Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 9. srpnja 2017


Montague Keen - 9. srpnja 2017

Tijekom zadnjih deset dana pokazan vam je opseg pomoći dostupne čovječanstvu kako bi se osiguralo da se dogodi preokret. Vaša veza s Andromeđanima je ojačana. Plejadanci su se predstavili i radili sa vama. Zapazili smo vaše iznenađenje kad su vam se pridružili Blue Avians (Plave ptice) da vam ponude pomoć i podršku. Portali rade kako bi trebali s velikim uspjehom. Sada ste svjesni promjene energije i svjetla koja prati njihov dolazak na našu imovinu. Svatko od njih treba odigrati različite uloge u uspostavljanju svjetla na Zemlji.

Dobro je da je to sada uspostavljeno. Sve to je dio plana. Pomoć od strane svjetla uvijek donosi napade od strane mračnih. Ono što su vam napravili u petak bilo je vrijedno prezira. Vaša snaga uma vas vodi kroz ove napade.

Vi znate da se moć kontrole smanjuje brzinom čvorova. Oni ne mogu preživjeti u svjetlu. Vi ostvarujete napredak. Kad ti i tvoji prijatelji oslobađate energiju iz portala koja je bila skrivena od svih, to čini veliki korak naprijed za čovječanstvo. Vrijeme i vibracije utječu jedni na druge, a tijelo mora biti u stanju zadržati tu vibraciju. Mi ostvarujemo veliki napredak prema našem cilju. Ne može nas se zaustaviti. Promjena se događa u vašem 3D svijetu; prepoznajte to i pozdravite to. Mi šaljemo informacije u mnogim oblicima. Ne možemo dopustiti da se pokolj ljudskih bića nastavi. Kontrola Zemlje mora se vratiti u sigurne ruke čovječanstva. Bili ste osuđeni da se odreknete moći i kontrole u korist neovlaštenih koji vjeruju, do dana današnjeg, da vas mogu ubiti i Zemlju uzeti sebi. To, moja draga, je zato što dolazi pomoć iz drugih dimenzija kako bi se pomoglo da svi preživite i zadržite Zemlju. Tajna društva se nalaze pod nadzorom. Za njih je to novost, jer oni su generacijama vezivali oči ljudima da bi vjerovali da su oni tamo da nam pomognu da se nosimo s teškoćama stvorenim putem njihovog bankarstva i ratnih strojeva.

Sada znate da niste sami, pomoć dolazi iz mnogih smjerova. Mi imamo sposobnost stvaranja promjena potrebnih za uklanjanje svega što je korumpirano.

Kao što znate, kabala zatvara ili ubija svakoga koga smatraju prijetnjom. Nisu svi smrtni slučajevi zbog prirodnih uzroka. To je svakodnevna pojava. Napravljen je popis svih onih s kojima oni žele raspolagati. Oni idu jako daleko da zatvaraju ljude koji bi ih mogli izložiti. Do sada još nismo pronašli odvjetnika kojega nisu kompromitirali. Sigurno je da postoji netko u Kaliforniji tko je pošten i ima najbolji interes čovječanstva u svom srcu. Ovaj slučaj je ogroman o kojem će na kraju biti snimljen film. Pisat će se knjige o tome. To je tako nevjerojatno, to prkosi mašti. To je tako posebno, samo kabala je mogla to smisliti.

Pomozite nam da oslobodimo ovog mladog čovjeka čija je jedina uloga u životu da pomogne čovječanstvu. Sve što je imao kabala je prodala. On je u zatvoru, bez novca ili prijatelja u Kaliforniji. To je samo jedan primjer onoga što kabala radi da zadrži svoju nelegalnu vlast.

Kad svatko od vas nauči stajati u vlastitoj moći, i bude znao tko je i svoju svrhu na Zemlji, onda će se sve promijeniti. To je, mogu vas uvjeriti, pitanje preuzimanja moći koju ste dali kabali. Ponovno se povežite sa snažnim svjetlosnim bićem koje ste nekoć bili, i opet možete biti, u trenutku kad donesete odluku da ćete to učiniti. Ta odluka je vaša i samo vaša. Sada živite u trenutku koji ste svi čekali, pa iskoristite to maksimalno. Ne očekujte da će vam TV i novine reći istinu. Njihovi vlasnici ne bi to nikad dopustili. Oni žele da ostanete poslušni zombiji koji cijelo vrijeme slušaju svoje kabaline gospodare. Koliko ćete još godina čekati prije nego što kažete: Što je dosta, dosta je. Vidjet ćete da to ima mnogo više za živjeti nego pokoravati se svakoj želji kabale da uništi čovječanstvo.

Gledajte kako moć Vatikana blijedi, jer svakog dana se izlaže sve više korupcije i razvrata, a sve više se očiju otvara na istinu. To je kao horor film, osim što stvarni ljudi pate i umiru. To će se nastaviti sve dok ne otvorite oči i vidite stvarnost situacije. Morate sakupiti snagu da poduzmete akciju kako bi napravili potrebne promjene. Koliko vas puta moram podsjećati da ništa nije kao što se čini.

Kabala je stvorena kako bi uzvisila čovjeka. Zahtijevali su totalnu kontrolu i totalnu kontrolu su dobili. Čovječanstvo je slijepo ušlo u njihove vrlo pametne planove. Učili su vas da ih duboko poštujete, a mnogi od vas to još uvijek čine, jer još uvijek niste uklonili povez s očiju jer se bojite posljedica.

Živjeti u miru u svijetu obilja sigurno svaki čovjek sanja. To je ono što vas čeka ako napravite taj jedan korak naprijed. Svi ratovi bi prestali i sve zemlje bi procvale. Uz malu pomoć i pomoć naprednih zemalja, siromašne zemlje bi procvale. Tada ne bi bilo potrebe za ratom. Oni koji ne pripadaju na Zemlji moraju razmotriti svoj položaj. Moraju odlučiti hoće li napustiti Zemlju na isti način na koji su protupravno ušli, ili nastaviti živjeti ovdje kao gosti, unutar zakona koje je uspostavilo čovječanstvo. U ovom vremenu promjena, morate uzeti u obzir sve i svakoga, jer nijedan čovjek nije otok. Sve se mora napraviti za dobrobit svih. Čovječanstvo kao cjelina će imati koristi.

Moja draga supruga je iscrpljena. Satima je radila s prijateljem iz Nizozemske i prijateljem iz Irske, posljednjih pet dana. Puno se postiglo i mnogo toga je dovedeno u red. Želio bih se zahvaliti njezinim prijateljima što su radili s njom kao tim. Vidjeli su jedan napad na nju i svjesni su onoga što ona mora podnijeti. Bila je posebno loše kad je posjetila sveto mjesto. To ih je šokiralo. Samo želja da uspije dala joj je snagu uma da završi svoj posao.

Moja draga, molim te, odmori se malo, daj svom siromašnom tijelu priliku da se oporavi. Tvoji prijatelji s drugih planeta svi su sada na brodu. Oni su ti pokazali svoju podršku. Ja sam im dao dozvolu da koriste moje zvono da privuku tvoju pozornost na njihovu prisutnost.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge