Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Montague Keen - 1. travnja 2018


Montague Keen - 1. travnja 2018

NITKO NIJE BEZNADEŽNIJE POROBLJEN OD ONIH KOJI VJERUJU DA SU SLOBODNI.
- Goethe.

Oni koji vjeruju da su slobodni toliko su opasni za čovječanstvo, jer će mračna kabala u 2018. godini dokazati da je to istina. 2018. će proizvesti vrlo teška vremena jer će se intenzivirati veliki pokret da se ukloni 90% vas. Kabala koristi genetski modificiranu hranu, cijepljenja, lijekove, chemtrailse, fluoridiranu vodu , itd. kako bi osigurala da postanete osjetljivi na rak i druge smrtonosne bolesti kako bi vas bolno uklonila sa Zemlje. Iako ste neprestano upozoravani na ove opasnosti za život, vi ste poslušali kabalu i učinili kako vam je rečeno. Sada se morate suočiti s posljedicama svojih postupaka.

Da biste pripremili svoja tijela za pomak iz mračne kontrole, prvo ih morate učiniti ALKALNIM. Da biste to učinili, morate dodati LIMUNOV SOK u vodu koju pijete. Svakog dana, prvo što trebate napraviti je da uzmete jednu žličicu soda bikarbonata (farmaceutske kvalitete) , dodate limunov sok u toplu vodu, i to popijete prije jela. Tijekom dana, nastavite dodavati limunov sok u vodu koju pijete. To će vas pripremiti za tranziciju u svjetlo. Vaše tijelo mora biti alkalno da bi i dalje egzistiralo. NE MOŽE SE DOBITI RAK S ALKALNIM TIJELOM.

Oni od vas koji su puni ljutnje i mržnje neće više postojati. Nema mjesta ljutnji i mržnji u budućnosti. Neće im biti dopušteno da postoje. Ozbiljno razmislite o tome. Pripremite se, jer vrijeme je tu i nemate vremena za gubljenje. Sve se brzo kreće naprijed.

Neće se dopustiti da dođe do 3. svjetskog rata. Što će onda kabala učiniti? Gotovo 2000 godina kabala je radila na svoj način. Odluka da Zemlju uzmu za sebe donijeta je na Vijeću Nikeje 352. godine. Sve što vam je od tada rečeno je LAŽ. Ljudsko tijelo sustavno je degradirano od tog datuma. Oni su bili pametni, to morate priznati, jer su vas prevarili da im vjerujete dok su vas cijelo vrijeme brisali iz postojanja. Oni posjeduju sve što je potrebno da bi život postojao i promijenili su to da vas unište. Mnogi od vas, čak i nakon što ste otvorili oči ma mnogo toga, još uvijek se plašite da krenete s istinom. Iako vam se govorilo o dobrobitima alkalnog tijela, bez raka, još uvijek se bojite preuzeti odgovornost za svoje tijelo. Odlučili ste vjerovati onome što vam kabala govori. Okolnosti će vas prisiliti da uskoro donesete velike odluke. Čovječanstvo ne može još dugo vremena ostati na RUBU LITICE. Uskoro ćete vidjeti opstanak alkalnih tijela spremnih da premjeste Zemlju u svjetlo, mir i prosperitet za sve koji prežive.

I kabala koristi svjetlo. TAMNO SVJETLO se koristi protiv čovječanstva. Oni znaju kako njime manipulirati, u svim njegovim smrtonosnim oblicima. Koristi se za držanje svih vas pod njihovom kontrolom. Vi ste samo sjene ljudskih bića koja ste nekoć bili. Vi imate alate i moć, i Zemlju koja je vaš pravi dom.

PARAZITI su u poteškoćama. Oni gube kontrolu. Za njih postoji samo jedan smjer djelovanja, a to je rat. Hoćete li slijediti i dopustiti da se to dogodi, ili ćete reći: NE, ja neću ubijati svoje bližnje za vas. Neću vam pomoći da preuzmete naš svijet. Sad vas je više nego dovoljno da udružite snage i da odbijete pristati na rat. Ne padajte na kabaline ucjene. UČITE IZ RANIJIH POGREŠAKA.

Među vama će biti i onih koji neće imati hrabrosti ući u svjetlo. To je njihov izbor. Dopustite im da umru. Ne možete zadržati sve ostale zbog straha nekolicine. Oni su donijeli svjesnu odluku. Njihovo je pravo da to učine. VI ćete ići dalje i ponovno se povezati sa Svime što jest. Ponovno ćete postati bića svjetla koja će nastanjivati Zemlju. Sve negativno bit će uklonjeno. Ova bitka se odvija još od 352. godine kad je na Vijeću Nikeje vaša povijest nanovo napisana i vi ste učili njihove laži. Trebalo je dugo vremena i mnogo patnje da konačno dođete do istine. Sada se s tom istinom treba suočiti i postupati po njoj. Nemate izbora.

Kabala će vas pokušati uplašiti s projektom Bluebeam. Nemojte pasti na to. Naravno, oni mogu projicirati filmove na nebu da bi uplašili neznalice. Sjetite se aviona koji udaraju u zgrade blizanaca. ONI SU BILI TAKOĐER PROJICIRANI. Oni će iskoristiti svaki prljavi trik iz knjige kako bi pokušali zadržati kontrolu. Oni neće htjeti prihvatiti poraz. Oni će se boriti do samog kraja.

Njihovi putevi za bijeg su uništeni. Mnogi iz kabale se kriju, jer znaju da su izgubili bitku i očajni su kako preživjeti. Oni nisu hrabri. Predugo im je bilo tako lako. Sada ih gledate i vidite što su vam učinili. Oni se vas boje i shvaćaju koliko vas ima! PROBUĐENO ČOVJEČANSTVO ima snagu.

Povežite se sa svojom duhovnom stranom. Postanite ono što doista jeste, postanite cjeloviti. Oni će nastaviti s napadima koristeći sva sitna sredstva koja mogu zamisliti. Ne dopustite im da vas skrenu s vašeg pravog puta.

Molite za one u cijelom vašem svijetu koji trebaju odigrati ulogu za oslobađanje čovječanstva od smrtnog tiska kabale. Oni trebaju snage da ispune svoje uloge. Zajedno, vi ćete to učiniti.

Moja draga, oni bacaju sve na tebe. Oni koriste bilo što i sve što mogu kako bi odgodili gubitak moći. Ignoriraj ih, jer oni su marionete u rukama kabale.

Uvijek, tvoj obožavatelj, Monty.

Dave me zamolio da vam se zahvalim na vašim mislima, pismima i kartama. On želi da znate da on to doista cijeni. Ne zaboravite mu poslati ljubav i svjetlo na njegov rođendan 5. travnja.

Hvala vam, Veronika.

Detalji za kontakt

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding (Pravda za Dave McCanna. Irca zatvorenog u kaliforniji)

Web stranica: The Montague Keen Foundation
Kanal: Veronica Keen

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge