Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, March 25, 2011

SaLuSa, March 25, 2011

Nek Vas ništa ne odvlači sa Vašeg cilja jer ste došavši ovako blizu pred vratima uspjeha. Čak i u terminima (vašeg op.p.) linearnog vremena tako je malo vremena preostalo a čak i ono se nastavlja ubrzavati. Jednako vaša mogućnost da podignete nivo svijesti postaje veća jer sve više i više energije stiže na Zemlju. Svjetlo je u uzlazu i niže vibracije bivaju transformirane sve brže. Postoji jedna atmosfera iščekivanja jer je jasno da su promjene započele. Nećete biti razočarani. Sve se približava svome svršetku i kao i uvijek mi smo spremni krenuti u akciju.

Japan jest predmet zabrinutosti no direktna opasnost se smanjila i nadamo se kako će sve uskoro biti pod kontrolom. Ono što se zbilo je lekcija za čovječanstvo i kao posljedicu Vi preispitujete daljnju uporabu nuklearne energije. Čista energija postoji u obilju oko Vas i može biti korištena da zadovolji sve Vaše potrebe. Među ljudima postoji raspoloženje zahtijevanja promjene no malo ih je svijesno kako je besplatna energija (energija nulte točke op.p.) već poznata i dokazana upotrebljivom za Vašu uporabu. To je moglo biti učinjeno prije mnogo godina no namjerno Vam je to uskraćeno. U stvari mnogi izumi koji bi unaprijedili vaše društvo su Vam zatajeni. To će se sve promijeniti jednom kad mi stignemo na Zemlju. Vi ćete moći koristiti bilo koju novu tehnologiju koja će zadovoljavati Vaše potrebe.

Nije li Vam čudno da su se tijekom zadnjeg stoljeća sredstva cestovnog prijevoza jedva promijenila dok su u drugim područjima tehnologije tako osjetno napredovale. Uprkos tome nekoliko (poznatih – auto na vodu ? op.p.) izuma se pokazalo uspješnima u konverziji onoga što već imate u čisto i još ekonomičnije vozilo. Opet najdraži, nije vam dozvoljeno da imate koristi od njih no mi ćemo se osigurati da takva otkrića postanu dostupna svakome tko ih poželi razviti ili proizvesti. Mi ćemo naravno doprinjeti sa svojim uređajima a Vama će biti vrlo atraktivna uporaba robotskih uređaja. Nikad nije bilo suđeno da provedete najbolje dijelove svojih života radeći. U budućnosti će naglasak biti više na osiguranju da imate sve vrijeme koje želite za razvoj svojih vlastitih vještina. Svakodnevni poslovi i usluge više neće trebati ljude osim možda računalnog stručnjaka da nadgleda takve funkcije.

Pomoći ćemo Vam da ubrzano krenete u budućnost i nadoknadite izgubljeno vrijeme. Vratit ćete se na put koji Vas vodi u uzašašće i dalje. Mi već uživamo takav život i uvjeravamo Vas kako Vam se vrlo lako može omogućiti jednostavan i komforan život. S vremenom čak će i edukacija postati mnogo lakša i blagotvorna a uzet će tako malo Vašeg vremena. To je djelomično zato što će Vam biti predstavljeni novi koncepti tako da ne bi morali studirati satima. Kao što ćete vidjeti možete lako biti programirani s nekom informacijom. Za one koji žele veće znanje o duhovnim sferama postoje drugi planeti koji imaju čudesne hramove iscjeljenja i znanja. Arkturijanci su jedna takva civilizacija koja se izvještila u ovom području i imaju veličanstvene hramove od kristala i Svjetla sa bojama koja nadilaze sve što možete zamisliti.

Život nakon Vaše sadašnje Zemlje će biti toliko različit da ćete uskoro zaboraviti svoju davnu prošlost. Doista neki od Vas su već fokusirani u budućnost i osjećate kako ste više povučeni od prošlih događaja. S vremenom ćete ostaviti sa strane sva iskustva kao takva koja Vas drže u nižim dimenzijama. Naime ta više neće služiti svrsi jer su lekcije već naučene. Doista pozadina svih Vaših iskustava je unaprijediti Vašu evoluciju. Moći ćete putovati Galaksijom u potrazi za bilo čime što dodaje Vašem razumijevanju. Nikad se nećete umoriti od svog putovanja koje će biti ispunjavajuća i zadovoljavajuća. Ostale životne forme će se pokazati iznimno interesantne. Naučit ćete da bez obzira kojeg su oblika i veličine oni kao i Vi napreduju ka istom Izvoru.

Trenutno ste vrlo okupirani sa zemaljskim stvarima i nećete biti u potpunom miru dok god sve ne očistite sa svoga puta. Tada se možete nastaviti koncentrirati na čudesnu budućnost i pripremiti se da uzađete u više dimenzije. To je kao ostvarenje snova koji obećava Vaše oslobađanje od perioda intenzivnih iskustava koja su povremeno bila posebno neprijatna.
Unatoč tome to je doprinjelo Vašem duhovnom razumijevanju na način kako nijedno drugo iskustvo nije moglo. Sad stojite spremni za krenuti naprijed i ništa Vas ne može usporiti. Na sreću emocionalni udar nije trajan i uskoro će zacijeliti.

Vidimo poteze na Zemlji naših saveznika koji indiciraju neku mogućnost rezultata unutar iduća dva mjeseca. Ne možemo ništa više reći jer je uspjeh ovisan o onima nad kojima nemamo kontrolu iako su nam visoka vijeća Svjetla dala ovlasti za upotrebu naše moći. Svjetlo je ključ uspjeha i što više čovječanstvo tome može doprinjeti prije će biti rezultata. Vi imate takvu moć no još ne shvaćate svoj potencijal. Kada uzađete na Vama će biti da osigurate da ta moć nije zloupotrebljena. Dat će Vam se naravno svaka moguća pomoć da razumijete svoje odgovornosti prema drugima. Jednom kad uzađete bit će za Vas vrlo lako postati Galaktičko biće sa punom kontrolom nad Vašim energijama kreiranja.

Vi kreirate i sad no obično uzme vremena da se vide rezultati a vi ponekad i ne shvatite kako ste vi imali “prste” u njima.
U prošlosti Vaše kreacije su bile više asocirane sa željom koja je rezultirala iz Vaše kolektivne svjesnosti i odredila je Vašu budućnost. To Vas je odvelo ovdje gdje ste sada. Razlika je u tome što je Svjetlo od tada značajno poraslo kako bi postalo glavna snaga na Zemlji. Tako mi sad gledamo unaprijed uklanjajući sve energije koje su dio stare paradigme. Novo i staro nisu ni na koji način harmonični što je dovelo do kaosa koji sad proživljavate. Bit će to kratkotrajno jer nove energije oblikuju Vašu budućnost.
Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i molim Vas da nastavite podržavati Svjetlo na bilo koji način možete. Čineći to ubrzat ćete dolazak vremena kada ćemo moći imati veći kontakt sa Vama. Zahvaljujemo Vam na Vašem strpljenju.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translator: Siniša - Civilizacija SvjetlostiShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge