Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 13. travnja 2014

Montague Keen - 13. travnja 2014

Ostvarujemo veliki napredak, draga moja. Svjetlo se proširuje i širi istinu na svom putu. Ono što ste počeli 2. veljače lijepo radi. Kad se svaka zemlja uključi, svjetlo će postati snažnije.

MOLIM VAS DA NASTAVITE RADITI NA OBELISCIMA U RIMU DOK NE VIDIMO ŽELJENE REZULTATE.

Kako je Rim u centru korupcije, morate se usredotočiti na odsijecanje njihove opskrbe energijom. NIKADA, NIKADA, NE KORISTITE SILU BILO KOJE VRSTE, jer bi to bilo kontraproduktivno. Sila nije potrebna. Moć vaših misli je sve što treba. Ja nikad ne bih zagovarao silu.

Ljubav je vaše najjače oružje. Oni u kabali ne mogu vas povrijediti ako im šaljete ljubav, jer oni se ne znaju baviti s njom.

Svaki dan ovog mjeseca travnja je važan. Primijetili ste da su određeni datumi izabrani od strane raznih religija, jer su vjerovali da su posebno snažni. Dakle, na te dane, savjetujem vas da stavite svoje srce i dušu u meditaciju kako bi neutralizirali negativnu energiju proizvedenu od strane raznih religija. Gledajte na to kao na igru koju ste upravo naučili igrati. Vi postajete vrlo dobri u tome. Do sada, to je bila jednosmjerna ulica: kabala je to radila na svoj vlastiti način. Ali sada, kad ste vidjeli svjetlo, vi im pomalo otežavate život. Oni posrću, trče u Vatikan tražeći zaštitu; dok se sam Vatikan oporavlja od svega što je bilo izloženo u vezi njihovih postupaka u sudskom procesu pokrenutog od Kevin Annetta. Ova čovjek je napravio veliku uslugu čovječanstvu. Samo se on mogao oduprijeti organizaciji koja je uživala slobodu da radi što joj se sviđa, od svog osnutka prije oko 2000 godina. Svijet treba više ljudi kao što su Kevin Annett i David Icke i nekoliko drugih istaknutih pojedinaca koji su hrabro ustali i dali dokaze. Čovječanstvo je pronašlo svoj glas i sretno je što ga koristi. Vi niste ovce. Niste goyimi. Vi ste moćna bića svjetla koja su pronašla svoj put, najzad. 

Svatko ima svoju ulogu. Svatko ima um. Koristite ga za stvaranje mira. Zamislite svoju budućnost onakvom kao što biste željeli da bude. Koristeći moć misli, možete stvoriti tu budućnost. Izbjegavajte bezumne TV programe. Obnovite umijeće komunikacije i razgovora. Smijeh je eliksir života.

Pažljivo odaberite ono čemu dopuštate da uđe u vaš život. Posvuda oko vas, vidite proizvode TV kontrole uma i obrazovanja. Kad sretnete slobodan duh, to je radost za oči. 

Tijekom moćne meditacije u našoj kući, prošle nedjelje, pokazali smo raspadajuću moć Vatikana. On je već na koljenima i s njim, otići će sve strukture moći koje ga podržavaju. Držite se meditacije dok gledate rezultate. Vi ne možete biti zaustavljeni. Vi ste jači od Vatikana, dragi moji prijatelji. Vratite svoj planet u svjetlo, jer ono je čekalo dugo vremena da se probudite i shvatite što vam je bilo učinjeno. Vi ste vidjeli svjetlo i vi više niste spremni biti žrtve Vatikana i banaka koje je stvorio.

Život u svjetlu postaje velika avantura. Vi imate toliko toga za naučiti i apsorbirati. Ništa što su vas naučili nije istina. Dakle, usredotočite se na istraživanje sebe, te istražite prekrasan planet na kom živite. Tu je još mnogo toga na njemu što ne možete zamisliti. Vi ćete ga početi gledati kao da je to prvi put, bez poveza za oči koje vam je stavila kabala. Vi ste bili zatvorenici na svom planetu, ali ćete se osloboditi, bez krvoprolića ili ubijanja bilo koje vrste. Snaga koju proizvodite u svojim meditacijama otišla je daleko u sprječavanju trećeg svjetskog rata. Sigurno, to je samo dokaz da ste moćni.

Vi ste braća i sestre svjetla. Vi radite zajedno bez rasnih ili vjerskih prepreka. Vi stvarate svijet gdje su mir i ljubav temeljne vrijednosti. Budućnost vašeg planeta je u vašim rukama. To je velika odgovornost. Vi ste se vratili na Zemlju da to učinite. Vjerovali ste da to možete učiniti i, uvjeravam vas, uspjet ćete. Što više napora uložite u to, brže će to postati stvarnost. Tada, i samo tada, postat ćete svjesni golemosti onoga što ste postigli. Svi planeti će tada biti slobodni da podignu svoje vibracije s vama. To je ogroman pothvat koji je planiran prije nego što ste se vratili na planet Zemlju. 

Da, draga moja, znam da kabala i dalje postavlja prepreke na put. Ali one su privremene. Ono što znaš, Veronika, ti to znaš u svojoj duši: pa drži se toga. Ono što ti je jutros bilo pokazano, bio je apsolutni dokaz te činjenice. To te je iznenadilo, ali to je odgovorilo na tvoje pitanje. Biti će malih zastoja s vremena na vrijeme, ali ništa ne može zaustaviti ono što je odlučeno, jer je zapisano u kamenu. Sve će se dogoditi kad se bude trebalo dogoditi. Kašnjenja su samo kašnjenja, jer to se ne može zaustaviti. Imaj to uvijek na umu i uvijek budi spremna reagirati u trenutku. Ti znaš što se mora učiniti. Oni oko tebe, pažljivo su odabrani i pripremljeni. Vjeruj da je sve u božanskom redu. Čovječanstvo će biti spašeno od sudbine koju je kabala odredila. Oni u kabali, sada se nalaze u ulozi koju su planirali za vas. Oni nemaju alternativni plan. To nije ono što su predvidjeli, čak niti u svojim najmračnijim trenucima. 

Njihovo vrijeme je isteklo. Oni će se nevoljko oprostiti od vas. Pa zaželite im svako dobro. Ne gubite dragocjenu energiju na njih. Umjesto toga, gledajte u budućnost. Zaboravite prošlost, jer ona je prošla. Pustite to.

Moja draga, ti znaš svoj put. Kreni njime. Pokazan ti je krajnji rezultat. Cijela kreacija će slaviti kad naš cilj bude postignut. Svi će se pokazati u radosnom okupljanju.

Pripremi se za pokret.

Moja ljubavi, ja sam uvijek na tvojoj strani. Tvoj obožavatelj, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge