Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 16. veljače 2014

Montague Keen - 16. veljače 2014

Narod može nadvladati svoje ludosti, pa čak i častoljublje. Ali ne može preživjeti izdaju iznutra. Neprijatelj pred vratima je manje impresivan, jer on je poznat i nosi otvoreno svoju zastavu. Ali izdajnik među nama prolazi kroz vrata slobodno, njegova lukava šaputanja kroz sve uličice čuju se i u dvoranama same vlade. Jer izdajnik nastupa kao da nije izdajnik; on govori naglaskom koji je uobičajen njegovim žrtvama, i on koristi njihovo lice i njihove argumente, on poziva na niskosti koje leže duboko u srcima svih ljudi. On truje dušu naroda, on radi tajno i neprimjetno noću na potkopavanju stupova grada, on inficira tijelo političara tako da on više ne može odoljeti. Ubojice se manje plašite. Izdajnik je kuga.
CICERON

Iako su ove riječi napisane prije nekoliko stoljeća, one su značajnije danas nego što su ikad bile tada. Riječi će vam pomoći da gledate s jasnoćom na one koji govore jednu stvar, dok rade upravo suprotno. Vrlo je važno da se probudite za ono što su vam govorili da vjerujete, kad svi dokazi jasno pokazuju da je upravo suprotno. Vi ste u SAD-ovom i NJIHOVOM scenariju. Oni koriste sva raspoloživa sredstva da bi vas držali podređenim i uspavanim. Vi morate koristiti svoju inteligenciju, oslanjajući se na svoje vlastito istraživanje i držati se toga. Oni vas ne žele, na duge staze, ali oni si ne mogu priuštiti da vas izgube upravo sada. Oni vas trebaju da sve dovedete u red za njih, tako da oni mogu preuzeti vaš planet; a onda da raspolažu s vama. To nije bilo nikada očitije nego što je sada. Netko bi trebao biti u komi da to ne vidi.

Isključite vaše kontrolore uma i vaše televizore, i odbacite novine; jer oni vas vrijeđaju, prikazujući lažnu sliku onoga što se stvarno događa. Vašim vremenskim prilikama se manipulira kako bi se proizveli željeni rezultati. Oni uništavaju vaš svijet svuda oko vas. Mi smo vas upozorili na to. Sada to možete vidjeti svojim vlastitim očima. Što više patite, više energije proizvodite za njih. Upravo sada, oni očajnički trebaju tu energiju kako bi preživjeli, jer se oni bore protiv svjetla koje je probuđene među vama iznijelo na Zemlju.

Projekt ley linija je služio da proizvede prekrasnu energiju. zahvalnost treba uputiti svima onima koji su si uzeli vremena i truda da budu dio toga. Ne mogu dovoljno naglasiti važnost ovih ley linija. Rad na tomer će se nastaviti u redovitim intervalima. To se, naravno, može napraviti u svakom trenutku, ali kada se kombiniraju vaše energije i rad kao onaj kojim ste postigli tako veličanstvene rezultate. Vi ste okruženi ley linijama, kojima bi svi trebali posvetiti pažnju. Vaš opstanak ovisi o akciji koju poduzimate u ovom trenutku. Ne možete zanemariti ono što je upravo pred vašim očima. Morate se suočiti sa činjenicama. Novac vam ne može pomoći. Svi se morate ujediniti, jer vaša snaga je u brojnosti, a vas je 99%. Izađite van iz svojih kutijica i stupite u kontakt s ljudima koji imaju interes čovječanstva u srcu.

Važno je da su sve prepreke uklonjene. Razgovarajte jedni s drugima i podijelite svoja istraživanja. Zajedno radite na projektima za koje osjećate da su rezoniraju s vama. Dijeljenje informacija i buđenje umova treba biti prioritet broj 1. možda ćete biti iznenađeni brojem ljudi koji su spremni; oni samo trebaju malo ohrabrenja da bi poduzeli prave korake prema svjetlu. Kad jednom ugledate svjetlo, više nikada ne možete zatvarati oči za njega.

2014 je zamišljena od strane svih koji su da planet Zemlja ponovno uspostavi kontakt sa svemirom. Uz malu pomoć iz svijeta duha to će se i postići. Zle sile koje su porobile čovječanstvo i donijele planove za uništenje života na Zemlji, više neće imati kontrolu. To je najveća bitka s kojom se vaš planet ikad morao baviti. Kabala je to planirala 2.000 godina. Vi, s druge strane, tek ste se probudili za to. To je razlog zašto nemate vremena za gubljenje; brzina je bitna. Vi se borite za vlastitu egzistenciju. Ništa ne može biti važnije. Molite se da će samo istina rezonirati s vama i da sva propaganda postane užasno jasna svima. Kad oni priznaju da se njihovim lažima više ne vjeruje, tada, i samo tada će prihvatiti poraz. sjetite se stare poslovice " možete zavarati neke ljude sadašnjeg vremena, ali ne i ljude svih vremena".

važnost posjete Toru u Glastonburyju 2. veljače danas je pojačana, kada smo, u duhu, bili u mogućnosti da pokažemo Veronici nešto što se zapravo dogodilo tamo, i važnost toga. Jednog skorog dana, ona će biti u stanju da to podijeli s svima. U svojoj duši ona zna da je to trebala učiniti na vrhu Tora, i to je i učinila. Ona sada boluje od upale pluća kao rezultat toga. Video o njezinoj povijesnoj posjeti sada se može pogledati, i sami ćete moći vidjeti koliko je hladan i turoban taj dan bio. Iako smo se zalagali da se odmara, njezin je rad na prvom mjestu u njezinom životu. Ona je odlučna da ispuni svoju misiju u svom životu, a uz vašu pomoć, ona će to učiniti.

Zahvaljujem svima koji su joj poslali dobre želje, jer sve misli imaju energiju i dobro su došle. Nikad ne podcjenjujte ni jednog trenutka važnost ley linija. Ovaj posao mora raditi što je moguće više ljudi, bilo iz svog naslonjača ili fizičkim kretanjem po linijama u grupama, ako je moguće.

Velika bitka u kojoj sudjelujete, zahtijeva da vaša src i umovi rade zajedno kao jedan. Vi sada preuzimate kontrolu nad svojim životima i odbijate da vas vode kao ovce na klanje. O ovoj povijesti će se govoriti u mnogim godinama koje dolaze.

Uživajte u Markovom izvješću o posjeti Toru, i u videu, i pripremite se za slijedeće ley linije.

Draga moja pokušaj se malo odmoriti. Mi u duhu, okružujemo te u ljubavi i svjetlu.

Uvijek, tvoj obožavani, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge