Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 18. svibnja 2014

Montague Keen - 18. svibnja 2014

Svjetlo istine se širi, draga moja. Buđenje se ubrzava. Dugo smo vremena to čekali. Tu je i veliko zasjenjivanje ključnih ljudi s ciljem da se spriječi ili uspori uzašašće u svjetlo. Oni žele blokirati moje riječi kako ne bi došle do ljudi. To je bilo i za očekivati. Uvijek sam govorio da će se oni suprotstavljati do kraja. Oni se usredotočuju na ključne ljude i guraju ih naravno. Teško je, ali mi u duhu smo odlučili da vas vodimo kroz ovo. Nikada se nije mislilo da će to biti lagan put; ali zajedno, mi ćemo uspjeti.

Znanstveni svijet sada shvaća veliku važnost Irske. Molim vas da sada podijelite mali dio jednog takvog referata, jer će mnogima pomoći da jasno vide važnost našeg rada na ley linijama.

"Za neke, Irska predstavlja prvu zemlju koloniziranu od strane Alta-Ra, svećenika-znanstvenika koji su bili u mogućnosti da napuste Atlantidu prije nego što je nestala ispod površine oceana. Danas poznati pod imenom DRUIDI, ostavili su svoj trag na Irsku sa svojim znanjem i svojim moćima. Ova zemlja ima više svetišta, više svetih mjesta, više megalitičkih i srednjovjekovnih građevina od bilo koje druge zemlje, i u svakoj od njih može se naći BOŽANSKA svrha. Te građevine, često tisućljećima stare, su locirane na zemljištima ili poljima moći, gdje sastav minerala, podzemni vodeni sustavi, telurizam i njegove kozmičke veze su optimizirani da prime "konstrukciju" predodređenu da bude most između Neba i Zemlje. Aktiviranje tih važnih energetskih centara u Irskoj je stvorilo rezonantni učinak između svih drugih mjesta koja su bila aktivirana u prošlosti. Sada je to vrlo gusta mreža koja se sastoji od mnoštva transmutiranih telurskih linija (zavjesa). Ley linija i zlatnih i srebrnih linija koje se šire diljem Irske i svijeta: radikalna transformacija kolektivne svijesti irskog stanovništva u cjelini. Ova mjesta, koja su duhovna baština jedinstvene prošlosti u povijesti čovječanstva, sada su se probudila za svoju nebesku sudbinu, prenoseći istinu-svijest do dubine bića i materije."

Autor gornjeg teksta poznat je Veroniki Keen, ali je želio ostati anoniman u ovom trenutku.

Mnogo puta sam vam govorio da "IRSKA JE KLJUČ KOJI ĆE SVE OTKLJUČATI".

Moram tamo početi. Kažem irskom narodu: ujedinite se, naučite tko ste, vašu pravu povijest; tada će postati jasno što je učinjeno da bi se stvorila iluzija u kojoj se danas nalazite. Odbacite ono što je zarobilo vaše umove kroz strah. Postanite ono za što ste stvoreni da postanete. Budite ponosni na ono tko vi jeste. Drevni Irci su znali sve odgovore. Oni su bili cjeloviti. Pogledajte na svoju prošlost da naučite kako stvoriti bolju budućnost za čovječanstvo. Zapamtite, čovječanstvo ovisi o vama da to učinite.

Ekspedicija o kojoj ste vi i Andrew (Bartzis) razgovarali je od najveće važnosti. To će otključati sve što se koristilo za kontrolu čovječanstva. To mora biti snimljeno tako da može ići uživo u svijet, svima koji se žele povezati s tim. Irski bubnjevi će ponovno davati ritam istine kad se oslobodi energija koja će obnoviti vaš planet. Irska, budućnost čovječanstva i budućnost vašeg planeta, u vašim je rukama.

Jeste li za to što se traži od vas?

Vjerujem da jeste. Iskrcajte se na obale. Sada je vrijeme da se uhvatite s vašim tamničarima.

Moja draga supruga je imala moždani udar u utorak, i još jednom, Robertova "čarobna formula" lijepo je djelovala da bi osigurala potpuni oporavak. Ona je imala toliko zahtjeva za formulu, da smo sretni da je podijelimo s vama. To je djelovalo i za mene, kad sam bio na zemaljskoj ravni.

Čim ste svjesni da ste imali moždani udar:
uzmite 400 mg vitamina Q10
400 mg vitamina E
400 mg vitamina C
3 češnjaka (Kyolic Garlic)
3 kardio aspirina
Oporavak počinje unutar pola sata. Potpuni oporavak se javlja u 3 sata.

Vaše tijelo je u nevolji kad imate moždani udar. Odmah ga poduprite s tim vitaminima. Uvijek ih imajte sa sobom.Recite svojim bližnjima i najdražima da ih nabave što je prije moguće. Moja kćer me zvala svaki sat da bi bila sigurna da sam dobro kad sam imala moždani udar.


Veronika će biti u Irskoj slijedeći vikend. Molim ljude Irske da osiguraju da ona dobije jamstva koja su joj potrebna da ste spremni zakoračiti naprijed i učiniti ono što se od vas traži. Ne gledajte na vašu vladu, jer ona ne služi Irskom narodu. To ste vi, ljudi, koji ćete osloboditi svijet; bez ratova, bez gladi ili beskućništva; bez siromaštva. Neka to bude vaša pokretačka snaga.

Poruka od Veronike

Molim vas da shvatite da ne mogu svima odgovoriti. Ja arhiviram svaki e-mail koji se tiče ekspedicije u Irsku. Radim sama, i imam trenutno zdravstvene probleme koji mi uzrokuju strahovitu bol. S vašim ponudama za pomoć ću se pozabaviti, ili ja ili netko iz Andrew-og tima.

Toliko mnogo zemalja je spremno i voljno da nam se pridruži, i voljne su biti dio našeg uzašašća u svjetlo.


Odmori se, moja draga. Imaš težak tjedan pred sobom. Uživaj sa svojom obitelji dok slavite Marciinu svadbu. Želim Marcii i Paulu svaku sreću u njihovom budućem zajedničkom životu.

Budite sretni, moja ljubavi. Naš teški rad se ostvaruje.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge