Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa -  25. travanj 2014

SaLuSa -  25. travanj 2014

Iako u stvari na Zemlji u stalnim promjenama, ishod neće dovesti do gorih situacija. Mi prvenstveno mislimo na sukobe u Ukrajini. Prije ne tako mnogo godina, to bi najvjerojatnije dovelo do ratnog stanja. Zbog promjene u razinama svijesti i viših vibracija koje do vas dopiru, tražena su rješenja koja se fokusiraju na miroljubiv završetak. Mi ćemo uskoro doći na Zemlju, a vi ćete se moći fokusirati na obnovu miroljubivih odnosa između zemalja. Tijekom vremena, većina zemalja je postala mješavina različitih kultura i naroda, i to već uvelike pomaže vašoj civilizaciji da živi u miru i slozi.

Diljem svijeta se odigravaju posljednji činovi odvajanja, a nakon što mračni budu uklonjeni, život će postati mirniji i bogatiji. Tu su mlađe generacije koje su naprednije i čekaju svoju priliku da donesu nove ideje za sretniji život. Dolazi vrijeme kada će istupiti lideri koji će zamijeniti mračne čiji su dani odbrojani. Te duše imaju iskustva na koja se mogu osloniti i koja mogu osigurati čovječanstvu da napravi veliki korak naprijed u novo doba. Bilo je trenutaka u vašoj povijesti kada je mir omogućio postizanje velikog napretka. Međutim, ta razdoblja su bila blijeda sjena onoga što će vam novo doba donijeti. Oni će se vratiti i vi ćete imati ono što ste zvali "1000 godina mira".

Mnoge duše su se mnogo puta reinkarnirale na Zemlji kako bi iskusile dualnost. Neke još uvijek doživljavaju ono što je za njih viša razina svijesti, dok druge jednostavno podižu svoju do ranije postignute razine. Duše na Zemlji su mješavina onih koje su na različitim stupnjevima evolucije. Međutim, dok dalje napredujete ka različitim razinama svijesti na Zemlji koje su jasno definirane, duše nižih vibracija ne mogu normalno ući u one koje su više. Iznimka je kada su one u pratnji viših duša koje će s njima dijeliti svoju razinu vibracija. Toliko će toga trebati otkriti i naučiti iznova, a to će biti uzbudljiva vremena. Dok ne dostignete višu razinu svijesti, vi ste vrlo ograničeni u tome koliko daleko možete ići. Vaša trenutna razina vas drži u stanju ograničene svijesti.

Što više otvarate svoju svijest razmatranjima drugih mogućnosti, brže ćete povećati svoju vibracijsku razinu. Trenutačno živite u onome što bi se moglo nazvati svijet snova, u onome koji su sve duše pomogle stvoriti. To neće biti sve dok ne podignete sadašnje razine svijesti kako bi opet postali slobodni duh koji stvarno jeste. Međutim, kao i sa svim iskustvima, to širi razine vaše svijesti i u konačnici će vas ponijeti naprijed. Mi vas gledamo s punim divljenjem i ljubavi, jer mi vidimo duše koje su voljno uzele dualnost znajući da ih ona može povući nadole. Ipak, vi ste hrabro prihvatili izazov, znajući da nikad niste sasvim ostavljeni sami kako bi pronašli svoj put natrag prema svjetlu.

Dok duše izlaze iz nižih dimenzija, vi dodajete neprocjenjivo iskustvo vašem ukupnom znanju. Negdje u bliskoj budućnosti to će vam omogućiti da pomognete drugim dušama, koje mogu učiti kroz vaša iskustva. Da li ste živjeli ili služili svjetlu ili tami ne čini nikakvu razliku, jer ćete imati bogato iskustvo za ponuditi drugima koji su također na putu evolucije. Često smo naglašavali da ste svi Jedan, i istina je da svaki od vas utječe na cjelinu. Kao kolektiv duša, vi pomažete jedni drugima u napredovanju, jer vi tako pomažete cijelom čovječanstvu da se kreće naprijed.

Uzmite u obzir da, kao rezultat mnogih vaših života na Zemlji, vi ste stekli znanje i iskustvo različitih kultura. Na razini podsvijesti, to utječe na vaš svakodnevni život, i trebali bi biti tolerantniji prema tuđim uvjerenjma. Mnogi žive u ograničenom, ako ne lažnom shvaćanju istine. Neće proći dugo, da možda saznanje da ste više nego samo vaše tijelo će biti shvaćeno kao duboka i indikativna tvrdnja. Vi ste veličanstvena bića svjetlosti koja su u poodmakloj fazi života, i u budućnosti ćete biti u stanju "sami misliti" o tome u kojem obliku želite unaprijediti svoju evoluciju. S tim dolazi sloboda da putujete gdje i kada želite.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i uvijek mi je drago da vas kontaktiram. Bio je to dug i težak put za sve vas, ali to se sada mijenja na dobro. Ostavljam vas s mojom ljubavi i blagoslovima.

Hvala ti SaLuSa .

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge