Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - June 12, 2011

June 12, 2011

Napredak se ostvaruje, draga moja (Veronika). Mi s užitkom promatramo kako se kao čarolijom ujedinjuju Prosvijetljena (probuđena) Bića. Mi s ove strane života pažljivo stvaramo uvijete za nadolazeća događanja. Svi postajete svjesni mehanizama koji su vas držali pod kontrolom. Oni postaju vidljivi i tako ih možete izbjeći. Mi smo govorili o odvajanju koje su Tamni kreirali na vrhu vaše kralježnice (ATLAS KRALJEŽAK). Ovo se sada ispravlja kroz rekonekcije vaših kralježnica.Ovo je bilo držano tajnom kao i separacija obiju strana vašeg mozga. Programirali su vas da upotrebljavate samo lijevu stranu. Od trenutka kada se dijete rodi naglašena je samo lijeva strana mozga. Ovo je učinjeno kroz cjepiva, edukaciju kroz TV, itd.

Ništa im ne može promaknuti. Prvo se provjerava krvna grupa (bebina u trudnoći) i kad je prijavljen negativni rhezus poduzimaju se mjere da se uništi konekcija s desnom stranom mozga. Kreiraju razloge zašto takva djeca moraju biti odvojena i stavljena pod “posebnu skrb”. Takvu djecu Tamni vide kao direktnu prijetnju njihovim planovima, pa eliminiraju bilo koga ili što ako je smetnja. Recimo da “drže stražu” nad takvim događanjima. Medicinska profesija uobičajeno detektira i prijavljuje takvu djecu. Njima (doktorima) su isprani mozgovi i vjeruju da rade za dobrobit djeteta. Medinska struka je iskorištena i Tamni ih drže pod kontrolom. Pitate se kome možete vjerovati?
Kome, zbilja!

Samo oni koji su se probudili znaju odgovor na to pitanje. Pratite svoje srce. Vaše srce će vas uvijek voditi u pravom smjeru.Ne slijedite logiku “lijeve strane mozga”, to vam je nametnuto da bi vas se sputavalo.

Vi proživljavate ono što je znano kao Kraj Vremena. Uskoro ulazite u razdoblje (NO TIME) Bez Vremena. Vrijeme kao takvo je konstrukcija kojom se kontrolira svaki aspekt vaših života. Naglašavao sam da su u prošlosti drevni ljudi živjeli (No Time) bez pojma vremena.Tome se Vaš Svijet sada vraća. Ogroman je pritisak koji je vrijeme napravilo u vašim životima. Vaš kalendar će se vratiti na 28 dana u mjesecu prateći 13 znakova Zodijaka.
Mnogi od Vas osjećaju jake nalete hladnoće u tijelu. To bude bolno i neobjašnjivo. A onda ponekad snažne nalete vrućine. To Vas obuzima; to je živuća vrućina koja u vama otklanja sve što je nepotrebno u vašim životima. Vaša tijela su pripremana za uspostavljanje DNK i pune svjesnosti. Pozdravite ove promjene. Nemate se čega bojati, to je prirodni proces. Svjesnost koncentrirana u srcu nema ništa s religijama bilo koje vrste.

Mnoga bića s moje strane života odlučila su se ponovno roditi da bi vam pomogli i vodili Čovječanstvo kroz ovo uzbudljivo vrijeme. Neka vas ponese; imate sve za dobiti, ništa za izgubiti, osim okova kojima ste bili vezani u sistemu kontrole. Po prvi puta upoznat ćete slobodu misli i djela. Odjednom vidjet ćete ljude kraj vas u potpuno novom svjetlu, bez ikakve vrste razdvajanja. (kulturološkog,boje kože,vjere…) Vaš Univerzum će se još jednom u potpunosti promijeniti. Dva kontrolna centra koji su vas držali u tami biti će otklonjeni. Vidjeli ste to u svom stanju spavanja. Sve što je bilo skriveno, otkrit će vam se. Bit će toliko radosti kakvu Vaš Svijet još nije upoznao!

Pitate se što će biti s onih 2% koji su vladali i kontrolirali Vaš Svijet; to je njihova odluka. Njima je dat izbor; ili da odstupe, priznaju, i vrate čovječanstvu što su ukrali ili da se bore do kraja i pokušaju pobjeći s planete kad maske padnu. Bogatstvo ih neće zaštititi.
Oni vrše invaziju na države da bi Vas održali pod kontrolom kroz strah od istog napada, ali to im više ne polazi za rukom. Vidjeli ste to previše puta da bi opet pali na istu shemu. Istina postaje očita, čak i onima koji su još u hipnotičkom stanju.

Zapamtite, bez vaše potpore oni su ništa. Onaj moment kada ih odlučite ne podupirati, oni će se srušiti kao kula od karata. Vaša kooperacija im je omogućila da kontroliraju sve. Vi koji ste u oružanim snagama; vaša potpora i pomoć dala je Njima bogatstvo i vlast nad Čovječanstvom. Njima je za opstanak potrebno prolijevanje krvi. A Vi ih snabdijevate! Promislite o tome na trenutak. Vi ste im samo potrošne igračke, svi slušate naredbe bez pogovora. Gdje je vaša savjest u svemu ovome?

Novi Početak je iza ugla. Sve sjeda na svoje mjesto spremno da pomaže i zamijeni institucije kojima ste se divili kad vam je bilo potrebno. Ništa nismo prepustili slučaju. Ovdje su sa nama svi Velikani prošlosti koji okupljaju svoje znanje i iskustva da Vas vode u ovim turbulentnim vremenima.
Mnogima od vas dolazimo dok spavate, da vam otvorimo nove puteve misli i akcije. Nikada, ni za trenutak nemojte misliti da ste sami. Ovo je udruženi trud da se obnovi Svjetlo na Vašoj Planeti. Mi radimo s vašim tijelima kao i s vašim mislima. Gledajte s ljubavlju i suosjećanjem na sve oko vas. Šaljite ljubav u države koje su napadnute. Pomažite onima koji govore istinu. Poželite dobrodošlicu Svjetlu u vašim životima.
Pripremite se za ponovnu uspostavu Vašeg Planeta.

Imamo mnogo toga za učiniti draga.
Ja sam zauvijek tvoj obožavani,
Monty

Website: The Montague Keen Foundation

Prevela s engleskog: ŽeljkaWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge