Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 15. svibnja 2016


Montague Keen - 15. svibnja 2016

PROSVIJETLITI LJUDE U CJELINI, I TIRANIJA I REPRESIJA NAD TIJELOM I UMOM ĆE NESTATI KAO ZLI DUHOVI U OSVIT DANA
Thomas Jefferson

U vašem današnjem svijetu, ZLO nosi ogrtač od ugleda i vi ste time zbunjeni da ne znate kome vjerovati. Nikad nije bilo teže znati tko je pouzdan. To je njihov zadnji pokušaj preuzimanja vašeg svijeta. To nije igra. To što vidite kako se odvija je brutalni pokušaj za uklanjanje bijelog čovjeka, koji je jedini pravi protivnik kabale. Ti, moja draga, potpuno si svjesna koliko su daleko bili spremni ići kako bi postigli svoj cilj. Ti si doživjela tu infiltraciju na sebi. Ti znaš kako oni mogu manipulirati ljudima da provedu njihove zadatke. Toliko toga ovisi o svima koji rade svoj dio da spase čovječanstvo. Iako je kabala planirala ovo preuzimanje do najsitnijih detalja, nikad ne zaboravite da oni ne mogu provesti svoje zle planove bez vaše pomoći.

Vojska i policija trebaju dvaput promisliti o onome što se od njih traži. Trebaju odbiti pridržavati se planova koji su štetni za čovječanstvo. Odbite ostati u EU, kako bi pokazali da odbijate biti izmanipulirani da sudjelujete u uništenju Europe. Kad biste samo mogli vidjeti korupciju kao mi u duhu, onda, uvjeravam vas, ne biste oklijevali, čak ni za trenutak, da postanete jaki i odlučni da odbijete biti dio njihovih planova. Vlade nisu tu da služe ljudima. Vi im ne možete vjerovati. Istražite sami i saznajte činjenice. Inzistirajte na ISTINI. Novine i TV nikad vam ne daju istinu. Sve to je usmjereno da vas se odvede na put do vašeg izumiranja.

Otvorite svoja srca i umove za buđenje koje se događa svuda oko vas. To je poput cvijeta. Njegujte ga, i ako ste otvoreniji prema njemu, više će se otvoriti i pokazati svoju ljepotu svima koji ga traže. Vaš svijet će se ponovno vratiti na ono kakav je bio u prošlim vremenima, prije nego što ste dopustili svojim tlačiteljima da preuzmu i kontroliraju vaše živote.

Znam, moja draga, da je tu važan savjet Davida Ickea s kojim vas je jako ipresionirao, i želim ga podijeliti svima vama, da vam pomogne na vašem putovanju do potpunog prosvjetljenja. Vaša velika avantura je počela. To je putovanje života.

Moja draga, ja razumijem. Znam da ćeš izaći na kraj, kao i uvijek. Mi smo na svakom koraku ovog puta s vama. Vi nikad niste sami.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

David Icke Information Montage


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge