Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 1. listopada 2017


Montague Keen - 1. listopada 2017

FABIAN SOCIETY

Igrati se milijunima umova,
gledati ih kako polako reagiraju
na nevidljivi poticaj, upravljati
njihovim aspiracijama bez njihovog
znanja - sve ovo, bilo
u velikim kapacitetima ili u poniznim,
VELIKA je i BESKRAJNA IGRA ŠAHA,
izuzetno UZBUDLJIVA.

Sydney West, voditelj društva Fabian.

Fabian Society osnovano je 1884. u Londonu. Danas to društvo i dalje provodi plan za Novi svjetski poredak. To je samo jedno od mnogih društava diljem svijeta, sva se skrivaju pod različitim identitetima. Oni vam nameću svoju filozofiju. Za njih je to samo igra. Čovječanstvo ne znači ništa u njihovim očima. Sad se probudite i pronađete hrabrosti da kažete: "Ne, to nije ono što želim. Nisam spreman biti vaš rob niti trenutak dulje".

Sjetite se slavnog Fabiana, izvjesnog Tonyja Blaira i njegovog "oružja za masovno uništenje". On je prevarom uvukao svijet u rat. Rat koji se nastavlja do danas, uništavajući ljudsku rasu.

Kome vjerujete? Jedino sigurno znate samo ono za što se vi, sami, zauzimate. Nikada više nemojte dopustiti da vas ti takozvani "mislioci" odvedu u rat. Odbijte prihvatiti ono što oni kažu da je činjenica. Sami istražite. Mislite za sebe i naučite reći NE kada je to potrebno.

Što je Fabian Society ako ga čovječanstvo ignorira. Ono bi uskoro prestalo postojati u svom sadašnjem obliku; ali budite uvjereni, ponovno će se pojaviti pod drugim imenom. Kabala ima mnogo oblika. Oni se posvuda skrivaju iza nevinih zvučnih imena i društava. Dok se motaju oko vas, pokušavajući zadržati ono malo moći koja im je ostala, oni postaju zlobniji nego ikad. Kako ljudska rasa preživljava nije ništa manje od čuda. Kabala raspršuje otrovne kemikalije u vaš zrak. Otvoreno truju vašu vodu i hranu, i nameću vam cijepljenje koje je smrtonosno, a što vi radite? Gdje je vaš glas? Zašto birate te ljude? Kako im možete vjerovati?

Cijela struktura života na Zemlji mora se promijeniti i to brzo promijeniti. Zašto vas vaše vlade sustavno ubijaju? Od koga dobivaju naredbe? Tko su oni? Sa svime u vašem svijetu upravlja skrivena ruka. Ništa, apsolutno ništa, nije kao što se čini. U svijetu izobilja, većina se bori za preživljavanje. To ne može biti u redu. Ne želim čuti "Što ja tu mogu". Imate glas i imate glasanje: upotrijebite to. Kada prestanete podržavati političke stranke, pravi ljudi će se pojaviti.

Pogledajte što kabala radi čovječanstvu. Djeca su sada toliko zbunjena u svezi toga tko i što su. Više im nije dopušteno da budu djeca. Sotonski rituali zlostavljanja su posvuda. Kabala se hrani njima, dobiva svoju energiju iz njih. To se nikad ne smije prihvatiti kao normalno. Djeca moraju uvijek biti zaštićena.

Molite se kao što se nikad prije niste molili. Meditirajte, poduzmite sve što je potrebno da biste preuzeli vlast u svoje ruke i iskoristite je kako biste uklonili sve što je mračno sa Zemlje. Molite za pravdu za cijelo čovječanstvo, osobito onima koje je kabala zarobila. Nastavite moliti za Dave McCanna i za sve one koji su nepravedno zatvoreni.

Svatko od vas je iskra svjetla. Kada se povežete s iskrom u vama, vaše će svjetlo sjajno sjati. Kad svi to učinite, OSVJETLIT ĆETE CIJELI SVIJET. Gdje će se onda mračna kabala sakriti? Svatko od vas ima ulogu u isijavanju vašeg svijeta i uklanjanju mračne kontrole. Kabala ne može preživjeti u vašem udruženom svjetlu. Rješenja za vaše probleme leže u vašim vlastitim rukama. Kabala je tamo jer vi dopuštate da bude tamo.

Jednom kada odvojite vremena da izađete iz monotonije i pogledate širom otvorenih očiju na život na Zemlji, vidjet ćete ga onakvog kakav jest, ne kao što su vam rekli da je. Tko ga kontrolira? Banke su visoko na popisu. Njihova korumpirana kontrola svih aspekata života na Zemlji nezakonita je, potpuno korumpirana. Cijeli koncept Federalnih Rezervi bio je osmišljen da ima stisak nad čovječanstvom. Kako se smiju goyimima, koji se bore da plaćaju kamate na ono što nikada prije nije postojalo! Bankarstvo je druga moćna metoda potpune kontrole. Kako su uživali gledajući vas kako patite dok se razmeću u svojim uglađenim odijelima. Bankarstvo je korupcija u akciji.

Vatikan i svi njegovi ogranci, naravno, prvi je kontrolni sustav, koji u sve vas ugrađuje strah od smrti. Izrazito sam jasno izgovorio vlastitim glasom ubrzo nakon što sam umro: "Smrt je najljepše iskustvo koje možete imati, brzo prolazite iz jednog stanja postojanja u drugo." Prekrasno, da, prekrasno je jedina riječ za to. Ja, koji sam iskusio smrt, kažem vam da je to apsolutna istina. Sve gluposti koje je podučavao Vatikan se koriste za stvaranje straha, a kroz taj strah oni vas kontroliraju. Oni žele vašu dušu.

Vi ste sve što postoji, pa zašto slušate te ljude. Prestani biti žrtve banaka, religija i vlada; vi ste ljudska rasa koja živi život na Zemlji. Kada se oslobodite tih kontrola, postajete slobodni. Slobodni da mislite, slobodni da živite bez ograničenja religije. Slobodni da se povežete s Bogom, Vrhovnim Bićem. Slobodni da donosite odluke na temelju vlastitih istraživanja o tome trebate li ili ne trebate lijekove bilo koje vrste. Ljudsko tijelo nije bilo namijenjeno da se bavi s medicinom na bazi lijekova. Živjeti po svojoj vlastitoj savjesti je divna stvar. Vrlo se preporučuje. Postanite tko ste!

Poruka od Veronike

Molite se za uspjeh nečega od velike važnosti. Prošli tjedan je bio tako traumatičan, jedna katastrofa za drugom. Dok sam se bavila jednom, dogodila se sljedeća. Sve su organizirane da uzrokuju ekstremni stres. Ono što je napravljeno dok sam pokušala spavati, sinoć, uplašilo je čak i mene. Mislila sam da sam sve vidjela, ali nikad se na to ne navikneš. Brutalni su u napadu, ali me neće zaustaviti. Pošaljite mi snagu da da se borim s tim i da uklonim sve prepreke koje mi je kabala stavila na put.

Moja draga, život ti je postao boba za preživljavanje. Gubitak automobila bio ti je veliki udarac, iako mu je bilo 16 godina. Trebao ti je još malo potrajati. Tvoja snaga volje je ono što te drži. Uspjeti ćeš.

Uvijek kraj tebe, tvoj obožavatelj, Monty.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

(Pravda za Dave McCanna, Irca zatvorenog u Kaliforniji | Prikupljanje za troškove odvjetnika s GoGetFundingom)

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Hrvatski prijevod: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge