Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - July 10, 2011

July 10, 2011

Veronica moja draga, vrijeme je za svako ljudsko biće da se poveže s David Icke-om svako jutro u 9.30 za BUĐENJE SVIJETA; globalna konekcija srca i misli, šaljući ljubav i mir u kolektivno energetsko polje. To će omogućiti razotkrivanje i uklanjanje korumpiranih s vlasti.
Ti draga imaš sveto mjesto. Vrijeme je da ga iskoristiš. Rekli smo ti na seansi da će David voditi put iz tame u svjetlo. Radeći ovo procvjetat ćete u Bića Svjetlosti koja istinski jeste. U svijetu ljubavi bezdušni neće moći funkcionirati. Nemogu održati svoj izgled kada su okruženi ljubavlju.

Korumpirani neće dobrovoljno predati pozicije vlasti. Budite spremni na lažne izrežirane događaje kao što je Projekt Blue Beam. Tamni mogu projektirati likove Krista, Djevice Marije itd, da kreiraju strah i povrate kontrolu. Sjetite se da Oni mogu emitirati što god požele ljudima koji ništa ne sumnjaju, praveći se da je to ispunjenje starih proročanstava. Nemojte pasti na ovu laž! Religiozni fanatici će ovo prihvatiti da bi pojačali kontrolu nad životima ljudi. Koristit će sve moguće kontrole uma da Vas zadrže u Tami. Čipovi su usađeni u ljude da preko njih kontroliraju mase. Takvo zlo je iznad imaginacije cijele populacije. Došli ste na Zemlju da se to promijeni. Brzina kojom to radite ovisi o tome koliko se povezujete s poveznicom ljubavi.

Skrenuli smo vašu pažnju na vezu između Irske i Egipta za što Crkva u Rimu ne želi da znate. Tvrdnja je ponovo pojačana DNK rezultatima tase predaka; faraon Tutankamon je 99% Zapadni Europljanin a 99.6% odgovara R1b Haplogrupi. Najviša koncentracija ovoga je u Irskoj. Znate za Nefertitinu vezu s Irskom i njenu poveznicu s Isusom. Tamo je istina samo je skrivena od vas od onih kojima služite. Irska je predstavljala centar Univerzuma i bila je od velike važnosti prije udara Irske religije, Majka crkva ljubavi. Zamislite kakav bi drugačiji svijet bio da se odluka da se to uništi nije donijeta od Vijeća iz Nice.Teror koji se nastavlja do današnjeg dana mora prestati zauvijek.

Kako malo znate o svijetu u kojem živite. U mom životu na Zemlji bio sam zaokupljen svojim istraživanjima tako da nisam uvidio korupciju, iako sam znao da je mnogo stvari koje se od nas tražilo da budu prihvaćene nisu imale smisla. Uvijek postoji mnogo toga što se instiktivno zapitate a nemate vremena za istraživanje.
Najzlobnije organizacije u povijesti još uvijek operiraju u vašem svijetu i spremaju borbu da pojačaju kontrolu. Većina ljudi bila bi zgrožena da znaju tko su te tamne individue.
Ali njhova vladavina je pri kraju.

Teško je nositi se sa svim tim otkrićima koja sada teku u svim smjerovima. Nevjerojatno je uzbudljivo također da je toliko mnogo bića s drugih planeta spremno sići na Zemlju da daju potporu vašoj borbi za istinu, ljubav i svjetlo.

Njihovi ogromni svemirski brodovi imaju tehnologije da vam pomognu u vašem spasenju. Nemojte se bojati kada ih ugledate na nebu. Svi ste Vi dio jedne velike obitelji od koje ste Vi na Zemlji bili odvojeni. Ovo znanje se skrivalo od vas. Ništa ne može promijeniti ono što će se desiti, stari način života bit će gotov zauvijek. Budite na usluzi onima koji još nisu prihvatili ono što se događa, i kako uznemirujuće im to može biti. Pomislite na trenutak kakav je osjećaj kada se sazna istina o religiji, vladama i povijesti. Mnogi će se naći u problemima noseći se s činjenicom da je sve bilo namješteno, da su njihovi najdraži ginuli uzalud. Ali mašine za ubijanje postat će nepotrebne, svi će živjeti u miru. Oni koji odbijaju otpustiti korupciju bit će “de-kreirani” (rastvoreni).

Kontrola hrane, vode i zraka koji dišete će nestati. Ima svega dovoljno za cijelo čovječanstvo. Specijalni centri će biti dostupni za one koji trebaju vremena za prilagodbu.Bit će vam dostupne tehnologije koje će transformirati vaše živote preko noći. Komunikacija s Duhom bit će norma; ne nešto oko čega ćete se svađati i zahtijevati od onih čiji je nivo svjesnosti toliko nizak da će propasti u pokušaju da se čvrsto drže za njihove mogućnosti.

Neka svrha vaših života bude donošenje ljubavi i svjetla cijelom čovječanstvu.
Ljutnja služi samo hranjenju negativnosti; to daje snagu korumpiranima i to je njihov zrak za život. Ono povrijeđuje one koji su ljuti. To je iznimno destruktivna emocija koju Tamni žele da razvijate. Oni se time hrane.

Komunicirajte jedni s drugima. Vratite se u dane kada su obitelji zapravo pričale jedne s drugima, sjećale se i dijelile uspomene. Učili su tko su. Osjećaj sigurnosti u takvim okupljanjima stvara vrijednosti i smijeh koji je terapeutski. Pripremite se biti dio Svemira još jednom.

Umorna si draga. Pripremi se da bi se nosila s promjenama koje donosi Tranzicija. Okružujem te ljubavlju. Tvoj voljeni Monty.

MUDROST JE SAZNANJE O TOME KOLIKO MALO ZNAMO – Sokrat

Website: The Montague Keen Foundation

Prevela s engleskog: Croatian TeamWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge