Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - November 13, 2011

November 13, 2011


Moja draga, vi živite u vremenu završetaka i novih početaka: kako se ljudi bude, ustaju protiv korumpiranih. To isijava svjetlo na kontrolu uma koja je bila korištena, i još uvijek se koristi, da bi vas se držalo robovima i pod kontrolom. Dva bastiona kontrole su uvijek djelovala zajedno i uspjevala održati svoju vezu tajnom od čovječanstva. Kako se sve više informacija otkriva i postavljaju sve više pitanja, oni se gube kako se nositi s neočekivanom situacijom. Oni će stvoriti 'probleme' za koje se nadaju da će skrenuti pažnju s korupcije. Vi ste sada dovoljno budni i svjesni da odbijete pasti na njihove laži. Upamtite da je s korumpiranima gotovo tako da će bezobzirno napadati da bi zadržali ono što su zlom stekli. Očajni su.

Vi imate moć. Vi znate tko ste. Ujedinite se u Svjetlu jer mi u Duhu ćemo biti uz vas na svakom koraku puta. Zapamtite, znanje je uvijek bilo tu samo je bilo skrivano od vas. Mi nastavljamo s našim radom na energiji. Nikada nisam mogao sanjati da bi se toliko moglo postići korištenjem energije i zvučnih valova. Prepreke napravljene ljudskom rukom će pasti. Čovjek će steći novo razumijevanje života i tijela te kako mogu funkcionirati kada su neometani od onih koji vas kontroliraju. Vi ste na pragu veličanstvene avanture. Zemlja će biti transformirana u planet svjetlosti, ljubavi i mira. Zapamtite kroz ovu borbu da će krajnji rezultat biti trajan - to nije tek prolazna stvar. Vi - svi koji radite u Svjetlosti - vi ste kreatori Novog Doba Prosvjetljenja. Vi stvarate povijest - pravu povijest - ne laži koje ste bili učeni da su vaša povijest. Sve što se bili učeni je posve suprotno od istine. Ono što vam je govoreno da je dobro za vas je, u biti, loše za vas. Da, šok je učiti da oni koji vas kontroliraju zu zapravo ZLI!

Mladić kojeg ćeš susresti slijedeći tjedan, sretni ga s mojim blagoslovom. Dolazite s veoma različitih puteva do istih zaključaka. Zajedno, vi kompletirate sliku. Ono što on govori, uklapa se sa informacijama koje ti stalno dajem. Sve se slaže poput dijelova životne slagalice. Zajedno ćete svjetlom obasjati istinu.

Iznenadio sam te kada si se kupala. Tvoj um je lutao dok sam ti glasno rekao kraj u uha “IRSKA JE KLJUČ KOJI ĆE SVE OTKLJUČATI“. Od tada sam ti sve objasnio i znaš s kim moraš pričati. Informacije koje su ti dane o velikoj važnosti 11/11/11 - koristi mudro. Sve se lijepo slaže, moja draga, upravo kao što smo planirali dok smo šetali božanskom plažom u Inchu, Co Kerry (Irska), prije toliko godina. Iako smo pričali kako ćemo komunicirati, u to vrijeme nismo imali ideju koliko će plodonosan biti naš plan. Nikada ne podcjenjuj moć ljubavi. S ljubavlju u srcu, sve je moguće.

Banke nastavljaju, preko svojih marioneta, pokušavati provesti Novi Svjetski Poredak. Ponavljam, irski premijer g. Kenny je bio taj koji je inzistirao na DOKAZU. On je želio vidjeti pravi DOKAZ. Bit će zanimljivo gledati što će se tamo događati. Oni više ne govore o Irskoj, da se ne bi postavljala nekakva neugodna pitanja. Koliko je to zanimljivo, moja draga? G. Kenny je postavio dobar primjer koji bi trebao inspirirati druge. Pošteni političar je rijedak slučaj u vašem svijetu. On je primjer svima koji žele da pobijede istina i poštenje. Irska pokazuje put, ponovo, kao u davnim vremenima.

Promjene energije djeluju na razne načine na ljude. Zavisi koliko su otvoreni i, naravno, koliko napredni. Većina je već zapazila neke promjene. Postalo je mnogo lakše komunicirati s ove razine. Nama je uzbudljivo moći sudjelovati u ovom Velikom Uzdizanju. Ne bih želio propustiti niti jedan trenutak. Želim ovo podijeliti s tobom: osjećati tvoje uzbuđenje kako se sve mijenja na bolje za cijelo čovječanstvo. To je naša svrha i mi ćemo je ispuniti. Podržite sve one koji traže pravdu u vašem pokvarenom svijetu gdje je pravda ugušena, a istina skrivena. To ne može i neće više biti dozvoljeno. Podsjetit ću vas, još jednom, da svi imate dovoljne zalihe hrane jer će Zla Smutnja pokušati kontrolirati zalihe hrane. To će biti prolazno jer, kad jednom budete u Novoj Energiji, hrana vam neće biti tako neophodna kao sada. Hrana će postati užitak, poput sada čokolada. Život će biti toliko jednostavniji. Znam da je teško zamisliti da svi žive u slozi, ali jednom kada budu odstranjene religije i banke, jedinstvo će prevladati. Tada, život na Zemlji će postati radost, suprotno od borbe kakav je sada. Neće više biti bolesti - većinu je tako i tako kreirao čovjek - proces starenja će biti potpuno drugačiji. Nikada nisam o sebi razmišljao o sebi kao o starcu. Više se neće događati uvjetovanost uma. Um će biti korišten, bit će u potpunosti istražen. Sva ograničenja će biti odstranjena kada se u potpunosti obnovi moć uma.

Tvoj prijatelj Tom (TOTALNA DINAMIKA UMA) je govorio s tobom o snazi uma: kako bolest, paraliza uslijed infarkta i sl. mogu biti iscjeljeni samo upotrebom uma. Oni koji su odlučili kontrolirati čovječanstvo odgovarat će za ono za što su odgovorni. Počinili su najveći grijeh protiv ljudske rase u stvarnoj povijesti univerzuma. Život će ponovo postati prekrasno iskustvo kakvim je i zamišljen. Ljubav će biti mjerilo. Zamislite! Energija vaših misli će se ubrzati. Dobivat ćete ono što očekujete od života. Kao što govore transparenti.....Vi ste 99%. Vi imate 99% ENERGIJE. Da li trebam išta više reći? Zajedno, vi ćete uspjeti. Tako je zapisano.

Moja draga Veronica, vjeruj u moje vodstvo. Neću te iznevjeriti. Zajedno, toliko toga smo postigli. Tako ćemo i nastaviti.

Tvoj voljeni suprug, Monty.


Website: Montague Keen
Preveo: Marijana
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge