Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Poruka od mog Višeg Ja: 26. kolovoza 2016 - Mike Quinsey


Poruka od mog Višeg Ja: 26. kolovoza 2016 - Mike Quinsey

Mike Quinsey

Trebalo bi vam biti očito da se stvari privode završetku kada je u pitanju "revalorizacija". Obavljen je težak posao i sada ostaje da se objave promjene koje će biti početak Novog doba za ljudski rod. Nedavni pokušaj da se to učini odgođen je zbog još jedne akcije mračnih, ali je ubrzo sve dovedeno u red i vi ste još jednom spremni krenuti naprijed. Mračni se polako ograničavaju ali još uvijek pokušavaju spriječiti da stvari ne postignu željeni završetak. Međutim, što god da se događa, njihova sposobnost da se miješaju ili odgađaju uzašašće postaje sve manje i manje moguća. S vremena na vrijeme njihove akcije graniče s očajem kako se mreža zatvara oko njih, i oni se bore do kraja kako bi izbjegli pravdi. Međutim, nema načina da mogu izbjeći njihovu sudbinu i da odgovaraju za mnoštvo zločina protiv čovječanstva.

Općenito govoreći, razina svijesti na planetu Zemlji i dalje raste, a to će tako biti sve dok se ne postigne puna svijest. Podizanje vibracija će utjecati na svaku dušu, a jedino je pitanje hoće li se one moći nastaviti podizati s njima. Mnogim dušama će se činiti teško i obeshrabrujuće s posljedičnom konfuzijom, i u nemogućnosti da shvate što se događa. Njihovo olakšanje iz ovog stanja neće doći dok se ne presele iz svog sadašnjeg mjesta na Zemlji, do razine vibracija koje im pomažu da osjete olakšanje. Ali sve će se odvijati u skladu sa svačijim potrebama i svaka duša će pronaći sebe točno tamo gdje treba biti kako bi nastavila svoju evoluciju.

Poruka za sve je da držite svoj fokus na putu naprijed i da ne posustanete ili budete ometeni onim što se događa oko vas. Dok su podanici Iluminata stavljeni tamo gdje ne mogu ometati napredak koji su postigle snage svjetla, ali dezinformacije će i dalje obilovati. Međutim, oni koji su pomno pratili razvoj događaja biti će u stanju raspoznati istinu. Velika većina ljudi biti će zbunjena onim što se događa, ali kad se dogode događaji poput objave nove Republike Sjedinjenih Država, usmjerenje čovječanstva će postati malo jasnije. Promjene su potrebne da se zemlje daju natrag u ruke ljudima i biti će rado dočekane time što će imati veće pravo glasa u tome kako će se stvari kretati.

Ništa što je na Zemlji neće spriječiti da se promjene odvijaju. To je sve dio plana za uzdizanje čovjeka u više dimenzije. Vi dolazite tamo ako ste to zaslužili, a sve duše su u različitim fazama dobile priliku da dovoljno evoluiraju kako bi došle do uzašašća. Očito, mnoge nisu spremne da poduzmu takav korak, ali njihova evolucija će se nastaviti na način prilagođen njihovim potrebama. U stvarnosti ne postoji takva stvar kao što je vrijeme, tako da svaka duša može slijediti svoj put bez osjećaja da na neki način nije uspjela. Svi će dobiti svaku pomoć i usmjerenja kako bi se osiguralo da nastave na način koji osigurava njihovu konačnu evoluciju.

U umu čovjeka ništa nije nemoguće i ako ga čvrsto podesite na nešto, tijekom vremena to će se manifestirati. Međutim, u vašem sadašnjem vremenu "prepreke" kao što je karma, mogu uzrokovati kašnjenje, ali kad bude očišćena put vam je otvoren da nastavite. Vaši vodići će naravno znati što je najbolje za vas, ali u konačnom obračunu imate zadnju riječ po tom pitanju. Koristite svoju intuiciju u svakom trenutku da procijenite gdje vas vaša iskustva trebaju odvesti. Neke duše će radije ostati na religioznom putu u kojem slučaju će to biti prava stvar za njih. To će dokazati da je teško, ponekad zahtijevajući od vas veliko povjerenje. Bez obzira koji put netko slijedi, istinito je reći da će svi na kraju naći svoj put kući.

Sve stvari na koje ste se navikli biti će podložne promjeni ili zamijenjene ako nemaju mjesta u Novom dobu. Već ste primijetili da pronalasci koji čekaju uvođenje su u nekim slučajevima takvi da mijenjaju svijet, i samo nesigurnost ovog trenutka ih zadržava. Mračni se ne žele odreći svoje moći i arogantno vjeruju da još uvijek mogu diktirati masama. To će sve biti uzalud, i ne samo njihova moć, nego i njihovo bogatstvo, će biti smanjeno prilično dramatično. Dakle, samo je pitanje vremena prije nego što se budu mogli ukloniti na mjesta gdje više ne mogu ometati vašu evoluciju. Dakako, veliki napredak je postignut u međuvremenu i neće proći dugo prije nego ih bude moguće uvesti.

Vojne snage kao takve biti će raspuštene, a policijske snage će i dalje biti potrebne i zamijeniti će ih, ali se očekuje vrlo malo problema. Čovječanstvo će na kraju zauzeti svoje mjesto među mirnim narodima i uživati u slobodi putovanja koja ide s tim. Očito će trebati vremena da se uvedu promjene, ali pomoć će vam biti dana. Budućnost je svakako zlatna i to vam je nagrada za vašu pobjedu nad mračnima. Međutim, imajte suosjećanje i oprost za njih jer kao i vi oni igraju svoje dodijeljene uloge kako bi vam pomogli da evoluirate. Vi ste morali biti testirani u vatri dualiteta, i gotovo ste završili potrebu za daljnjim iskustvima takve vrste.

Trajni mir je nešto što ste dugo čekali kako bi vam se omogućilo da živite život u harmoniji i ljubavi sa svim ostalima. I da to bude bez straha od miješanja tako da možete uživati u slobodi do mile volje. Pred vama su uzbudljiva vremena i susret s vašom galaktičkom braćom i sestrama će uspostaviti veze koje ste imali prije razdvajanja da doživite dualitet. Svi ste odrasli kroz njih i u mogućnosti ste pomoći drugima koji se suočavaju sa sličnim razdobljem evolucije. Vama će se čestitati na tako uspješnom završetku jer je bilo vremena kada čovječanstvo nije uspjelo uzdići se i moralo je opet početi gotovo od samog početka.

Grozničavi dani leže pred vama, ali budite uvjereni da će iz svega toga izaći mir koji ste dugo tražili. Poznato je da su mnogi od vas umorni od dugog čekanja obećane zemlje, ali završni koraci do uspjeha mogu se poduzeti samo onda kada je savršeno sigurno da se to učini. U međuvremenu saznajete više o tome što leži pred vama i nije bitno da li ste inkarnirani ili ste u višim dimenzijama, jer vi ćete još uvijek sudjelovati u promjenama. Pomoći će vam vizualizacija onoga što Novo doba znači za vas i na taj način ćete privući nove energije k sebi. Ostavite staro za sobom jer je poslužilo svojoj svrsi i to će u svakom slučaju polako nestati u povijesti. Čak i vaša poznata povijest onako kako je zabilježena, bila je promijenjena da bi se pojačao stisak koji su Iluminati imali nad vama.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršenja. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge