Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, October 28, 2011

SaLuSa, October 28, 2011


Kako bi vi rekli “stvari se zakuhavaju” a možete vidjeti i znakove toga. Stara paradigma se slama pred vašim očima, a oni je još uvijek pokušavaju održati u strahu od posljedica. Ljudska moć se pokazuje u cijelom svijetu i jača cijelo vrijeme. To nije samo prolazna faza već je izgrađena na namjeri da donese promjene te istisne ono što više ne služi vašim potrebama. To radi jer je nošeno ogromnom svjetlošću koja je privučena na Zemlju. Vaše vrijeme je došlo dragi naši, kada se vizije novog brzo ostvaruju jer već postoje u višim dimenzijama. Ostaje samo da razine svjetla naraste još malo i ništa neće moći odgoditi ili zaustaviti promjene. Uz očekivani val energije 11.11.11., sigurno će se desiti uzdizanje, i ostaje da se vidi koliko će to daleko ići.

Ono što se događa u vašem svijetu uzrokuje zbunjenost, jer prijeti da ozbiljno poremetiti život ljudi. Ipak, oni od vas koji znaju da je to potrebno kako bi se pomelo staro su u mogućnosti da uravnotežuju energije kako bi se izbjegao totalni kaos. Vi ste potrebni više nego ikad i doista mnogi od vas su došli na Zemlju sa tom svrhom. Svi radnici svjetla imaju svoje uloge koju trebaju ostvariti i do sada su trebali postati svjesni o tome tko su oni. Neki su jednostavno svjetionici Svjetlosti, dok su drugi iscjelitelji ili aktivni da bi širili svjetlo. Ako još niste pronašli svoje zvanje, širite ljubav i radost gdje god idete kako bi pomogli podići ljude. Osim toga budite sigurni da kada plan za vašu budućnost bude otkriven, imati ćete brojne mogućnosti služenja.

Vrijeme se i dalje ubrza i mnogima je nevjerojatno da se već bliži kraj godine. To je, naravno, dobrodošlo jer će sljedeća dva mjeseca biti izuzetni. Nešto što se još ne primjećuje je da se zbog visokih vibracija proces starenja usporava. Na kraju će se zaustaviti, a nakon što budete imali kristalne stanice cijeli proces će se moći obrnuti snagom misli. Nove stanice će imati veći stupanj svijesti od prijašnjih i brže će reagirati na misli. Već sada u vašim astralnim razinama gdje duše odlaze nakon smrti, one imaju dovoljno snage da vam se predstave kad žele da budu viđene. To je očito korisno kada se tek dolazeće duše susreću s drugima koji su umrli prije njih mnogo, mnogo godina. U tom smislu kada uzađete neće vam biti baš sve potpuno novo.

Mnoge stvari koje ste koristili do sada neće se koristiti ​​nakon što uzađete, a možda će najdalekosežnije biti pitanje hrane. Više se neće koristiti veliki komadi zemljišta za uzgoj, te će se u jednoj fazi koristiti replikatori hrane dok ne budete mogli mislima stvoriti sve što vam je potrebno. Neće biti potrebe silovati ili oskvrnjivati Zemlju da bi proizveli hranu ili iscrpili fosilna goriva. Zemlji će biti vraćena u svoje prvobitno davno stanje a vi ćete postati čuvari Zemlje. Zemlja više neće biti deponij za sav vaš otpad jer sve što se ne bude koristilo, biti će tretirano ili izmijenjeno kako bi služilo nekoj drugoj svrsi. Zagađenje će biti nepoznato jer neće biti procesa koji bi ga proizvodio.

Malo po malo vi učite o novoj Zemlji i kako će se promijeniti vaš život. Vi ćete shvatiti da su vaši stari načini bili prilično grubi i nisu pomogli u trci za profitom. U budućnosti će svi imati sve što im je potrebno i neće biti novca. Svi će raditi jedni s drugima, za dobro svih, i ni jedna duša neće nositi niske vibracije jer neće moći postojati u višim stvarnostima. Tako mentalitet i želja za dobiti na način da se uzima od drugih, neće postojati na tim razinama svijesti. U vašem industrijskom i mehaniziranom dobu, buka je veliki problem, što dovodi do bolesti kroz stres. To opet neće biti problem u višoj dimenziji jer će proizvodnja onog što je potrebno uključivati ​​potpuno drugačije metode koje su bešumne. Mnogo toga će se stvoriti mislima i ponekad će uključivati skupine ljudi, čija će kombinirana snaga biti puno veća.

Sve što ste dosada trebali i željeli neće biti tako vrijedno u usporedbi sa čudesima koja vas očekuje u budućnosti. Mi uglavnom to upućujemo vama koji ste posvećeni Uzašašću, ali kao što smo spomenuli ranije neće svatko sa višom vibracijom željeti uzaći. Neki od vas će biti identificirani od vaše svemirske obitelji i shvatiti će da ste se dogovorili da se vratite s njima na planetu s koje potičete nakon što završite svoje putovanje na Zemlji. Mnoge različite civilizacije čekaju da dobiju koristi od vaših iskustava zbog veličanstvenih dostignuća koje ste stvorili. Možda ćete sada shvatiti zašto ste im toliko važni jer nije svaka duša željela ući u svijet dualnosti. Vi ste doista posebne duše sa toliko toga što možete ponuditi drugima.

Kako se ciklus zatvara, ne zaboravite da ste svi vi igrali živote na obje strane dualnosti što se smatra potrebnim iskustvom kako bi vam to omogućilo balans obiju energija. Možda ste sada uspjeli, ali ne dopustite da uspjeh zamagli vaš um prema tamnima. Imajte suosjećanje i imajte na umu da su oni još uvijek iskre svjetlosti i ljubavi i da se mogu u potpunosti vratiti natrag u svjetlo. U stvari zbog toga što su pali niže od mnogih drugih duše, oni će s vremenom napraviti velike karijere u svjetlu. Ne možete znati njihovu karmu pa im zato dopustite njihove uloge u sadašnjem razdoblju povijesti.

Dok još niste kažnjeni za svoje “grijehe”, popravite ih , tako što ćete u potpunosti razumjeti njihov utjecaj na druge duše. To može biti vrlo duboko i srceparajuće, ali to je jedini način kako bi naučili svoje lekcije. Svi ste Imali u određenoj mjeri takva iskustva, tako da sada možete razumjeti zašto je tako bitno da ne osuđujete druge duše. Učinite sve najbolje da oprostite ako ste bili osobno povrijeđeni i ne držite energije mržnje jer će vas gristi u vašem tijelu i uzrokovati bolesti. One će vas držati dalje od napredovanja jer ih ne možete ponijeti sa sobom u više dimenzije.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa, i to će biti dovoljno lekcija za jedan dan, tako da se usredotočite na ljubav i svjetlost i sve će biti dobro.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Darko
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge