Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 19. veljače 2017


Montague Keen - 19. veljače 2017

Borba se intenzivirala. Ona je nemilosrdna u svojoj potrazi za pobjedom. Uništavanje ljudske rase i njeno uklanjanje sa Zemlje sada vam je pred očima. Treba biti slijep, gluh i nijem da se to ne vidi. Ipak, neki od vas još uvijek se nadaju da će vas vaši neprijatelji zaštititi. Čak i dok sam povezan s vama, vidite što se radi ljudima Kalifornije, da oni i drugi nauče lekciju. Kabala je nemilosrdna. Ona uništava sve i svakoga tko joj može stati na put totalne dominacije.

Što još trebate vidjeti prije nego što otvorite oči na ono protiv čega ste. Ovo nije igra, ovo je stvarno. Upravo sada to se odigrava u Americi. Budite uvjereni da je ovo preuzimanje svijeta, a vi ćete doći na red prije nego što mislite. Mnogi shvaćaju da to dolazi, i pripremaju se. Sacha Stone je jedna takva osoba; poslušajte njegove mudre riječi.

Govor Sacha Stonea ljudima svijeta – Konferencija proboja energije

Pedofili i psihopati su oružje koje se koristi za preuzimanje kontrole nad čovječanstvom. Sotonistički rituali ubijanja provode se u svim zemljama od strane onih koji su ohrabreni da im vjeruju i da se pokoravaju. Mnogi od njih su nagovorili da odu na određene otoke i mjesta od interesa. Dok su tamo, namamljeni su na silovanja djece i ritualna ubijanja djece. To je snimljeno skrivenim kamerama kako bi se osiguralo da ti pojedinci postanu robovi kabale. Od toga nema bježanja, osim same smrti.

Ono što se sada vidi u Americi je očaj pedofila da ostanu na vlasti. Oni će ići toliko daleko da zaštite jedni druge. Niti jedan drugi predsjednik u povijesti do sada nije se morao nositi s onim kroz što prolazi predsjednik Trump sada. Pogledajte strah i očaj na licima onih koji ga osuđuju. Uhićenja su počela s nabavljačima djece, prvo, jer zaštita djece je najvažnija za predsjednika Trumpa. Postoje podzemne baze gdje se djeca drže u kavezima dok ne budu žrtvovana. To nisu samo američka djeca. Djeca potiču iz cijelog svijeta. To je veliki biznis. General Flynn ima velike planove za rješavanje ovog problema. Pogledajte što mu je kabala učinila!

Svi putevi vode u Rim i do glave zmije, pape isusovca. Malachy Martin upozorio je čovječanstvo što će se dogoditi kad ga isusovci preuzmu, a sada to sami vidite. Istražite sami. Pogledajte na ratove koje je poticao Vatikan. Pogledajte na klanje čovječanstva koje se provodi u ime Vatikana. Za neuspjeli pokušaj da se istrijebe Irci, koji su proveli isusovci, rečeno je da je to bila glad. Ali, to nije bilo tako. TO SU PLANIRALI I NADGLEDALI ISUSOVCI. Isusovačke igre će završiti ako Irci prouče svoju drevnu povijest i shvate tko su, i izlože laži koje je podučavao Rim. To bi izložilo Rim i sve što iza toga stoji. Moć kabale bi nestala u oblaku dima.

2017. godina je godina u kojoj će se sve otkriti. Kabala se boji, jer ima puno za izgubiti. Svatko od vas može napraviti razliku. Hoćete li ostati lutke kabale, ili ćete izabrati istinu i slobodu. Molim vas da sami pogledate istinu o Rimu.

Isusovački papa Franjo I. 666 znakova zvijeri. Završni video upozorenja

Ono što se događa u Americi, vidjet ćete kako se ponavlja u cijelom vašem svijetu. Brexit je odgodio ono što je planirano za Europu. Dakle, Blair je poslan natrag u Englesku da pokuša preokrenuti Brexit odluku. Tko bi na Zemlji ikad povjerovao onome što Blair (oružje za masovno uništenje) kaže! Koristio se strah; što je, uostalom, njihovo omiljeno oružje da bi se mase dovele u red.

Smijte mu se. Pokažite mu da znate njegovu igru. Vi ste budni.

Vaš prioritet je poduprti oporavak djece koja su ukradena, oteta, i uklonjena od strane vladinih agencija itd, za ritualno žrtvovanje ljudi. Ta djeca su držana u kavezima, često ispod vladinih zgrada, u vojnim bazama. Poslušajte njihove pozive u pomoć. Preklinju vas, ne ostavljajte ih. Oni koji su uključeni u takvom zarobljavanju moraju biti izloženi. Ne pomažite im ili ih ne podržavajte na bilo koji način.

Zajedno se možete osloboditi okova takvog zla. Vidite ga onakvim kakvo je. Slika je oslikana u Americi tako jasno. Također pogledajte kako je lako kupiti ljude-ovce da protestiraju protiv bilo čega što kabala želi srušiti. Iluminati su izloženi i to im se ne sviđa. Oni više vole da vas kontroliraju iz sjene.

Vjerujte svojoj vlastitoj prosudbi i svom vlastitom istraživanju. Istina će vas osloboditi. Čovječanstvo je bilo pod totalnom kontrolom 2000 godina. Religija je bila osmišljena u tu svrhu. To je pendrek koji vas drži u redu (pa, to jest, sve dok se ne probudite). Sve to se temelji na lažima i njihovoj izmišljotini PAKLU, koja se nemilosrdno koristi. Uvjeravam vas, sve to je fikcija. Kad je ljubav temelj načina života i svega što radite, onda se zapitajte zašto bi vam bilo potrebno bilo što drugo? LJUBAV JE SVE. To je poanta.

Molim vas da nastavite slati ljubav onima koje je kabala zatvorila po cijelom svijetu. Vaši pravosudni sustavi su u vlasništvu i pod kontrolom kabale, i primaju naredbe od njih, kao i sve vaše vlade. Čovječanstvo nije poznavalo slobodu još od vatikanskog preuzimanja, prije 2000 godina. Oni vjeruju da vas posjeduju. To je razlog zašto vam je potreban rodni list, putovnica, potvrda o smrti, itd. NIJEDAN ČOVJEK NIJE SLOBODAN. Amerikanci mogu pjevati o „zemlji slobode“, ali vi trebate samo pogledati njihov pravni sustav pomorskog prava (pod kontrolom Engleske, ne SAD-a). To vam govori mnogo. Vi nalazite LAŽI, LAŽI, LAŽI, kud god da pogledate. Sloboda vam je krišom oduzeta. Vrijeme je da je uzmete natrag.

Moja draga, ti napadi te oslabljuju. To je njihov cilj. Ali snaga tvoje volje je netaknuta.

Uvijek je najmračnije pred svitanje, i zora dolazi.

Uvijek, tvoj obožavatelj, monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge