Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 8. siječanj 2017


Montague Keen - 8. siječanj 2017

Sve je u metežu. LAŽI postaju sve neobuzdanije svakog sata svakog dana. Borba za vlast je koncentrirana na Ameriku. Cijelo čovječanstvo mora poslati dobru energiju narodu Amerike da ih se zaštiti, jer glasovi zla se bore za kontrolu. Ovo je stvarno. To utječe sve do posljednjeg od vas.

Nuklearni rat bi uništio život na Zemlji kakav ste znali. Koristite moć svojih umova da svrgnete zlu kontrolu koja nastoji preuzeti potpunu kontrolu nad Amerikom. Kabala, nikad ni za trenutak nije očekivala da će njihova odabrana lutka Hillary Clinton izgubiti izbore. Njezin neuspjeh da postane predsjednik bio je vaš uspjeh, uspjeh dobrog nad zlom. Tužno je bilo vidjeti da su mnogi bili zahvaćeni njenom propagandom. Imali ste sretan bijeg. U stvari, cijeli svijet je imao sretan bijeg.

Ljudi su u svom najslabijem izdanju. Vaša tijela se bore s najezdom otrova koji vam se daju kroz vodu, hranu i zrak. Što se tiče farmaceutskih tvrtki i onoga što one proizvode, pravo je čudo da je čovjek preživio do sada. Vi ste naspram zla tako velikog koje je planiralo ovo preuzimanje 2000 godina. Kabala je pretrpjela šok s BREXIT-om u Velikoj Britaniji, što je bilo sasvim neočekivano. Oni su vjerovali da su nepobjedivi. Vi, s druge strane, se budite na korumpirana pravila po kojima ste bili prisiljeni postojati, ali ne mogu reći, živjeti. Dugo vremena je prošlo otkad je čovjek bio slobodan da živi život na Zemlji. Sada kabala želi Ameriku samo za sebe. Oni ne žele američki narod, nego samo one koji su im potrebni da im služe. Bitno je da ne padate na propagandu s kojom vas hrane mediji koji su u vlasništvu kabale. Oni će vam reći svaku laž koja je potrebna da vas zastraši. Oni će učiniti sve što smatraju potrebnim kako bi ostvarili svoj veliki plan za preuzimanje vašeg svijeta. Morate biti jaki. Osigurajte da imate činjenice prije nego što donesete bilo koju odluku koja će štetno utjecati na čovječanstvo. Svatko od vas treba preuzeti odgovornost za odluke koje donosite.

Amerika je na rubu ponora. Ono što se tamo događa utječe na čitavo čovječanstvo. Dajte podršku Americi, jer vaša energija, vaše molitve, i vaša podrška će im pomoći da prevladaju ovo preuzimanje. Toliko Amerikanaca nema pojma što se događa u njihovoj zemlji. Oni se namjerno drže u neznanju o stvarnosti onoga što se događa svuda oko njih. Oni su uhvaćeni na povjerenje, američke razloge za stvaranje rata, iznova i iznova, i ubijanje čovječanstva što rat povlači za sobom. Vi ste šutjeli kad je Amerika postala stroj za ubijanje svijeta. Da li ste doista ovo odobrili? Jeste li i dalje šutjeli i usvojili stav Nije u mom dvorištu, jer ste zatvarali oči na ubijanje koje se događalo u vaše ime? Sada vidite FEMA kampove po cijeloj vašoj zemlji, spremni da se pozabave vama, biste li se usudili ne poslušati ih? Ne možete šutjeti i ignorirati ono što je učinjeno upravo pred vašim nosom. Vaša šutnja je omogućila da vaša zemlja bude preuzeta? Pali ste na Američki san koji je sada postao noćna mora gigantskih razmjera koji će biti srušen s mnogim drugim zemljama. Ugasite televiziju, razgovarajte sa svojim bližnjima, saznajte što se zapravo događa i suočite se s tim. Ovo nije igra.

Mnogi će napustiti Zemlju jer su završili svoj posao. Drugi će otići jer oni mogu spriječiti ono što se mora učiniti. Budite vrlo oprezni što prihvaćate kao istinu. Povijest koju ste naučili bila je totalna izmišljotina. Sama ta činjenica vas je držala u mraku i pod kontrolom. Što se religija tiče, i laži s kojima vas opskrbljuju; religije su bile omča oko vrata čovječanstva jako dugo. Samo su budisti daleko bili u pravu. Sve religije potpadaju pod Rim, SJEDIŠTE SVAKOG ZLA.

Vaš je izbor da budete na Zemlji u ovom trenutku, kako bi je spasili od zlih sila kontrole koje su je preuzele. Kontrolori nose osmjeh na svojim licima dok uništavaju vas i sve ono što vam je drago. Oni trebaju energiju vaše patnje. S istinom se morate suočiti. Ovo je vrijeme krize.

Moja draga supruga pokušava pomoći mladom čovjeku u Americi koji treba odigrati važnu ulogu. On je bio zatvoren, bez optužbe, držan u najužasnijim uvjetima u američkom zatvoru gotovo 9 mjeseci. On se vratio na Zemlju u misiju da vrati mir i pravdu. Ali jedan operativac Iluminata ga je pronašao i upotrijebio kontrolu uma na njemu. Oni ga nisu mogli ubiti, pa su pronašli način da ga zatvore. On treba vaše molitve da mu pomognete da se oslobodi i da mu date snage da se nosi s onim što mu je učinjeno. On se vratio na Zemlju da pomogne čovječanstvu, ali sada čovječanstvo treba pomoći njemu. Ima mnogo drugih poput njega koji su zatvoreni u ovom korumpiranom sustavu, i to ne samo u Americi. Opseg korupcije ne poznaje granice.

Ujedinjenje će vam dati snagu da odbijete učestvovati u preuzimanju Zemlje. Sva korupcija, i sami korumpirani, su izloženi. Oni se nemaju gdje sakriti. Ovo je njihov konačni doseg. Ponudite im zbogom, jer uskoro njihova zla vladavina se bliži kraju.

Moja draga, naći će se način koji će olakšati naše planove.

Ti mi također nedostaješ, moja draga.

Tvoj obožavatelj, Monty.

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge