian bude dobro i nadam se da uspijeva razriješiti svoj život.

Oni koji su doprinijeli za Centar u Irskoj u potpunosti su svjesni da će se on dogoditi kad bude pravi trenutak. Sada izgleda da je to 2016, kad Irska slavi ustanak 1916, a činjenica je da Irska ustaje i da će ukloniti kabalu i svu korupciju. Oni će uspjeti.

Ian, ponekad stvari treba odgoditi zbog okolnosti. Ne sudi Fondaciji, ili meni, po svojim standardima. To će se dogoditi. Nikad nije bilo nikakve sumnje u to. Žao mi je Ian, gubiš vrijeme s tim. Želim ti dobro. Pokušaj naći svoj vlastiti put.

Veronika


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge