Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 25. studenog 2016


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 25. studenog 2016

Mike Quinsey

Mračni i njihove sluge stavljaju u diskusiju plan da pokrenu posljednji veliki pokušaj da povrate nazad izgubljenu Zemlju, izvodeći lažni napad vanzemaljaca na vas. To bi bilo vrlo stvarno i vi bi opazili svemirske letjelice koje izgledaju baš poput onih koje su vam već poznate. Neke letjelice bi samo bile hologrami i izgledale bi sasvim normalno, vi ste stoga upozoreni o njihovim namjerama tako da se strah može umanjiti ili spriječiti ako je moguće. Stvaranjem straha je cilj takvog događaja, a to je kako biste vi to nazvali "njihovo posljednje bacanje kocke" i lako može zavarati one koji su nespremni ili slabo informirani. Ako do toga ikad dođe, oni od vas koji to znaju mogu biti od neprocjenjive vrijednosti za čovječanstvo pomažući u sprječavanju masovne histerije.

Budite uvjereni, međutim, da nikakvim akcijama neće biti dopušteno da skliznu iz ruku, a snage svjetla su u pripravnosti, ali iz karmičkih razloga one ne mogu izravno intervenirati u takvim događajima kako bi se spriječilo da se dogode. To će biti jedini put da se morate suočiti s takvom situacijom. To bi bilo veliko uzbuđenje za one koji su se nesvjesno odrekli svoje slobode, i dopustili mračnima slobodne ruke da provedu svoj plan svjetske dominacije.

Na duge staze, događaji će napredovati kao što ste ranije bili upozoreni, tako imajte na umu da će svjetlo uvijek biti pobjednik nad mračnima. Čak i u ovom trenutku oni se uklanjaju i smještaju tamo gdje vam više ne mogu nanijeti veliku štetu. Ratu između tame i svjetla za kontrolu nad Zemljom je suđeno da uskoro bude doveden do završetka. Ishod je uvijek bio predvidiv, čak i ako se na trenutak čini da su mračni i usponu. Međutim, stvari se ne mogu uzeti zdravo za gotovo i potrebno je da se oni od svjetla fokusiraju na pravi ishod.

Vi imate oko sebe puno pomagača kao dodatak vašim vodičima, pa iako možete biti nesvjesni njihove prisutnosti, oni znaju mnogo o vama i osigurati će da slijedite svoj životni plan. U svojim trenucima meditacije ili molitve oni vam se mogu približiti i usaditi ideje u vaš um. Veliki dio vašeg rada se vrši u vašim aktivnostima "izvan tijela" dok spavate. Vi se možete sjetiti nekih od svojih iskustava, ali obično ne možete dovesti pojedinosti u um. Vi se možete, na primjer, susresti s drugim bićima svjetla i organizirati aspekte svog rada unaprijed. To se može ponekad činiti da vodite usamljenu bitku ali budite uvjereni da je to daleko od istine.

Vi ste dio povijesti na koju će se često gledati kao na glavnu prekretnicu u napretku čovječanstva na svom putu natrag u svjetlo. Veliki eksperiment je započeo prije mnogo eona i vi ste gotovo sigurno imali mnogo, mnogo života na Zemlji. S obzirom na uzašašće koje će se dogoditi u mnogim vašim životima, mnoge druge duše prate vaš napredak, tako da se vaša iskustva mogu koristiti za dobrobit drugih koji će uslijediti. To možda ne izgleda da ste vi velike duše, jer je vaša budna svijest ograničena na vaša iskustva na Zemlji. Imate malo ili nimalo sjećanja na svoje istinsko Ja, a to je namjerno postavljeno da se možete u potpunosti koncentrirati na svoju evoluciju. Inače bi vas bilo lako omesti u svom životnom planu.

Ništa što ima bilo kakav utjecaj na vaš život ne događa se slučajno, pa budite sigurni, iako imate slobodnu volju, vi ćete se uvijek osjećati potaknuti da slijedite put evolucije koji ste planirali prije inkarnacije. Čak i događaji za koje bi više voljeli da niste doživjeli, svi su dio vašeg životnog plana, što ćete saznati kad se vratite u više dimenzije i pregledate svoj život na Zemlji. Normalno je da ćete biti privučeni ljudima čija energije je vrlo slična vašoj, ali kad namjeravate iz karmičkih razloga sresti dušu koja će odigrati ulogu u vašem životu, koja može imati vrlo različitu vibraciju od vaše. To se često događa kad se parovi udruže kad se čini da postoji neizbježna energije uključena u njihovu privlačnost jednog prema drugom. Čak i ako pogriješite u ovoj vezi, a veza nije namijenjena da bude veza koja neće dugo trajati, nijedno iskustvo bez obzira na prirodu toga nije bez koristi za vaš život.

Trebali biste znati da svaka situacija nije kao što se čini jer ponekad se koristi da pomogne stvoriti nešto drugačije. Na primjer, pobjeda Trumpa bila je da se spriječi pobjeda Hillary Clinto, čak i kad je glasovanje trebalo biti namješteno u njenu korist. Stoga se očekuje da će Trump podnijeti ostavku vrlo brzo i Paul Ryan koji djeluje kao predsjednik Republike će ostati kao privremeni predsjednik sve dok se ne održe novi izbori, i sasvim je vjerojatno da će onda postati izabrani predsjednik. Ovo bi vas trebalo uvjeriti da sami ne vodite bitku protiv mračnih. Dakle, bez obzira na to što se događa, znajte da će ishod osigurati da svjetlo bude pobjednik.

Ključni faktor u događajima koji se odvijaju su potrebe Majke Zemlje koja mora biti spremna za uzašašće, jer nije upitno da li će se promjene dogoditi ili odgoditi. Na kozmičkom planu određeni događaji se moraju dogoditi u točno određeno vrijeme, i tako reći - Majka Zemlja će ubrzati problem ako postoji potreba. Sada biste trebali biti u stanju razumjeti zašto sa sigurnošću možemo reći da će se uzašašće dogoditi. Sad biste trebali imati dovoljno informacija da razumijete ono što leži pred vama, iako je razmjer točnog vremena teško predvidjeti. Vi ćete se osjećati mnogo opuštenije nakon što mračni ne budu u mogućnosti da ometaju vašu evoluciju. To će omogućiti toliko toga što je zadržavano da krenete naprijed bez odlaganja.

Unatoč općeg dojma o tome što se događa na Zemlji, u stvari sve dobro napreduje. Nema potrebe da imate bilo kakvu sumnju u svom umu, jer znajte da će više sile osigurati da svi dolazeći događaji imaju što je više moguće manje problema. Međutim, razumljivo je da će Majka Zemlja "protresti" neka područja jer i ona se također priprema za uzašašće. Neke velike promjene su neizbježne i zaista su potrebne da dovedu novu Zemlju u postojanje. Vaše putovanje je bilo dugo i zahtjevno ali vi ste naučili mnogo toga zbog čega ćete postati od ogromne važnosti za one koji će uslijediti poslije vas.

Držite svoj pogled usmjeren naprijed i znajte da bez obzira na ono što vi podrazumijevate da je dobro. To nije samo približavanje kraja vaših iskustava, nego i mnogima koji su vas slijedili s velikim interesovanjem. Bili ste uspješni gdje drugi nisu uspjeli, i zaslužujete svako priznanje koje dolazi na vaš put.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo uljepša vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey

Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge