Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - April 8, 2012

8. travnja 2012


U ovom razdoblju velike promjene važno je da budete spremni prijeći u viša stanja svijesti. Morate biti usklađeni s onim što zapravo jeste. U vašim srcima, svi imate neophodne informacije. Nosite ih iz svih života koje ste ikada proživjeli. Naučite se s njima povezati. Koriste bilo koju metodu koja vam odgovara. Otpustite trodimenzionalno razmišljanje, vrijeme je da se izdignete iznad njega. Svjesno oprostite svima koji su vas povrijedili i svima koji su vas pokušali zadržati u stanju zatvora.

Slijedite savjet Toma Ryana. Podijelite ga sa svima i tada će i oni razumjeti što im je činiti.

Tom Ryan

Preuzmite punu odgovornost bez prebacivanja krivice na bilo koga za akcije osobe, osoba ili kolektiva koji prema vama iskazuju negativnost.

Pitajte “Što to unutar mene uzrokuje da se oni ponašaju na taj način. Sada za to prihvaćam potpunu odgovornost.” TO VAM NAD TIME DAJE MOĆ.

Tada, vašem vječnom sebi i univerzumu recite: VOLIM TE. To je namijenjeno vama, univerzumu i pozitivnoj energiji što je u pozadini kreacije onoga što je negativno.

Jednom kad ste izrazili LJUBAV, oprost je neminovan. Tada recite, iz dubine svog srca, MOLIM TE, OPROSTI.

To pokreće neizbježan vlak oprosta i iscjeljenja. Tada znate da je vama, pa čak i izvršiteljima, oprošteno. OVO ISCJELJUJE I ODUZIMA MOGUĆNOST IZVRŠITELJIMA DA IZRAZE BILO KAKVE DALJNJE NEGATIVNOSTI PREMA VAMA. Tada, sebi i univerzumu, recite “HVALA” i sve otpustite.

Ovo možete ponavljati sve dok ne osjetite olakšanje. To se treba učiniti s čistim stanjem uma bez prebacivanja krivice, bez osuđivanja. Ta metoda je najučinkovitija kada se provodi kako je ovdje opisano. Uvijek djeluje. Prakticirajte ju.

Tom razumije moć ljudskog uma. On želi podijeliti svoje znanje s vama da vam pomogne stvoriti bolji svijet za svo čovječanstvo. Ukoliko svi vi, diljem svijeta, ovako činite, tada će to ukloniti negativnu strukturu koja vas drži u zatočeništvu. Tada ćete vi pomoći stvoriti ljubaznije i brižnije društvo gdje su svi ljudi jednaki.

Molim vas da svjesno oprostite svima koji su vas povrijedili, svi onima koji vas pokušavaju zadržati u zatočeništvu. Otpustite svu ljutnju i bol jer je to ono što vas zadržava u trodimenzionalnom stanju. Jednom kad ste to učinili, vaš život će se promijeniti. Ljubav će postati centar vašeg postojanja.

Rekao sam mnogo puta da je LJUBAV najmoćnije oružje protiv negativnosti. Povežite se s onima koje volite. Kada ljubav ispuni vaš život, tada više neće biti mjesta za negativnost. Tada nema mjesta za osvetu: vaša energija je predragocjena da bi se gubila na negativne misli. Oni koji su pokušali kontrolirati i uništiti vaš planet, odgovarat će za svoja djela, a vi se morate posvetiti stvaranju svjetlosti i ljubavi. Materijalne stvari neće biti važne. U višim dimenzijama nećete se opterećivati s materijalnom imovinom.

Naučite vjerovati svome srcu budući da vam se poigralo glavom pomoću obrazovanja, religija i vlade. U njihovom je bilo interesu spriječiti vas da ikada spoznate tko ste zapravo. Vi ste neprestano bombardirani negativnošću. Nemojte na to nasjedati. Vi niste roboti koji izvršavaju sve komande. Vi ste ljudska bića sposobna razmišljati i osjećati koja odbijaju pomiriti se sa svim ubijanjima i osvajanjima zemalja koje imaju svako pravo da postoje u obliku sukladnom njihovim željama. Stvaraju se situacije da bi vas se zavaralo u vjerovanje da ste u opasnosti od napada. Vi ste dovoljno mudri, sada, da biste znali da je to sve dio većeg plana za preuzimanje kontrole nad vašim planetom i smanjenjem populacije. Oni su osmislili financijsku paniku, kontrolirali su depresije itd. da bi vas prisilili da prihvatite njihov NOVI SVJETSKI POREDAK. Oni vjeruju da cilj opravdava sredstvo i spremni su upotrijebiti silu i moć. No, podbacili su u sagledavanju šire slike. Svaki ljudski život je važan, svaka duša je vječna.

U vašoj novoj realnosti, novac neće postojati. Nikada nije smjelo biti dozvoljeno da on prevlada. Tako je bilo uslijed bedastoće predsjednika Sjedinjenih Država koje nikada nisu bile opozvane. Vrijeme je da se to ponovo promisli. Banke su planirale držati mase u siromaštvu i neprestanoj borbi za opstanak. Tome se, radost mi je priopćiti vam, bliži kraj.

Kako rastete u ljubavi i svjetlu, njihova moć i kontrola blijedi. Oni ne mogu postojati u ljubavi. Ljubav je moćnija nego sva njihova oružja i ne košta ništa.

Vrijeme je da se potpuno probudite, da se pobrinete za one koje volite i koji su vam dragi. Nema mjesta egu u svjetlu. Ostavite ga, sa svim drugim zamkama treće dimenzije, iza vas.

Oni vas se boje. Vas je 99%. Zajedno, vi ćete okončati vladavinu tereora jednim potezom. Uz vašu pomoć, oni su NIŠTA.

Slijedite Tomov savjet i podijelite ga sa svima koje znate te ćete zajedno stvoriti Novu Stvarnost. I mi svi radimo na tome.

Moramo obaviti posao i moramo se time pozabaviti. Zahvalni smo vam svima na svoj vašoj pomoći. Zajedno, mi smo izvrsna ekipa. Sve više je novih pridošlica svakoga dana i svi su dobrodošli.

Website: Montague Keen
Prevela: Marijana -  - Svjetloradnici: mjesto gdje Svjetlost stanuje…Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge