Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, May 27, 2011

SaLuSa, May 27, 2011

Vaš napredak nas nastavlja oduševljavati a naš je interes Vaša kolektivna razina svijesti. Kako je narasla u relativno kratkom vremenu u usporedbi s prošlim stoljećem. Taj uspjeh Vas čvrsto vodi do Uzašašća. To znači da ste prevladati namjere mračnih sila koje su htjele spriječiti Vaš napredak. Sad ste shvatili da snaga leži u Vašim rukama, i to je u velikoj mjeri uklonilo faktor straha koji je tako bitan za uspjeh mračnih sila . Njihova sposobnost kontrole nad Vama jako je smanjena i više nema načina da je vrate. To je naše apsolutni obećanje Vama, a uskoro dolaze i akcije koje će to poduprijeti. Nepotrebno je reći da će se u drugoj polovicu ove godine desiti velika prekretnica u Vašem životu.

Odjednom se počinju dešavati pozitivni pomaci i dogovori, nadilaze se razlike i počinje rješavanje aktualnih ratnih sukoba  Vidi se kako nova energija osvjetljava one koji su uključeni u rješavanje tih pitanja a progresivno je teže onima koji bi radije produžili sukobe na stari način . Napredak će ići dalje kada se nastave državne promjene a onda ćete vidjeti pravu akciju u kombinaciji s našim dolaskom. Budući da smo pedantni u planiranju, Vama se može činiti da je zadatke oko Uzašašća nemoguće dovršiti u tako kratkom vremenu ali za nas to ne predstavlja nikakav problem. Tražili ste pomoć i mi smo ovdje kako bi odgovoriti na taj poziv, a mi smo Božanski ovlašteni da vas kontaktiramo. Naš dolazak je planiran te je prirodni korak prema gore, kako Vaša svijest ubrzano raste prema našoj razini svijesti. Skupa smo bili Jedno u prošlosti, i vaša je sudbina i pravo da nam se ponovo pridružite kako bi obnovili Vaše putovanje kroz više dimenzija.

Žalosno, ali ipak po njihovom izboru, postoji broj duša koje su nedovoljno probuđene u ovom trenutku čak i da shvate značaj vremena koje dolazi. Međutim, oni će dobiti veliku ljubav i brigu te biti zbrinuti u novoj sredini. Oni neće biti preseljeni daleko od sadašnjeg mjesta življenja, tako da će se moći i dalje inkarnirati u poznatoj sredini. Tada zbog cikličke prirode života, opet će im doći prilika za Uzašće. Ako je vaše srce i ljubav s tim dušama, tada im vi možete služiti kao što mi Vama služimo već više tisuća godina. Zadnji put kada smo hodali na Zemlji s Vama u mirnom razdoblju, bio je u doba Atlantide davno prije njene propasti. Visoka stanja duhovnosti su bila dostignuta i mnogi od Vas su tada to iskusili, a sada ste u sličnoj fazi, ali ovaj put ćete uzaći. Svemir se također raduje Vašem uspjehu, jer će upotpunti sliku, tako da svaki dio može uzaći.

Vjerujte nam Dragi moji da Vaša budućnost slijedi uskoro. Eksperiment u koji ste bili uključeni je rezultirao prekrasnim napretkom u evoluciji. Svaki od Vas je bio tamo gdje mnogi drugi ne bi željeli ići i izdržali ste teški i često bijedni život u svijetu dualnosti. Možete međutim, shvatiti da je to prekrasna prilika da postanete mentor drugim dušama, koji bi mogli poželjeti ići Vašim putem. Služenje drugima postaje prirodna ambicija jednom kad dođete do viših dimenzija.

Budući da ste povezani sa Zemljom tako dugo, stekli ste jaku naklonost Majci Zemlji pa je to razlog zbog kojeg su mnogi od Vas izabrali da ostane s njom. Biti će veliko iskustvo da uzađemo zajedno, i divno će biti vidjeti Majku Zemlju još jednom u svom njenom sjaju. Ako se na primjer odlučite da nam se pridruže, onda će Vaš život uglavnom teći na našim velikim matičnim brodovima. U stvari neki su toliko veliki da sa lakoćom mogu replicirati površinu bilo kojeg planeta. Dakle, to je kao dom za dom i zajedno s drugim oblicima života, kao što su životinje. Oni više nisu divlje i potpuno su izgubile svoj primitivni instinkt za preživljavanje jer i oni žive u savršenom miru i sreći. Takav mir je značajka svih naših brodova i život je zadovoljavajući kao i bilo gdje drugdje. Kolegijalnost i partnerstvo također uključuje i obitelji i oni imaju sve što bi moglo biti potrebno za sretan i zadovoljan život.

Zemlja je dugo smatrana za planetu zatvor i u stvari ona je to i postala. Međutim, kriv je čovjek koji je dopustio podmuklim ticalima mračnih sila da Vas postupno dovedu u stanje kontrole i to toliko da ste prepustili svoju moć njima. Srećom pa ste se probudili upravo na vrijeme da vratite svoju moć nazad i da odlučite o svojoj budućnost. U razmaku od samo četrdeset godina ste donijeli toliko na Zemlju ga je ponovno stvorena mreža oko nje i uskoro zbog velikog unosa energije koja će povući Novu Zemlja bliže ostvarenju. Vi sigurno niste sami, kada je riječ o pripremi svega što je potrebno za Uzašašće, jer postoje legije duša koje Vam također u toma pomažu a koje su čak i iz drugih svemira. Kada do toga dođe, biti će to nezaboravna prigoda i mnogi će željeti biti prisutni da joj svjedoče.

Dok ste daleko u svojim kućama, može se činiti da je ovaj naše razgovor samo san, ali vi ćete fizički doživjeti Uzašašća iako će vaša tijela biti odgovarajuće pripremljeni do tog vremena. Kao što su mnogi od Vas već shvatili, nove energije su snažne i utječu na Vas na mnoge različite načine. To je vaše jamstvo da se stvari dešavaju kao što smo Vas savjetovati, a očekujemo da još više Vas počne doživljavati više razine svijesti. Doživjeti ćete mir koji Vas obuzima i omogućuje vam da ostanete mirni bez obzira na okolnosti i to je siguran znak da ste postigli velik napredak. To će biti iskustvo da se vrijeme ubrzava i biti će ga dovoljno kako se približavate tome da postanete Galaktičko Biće.

Postoje mnoga čudesa koja Vas čekaju i jamstvo mira u svijetu će vas sve umiriti. Tada se možete skupiti zajedno i ocijeniti razlike između vas koji vas čine jedinstvenima. Uz razumijevanje da ste svi jedno, rasne napetosti i sporovi će nestati i religije kakve sada znate, će se reformirati na temelju nove istine koje će biti otkrivena. Jedan Bog će biti prihvaćena za sve sljedbenike, i odjednom ukloniti sve ono za što je dokazano da je korijen mnogih problema i ratova tijekom stoljeća.

Ja sam SaLuSa sa Siriusa i vodim Vas prema istini koja mora izići na površinu i biti priznata ako se ujedinite.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Sinisa - Civilizacija SvjetlostiShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge