Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 17. prosinca 2017


Montague Keen - 17. prosinca 2017

Kakva radost za vas, prošle večeri, čuti damu u Kanadi kako potvrđuje sve što sam vam govorio o Irskoj od trenutka kad sam umro. Ona je sve to stavila u svoj rukopis. Objavit će ga u narednih nekoliko dana. To će otkriti Vatikanovo izrabljivanje i njihove planove. Svaki čovjek na Zemlji bio je žrtva kontrole Vatikana, bez obzira na vjeru ili nacionalnost. Namjena života na Zemlji nikada nije bila borba za preživljavanje. Isusovci i cionisti bogatili su se na vašoj patnji. Oni su nadgledali proizvodnju GMO hrane. Monsanto je njihov. Voda, zrak i sve što čovječanstvo treba za život, bilo je modificirano. Sve farmaceutske tvrtke su u njihovom vlasništvu. Uvjeravam vas da njihovi lijekovi nisu osmišljeni da bi vas izliječili, nego da bi vas polako ubili..

Kada se svjesno povučete iz njihovog sustava kontrole, molimo vas napravite opoziv i preuzmite kontrolu nad svojim životom. Tada ćete osjetiti slobodu koju će vam to donijeti u vaš život. Sloboda da budete ono što jeste, da istražite tko ste i koja je vaša uloga u ovoj inkarnaciji. Budite sigurni da svatko od vas ima ulogu, bez obzira na to što bi mogao biti. Svi ste dio cjeline. To je jedan od razloga zašto su vam nametnute podjele u svim područjima: vjera, rasa, nacionalnost itd. Podijeliti pa vladati je isusovački cilj. To je dobro funkcioniralo za njih DO SADA..

Kada se svi dokazi o njihovoj zloj kontroli predstave svijetu, sljedeći tjedan, oni će biti izloženi. Čovječanstvo će ih vidjeti kao parazite koji i jesu, koji žive na patnji siromašnih. Vaša lažna stvarnost je izložena. Počinitelji se neće imati gdje sakriti..

Godinama su se bojali da biste mogli saznati istinu i okrenuti se protiv njih. Ne brinite za njih. Osigurali su si sigurna mjesta gdje će pobjeći. Oni su odgovorni za to da je život na Zemlji postao borba za opstanak. Čak su uspjeli blokirati da sunčeve zrake bitne za zdravlje ne uđu u Zemljinu atmosferu da daju svoju toplu ljekovitu energiju čovječanstvu. Oni nemaju poštovanja prema ljudskom životu. Oni se žele osloboditi vas. Oni žele Zemlju za sebe. Tada će biti slobodni živjeti život onako kako žele, bez potrebe da skrivaju svoja tijela od vas..

Toliko se toga događa upravo izvan vaše treće dimenzije. Možete podići svoju dimenziju meditacijom koristeći zvuk HUE. Ponavljajte to iznova i iznova. To će vam pomoći. To je sveti zvuk..

Koristite ovo blagdansko razdoblje da se udružite a ne samo da dijelite blagdanska jela, već i svoje misli i brige za budućnost koju želite stvoriti za ljudsku rasu. Uskoro će lopta biti na vašem terenu, tako da morate biti spremni stvoriti svijet u kojem su ljubav i mir važniji od bilo čega drugog. Stroj za ubijanje više neće imati kontrolu, više nije potreban. Tihi strojevi za ubijanje (cijepljenje, medicina temeljena na lijekovima, ubijanje s GMO hranom, itd. i rak) postat će daleka loša sjećanja. Život na Zemlji kao što biste željeli da bude, početi će. Novo doba koje ste do sada mogli samo sanjati. Razgovarajte o tome, razmislite o tome i pomozite mu da unese svoju energiju. Učinite da to postane stvarnost..

Sve religije su zarobile vaše duše, one koriste energiju vaše duše da unište vas i druge. Uzmite natrag svoju dušu, napravite opoziv, ako je moguće, na svetom mjestu sa grupom. Bit ćete zadivljeni energijom koju će to iskustvo proizvesti. Na taj način ćete uzeti natrag svoju moć. Izađite iz vjerskog kaveza u kojem ste bili zarobljeni. Doživite slobodu života u miru sa svim ljudima..

Sutra je prvi dan ostatka vašeg života. Počnite kao da mislite ići dalje. Smijte se novinama i TV-u, kad traće vrijeme s lažima vaših kontrolora. Sa sažaljenjem pogledajte lica onih koji su plaćeni da vam lažu. To vrijedi i za sve vlade. Iako neki mogu započeti s dobrim namjerama, oni brzo padnu na liniju ako žele ostati na vlasti. Nažalost, korupcija je posvuda. Vrijeme je da je uklonite. Zajedno to možete učiniti..

Draga moja, preživjeti na Zemlji u ovom trenutku nije ti lako. Molimo te da se držiš, kako bi dovršila svoj rad s Daveom. I on, također, pati i treba pomoć. Cijeli sustav kontrole se bori za svoj opstanak. To je razlog zašto napadaju sve one koji im dođu na put. Oni neće izdržati još dugo..

Ljubav koju dijelimo u životu se nastavlja, draga moja..

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding (Pravda za Dave McCanna. Irca zatvorenog u kaliforniji)

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge