Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 2. listopada 2016


Montague Keen - 2. listopada 2016

U ovom vremenu konfuzije, ne možete prihvatiti kao istinu sve što iznosi crkva ili država. Oni rade zajedno da nametnu svoj plan za vaše uništenje. Njima se žuri, jer sve više vas se budi na njihove planove preuzimanja. Vrlo je važno da se povežete s vašom duhovnom obitelji, jer to je važnije od vaše obitelji u krvnoj vezi. Duhovno povezivanje je daleko vece nego krvna veza. Kad upoznate svoju duhovnu obitelj, bez svake sumnje znate da je ta veza vjecna. Ništa to ne može promijeniti. Vi stojite jedan kraj drugoga u dobrom i zlu. Duhovna veza seže do pocetka vremena. Ona ce opstati, jer ne može biti uništena.

Bitno je da se istraži istina. Plan vaše vlade NIJE ZA LJUDSKU RASU. Oni planiraju da uzmu sve od vas kako bi stvorili Zemlju gdje oni sami posjeduju sve. Oni su planirali ovo preuzimanje tisucama godina. Oni su stvorili obrazovni sustav koji bi otupio populaciju u tolikoj mjeri da automatski sluša njihove pokvarene laži. ONI SU VAS PREVARILI, ali sada vi se budite na ove obmane i spremni ste ustati protiv njih. Vi odbijate prihvatiti odluke kabale. Svaki tjedan, vi ste sve jaci, a vaš broj je svakog dana sve veci. Kako vaši umovi izlaze iz komfuzije i kamuflaže, vidite istinu i podržavate je.

Vi držite adute, jer bez vas koji vodite njihove ratove, oni su nemocni. Odbite uciniti sve ono što može naštetiti vašim bližnjima na bilo koji nacin. Budite ujedinjeni. Ne propisujte njihove na drogi bazirane "lijekove" koji ubijaju toliko vas. Sve je to dio zavjere da vas se ukloni s onoga što oni žele vidjeti kao svoju Zemlju.

Vrlo brzo cete vidjeti što ce se dogoditi u Americi. To ce biti prva zemlja koja ce u potpunosti biti preuzeta. Americki narod odbija otvoriti svoje oci da jasno vidi što mu se radi. SAD je odgovoran za smrt milijuna vaših bližnjih. Njegova vlada ocajnicki vapi za Trecim svjetskim ratom. Americka vlada pokušava svaki trik, crnu magiju ili neki drugi nacin da zapocne još jedan rat.

Ne prihvacajte njihovu propagandu jer nema ni rijeci istine u njoj. Oni se bore za njihov pokvareni opstanak. Živite samo iz svog srca, ne iz glave koja je oštecena vašim takozvanim obrazovnim sustavom. U posljednjih 2000 godina, vi ste se borili da preživite zbog onoga što je uspostavljeno, od onoga što vi sada zovete Vatikan, koji je 100% pokvaren. Njegove ceremonije, fina odjeca i fine rijeci, ne mogu sakriti njihova mracna djela i planove.

Sada imate priliku da promijenite sve to, da to zamijenite s pravdom za sve. Istina ne može biti izložena, tako da samo akcija može vratiti covjecanstvo i Zemlju u ono što su nekad bili, i ono što bi trebali biti. Nemate se cega bojati osim samog sebe. Odbite suradivati sa silama zla koje su vas kontrolirale kroz sve vaše živote, i živote vaših predaka prije vas.

Preuzimanje Zemlje ce prestati, u trenutku kad dovoljan broj vas odbije služiti kabali. Tada ce mir biti obnovljen. Banke su proizvod kabale. One su služile njihovoj svrsi da porobe covjecanstvo. Bankarstvo je produkt zlih umova: onih koji ne pripadaju na Zemlji, ali koji je žele za sebe.

Vi pjevate o ljubavi, vi pišete o ljubavi, ali živite li svoj život kroz ljubav? Ljubav je degradirana od strane vaših kontrolora tako da se vi ne pokušavate povezati s njom. Ljubav je izvan i iznad svega ostalog. Njena važnost i njena vrijednost su neprocjenjive. Kad se povežete s nekim drugim u ljubavi, cistoj ljubavi, nesebicnoj ljubavi, vi se povezujete s Izvorom. Imate to sve...

Otvorite oci i umove. Ne prihvacajte ništa bez da istražite što vam je receno kroz vladu, religiju, TV i novine. Vama se reklo samo ono što vaši kontrolori žele da znate. Želite li nastaviti živjeti svoj život kao puke marionete, uvijek slušajuci bez pitanja sve što vam vaši kontrolori nareduju? Postanite slobodni, slobodni da mislite za sebe. Slobodni da se povežete s Izvorom i postanete ono što jeste. Vi ste bica svjetla koja imaju iskustvo života na Zemlji.

Postoje mnogi od vas na Zemlji u ovom trenutku koji prepoznaju jedan drugog za ono tko ste bili u drugim životima. Svi vi ste na Zemlji da osigurate da tranzicija ide glatko, kako se ne bi mogla sprijeciti. To ce biti teško mnogima od vas. Kabala ce se boriti prljavo u svojim pokušajima da se održi na vlasti, ali njeni dani su odbrojani. Budite spremni, moji prijatelji, da preuzmete kontrolu. Prvo, osigurajte da se svi ratovi odmah zaustave. Ne smije više biti ubijanja. Uništite sve oružje kako bi se osiguralo da ga oni nikad više ne mogu koristiti. Zatim uživajte u novostecenoj slobodi. Radite zajedno da obnovite Zemlju, osiguravši cisti zrak i vodu, kao i hranu koja je dobra i zdrava za ljude i životinje podjednako. Biti ce to težak posao, moji prijatelji, ali uvjeravam vas da ce se isplatiti. Napravite planove i budite spremni.

Draga moja, mi smo zabrinuti da tvoje zdravlje pati. Molim te cuvaj se. Imamo planove koji se još uvijek ne mogu otkriti. Vjeruj mi, moja draga, vjeruj!

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.


Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge