Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, July 27, 2011

SaLuSa, July 27, 2011

Kao što možete vidjeti mnogi događaji koje ste čekali su započeli u skladu s radom naših saveznika. Plan je utvrđen i malo po malo napreduje, i tu i tamo sigurno ćete vidjeti model koji se pojavljuje i prepoznati što se događa. Do sada ste već povezali pogoršanje financijskih uvjeta na Zapadu s nadolazećim promjenama koje će nadvladati i provesti potpuno novi sistem. To je odavno obećano i utemeljeno od strane Sv. Germaina koji je uvijek bio iza toga i naravno još uvijek je te radi na njegovoj provedbi. Njegova predanost tomu bila je konstantna stotinama godina i on je radio u Vašem interesu kako bi osigurao da se to dovrši kako je i planirano.

Razumljivo je da ste vi većinom nesvjesni kako su mnogi veliki Majstori vodili Vašu civilizaciju iz tame i usmjerili ju na put Svjetla. Oni su došli kao odgovor na Vaše molitve da budete oslobođeni ropstva pokvarenosti i zla koje je opkolilo svijet. Opet oni su morali uzeti u obzir postojeću karmu i dopustiti joj da odradi svoje. Put između onoga što nazivate dobrim i zlim bio je vrlo uzak, ali sada je Svjetlo interveniralo i nastavlja bez ikakvih smetnji. Put je dobro osvijetljen i oni koji su na njemu su dobro zaštićeni pod uvjetom da su na oprezu. Vi naravno imate i druge oblike zaštite, ne manje od svih Vaših vodiča i anđeoskih Bića. Pozovite ih kad god ih zatrebate jer se oni nikada ne umore od dobrih djela koja čine za vas te im ona pružaju veliko zadovoljstvo.

Što god da se desi uvijek će postojati nekakav sukob među ljudima jer svaka osoba ima čvrsta gledišta što donose posljednji mjeseci. Samo dopustite drugima da imaju svoje gledište i neka vas ne zabrinjava ako se ono suprotstavlja Vašem jer Vaša moć stvaranja znači da nije samo jedan put koji vodi posljednjim danima kada dođe do Uzašašća. Čak i u završnim danima Vaša slobodna volja postoji i možete iskusiti ono što poželite no kažemo slijedite Vaša vlastita uvjerenja. Nitko ne bi trebao vršiti pritisak na druge da pođu s njim već dopustite svakoj duši da sama odluči. Ako vam se stvari sada čine nejasnima budite sigurni da će se one razbistriti tako da će svatko od vas znati koje su mu opcije.

Naša prisutnost će naravno imati jak utjecaj i do neke mjere nužno je da znate kako će izgledati Vaše buduće Ja. Od onoga gdje ste sada pa do naše razine skok naprijed je velik i svašta ćete postići time. Naravno prvo morate dosegnuti više razine svijesti i znati ćete jeste li uspjeli u tome. Uvijek smo Vas informirali da je namjera da uzađete prvi korak, ali nadalje morate živjeti život kojem težite. Služenje drugima dovest će Vas daleko naprijed prema Vašim ciljevima. Vi ne morate izvoditi čuda već Vašim vlastitim primjerom biti ćete od velike pomoći drugima. Vidite sebe u drugima i znajte da ste Svi Jedno i Vaš zadatak postat će daleko lakši.

Dragi, nikada nismo bili bliže objavi i to polako izlazi na vidjelo. Kakogod, sve više činjenica o nama izlaze u javnost i više se zna o našim aktivnostima. Mi ovo dopuštamo jer vrijeme je da znate koliko toga činimo za Vas i trenutno smo dosta zaposleni držeći Mračne na njihovu mjestu. Mi se brinemo da njihovi planovi budu ostvareni samo do neke ograničene mjere i koristimo svaku priliku da stvari okrenemo u našu korist. Budući da znamo što oni planiraju nije nam teško intervenirati kroz prisutnost naših saveznika. Naravno mi možemo poduzeti izravnu akciju kada je potrebno i učiniti to na način da ne budemo optuženi da se miješamo u Vaše poslove. Morate imati na umu da ste Vi kao civilizacija na Zemlji da iskusite dualnost i mi Vas ne smijemo spriječiti da učite kroz vlastita djela.

Vaš duhovni napredak ostaje najvažnije pitanje za Vas i svakako je razlog zašto ste prihvatili izazov prolaska kroz dualnost. To je bilo teško i zahtjevno, ali ste iz toga naučili ogroman broj lekcija. Povratak u Majstorstvo se ne događa preko noći, ali to je uvijek bio Vaš cilj. Mnogi od Vas su na rubu uspjeha i vidjet ćete da je ulazak u Uzašašće lakši radi toga. Svako od Vas ima životni plan koji Vas treba odvesti točno gdje želite i zbog toga slijedite svoje intuitivno vodstvo. Niti jedan nije u potpunosti isti kao drugi, ali naići ćete na duše koje imaju sličan pristup.  Obično iz tog razloga bivate privučeni jedni drugima i grupe tako formirane mogu raditi međusobno u skladu.

Mi bi mogli ugasiti oružje rata da tako zahtjeva božanska uputa i u nekoj fazi to će možda biti potrebno. U međuvremenu se ne smijemo miješati u afere među nacijama i svaka prepirka je još jedan izazov da se potraži mirno rješenje. Nažalost postoje određeni interesi koji imaju koristi od ratova, koji ih nemaju namjeru zaustaviti dok ne dobiju što žele. Pritisak drugih država je korak u pravom smjeru, ali trebalo bi biti moguće predstaviti mirno rješenje ako je mir stvarno poželjan. Dani međusobnog ratovanja brzo prolaze i bit će uspostavljen potpuni mir u svijetu u bliskoj budućnosti. Tada ćemo ga moći staviti na snagu i svi ratni strojevi i oružje bit će uništeni. Očito ne možete dopustiti postojanje takvih niskih energija ukoliko donosite Svjetlo na Zemlju i u procesu ste Uzašašća.

Mi smo angažirani u ratovima, ali kao Galaktička Federacija naša je odgovornost da ih zaustavimo svugdje u Svemiru. To činimo pregovaranjem i nema situacije koju naši diplomati ne mogu svladati. Kada ste Vi u pitanju mnogo smo puta ponudili da donesemo mir Vašem svijetu, ali već znate da su naše ponude odbijene. Ovaj put odgovaramo na pozive Vaše populacije za mir i na Božansku odluku koja je odredila datum kada će svi ratovi prestati.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i osjećam se povlašteno što sam dio kozmičke organizacije kojoj je određeno da donese mir Vašem zaposjednutom planetu.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Croatian Team- Civilizacija SvjetlostiShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge