Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 25. sijecnja 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 25. sijecnja 2019

Mike Quinsey

Slijedeci zanimanje pokazano u izvatku "Dogadaj" u nedavnoj poruci, sada ukljucujem duži izvadak koji je vrlo informativan i detaljan. U današnje vrijeme svakako je dobro to procitati, imajuci na umu da je izvorna poruka iz donjeg izvoda izašla 22. studenog 2013. godine.

"DOGAÐAJ" izvadak iz poruke Gospodina Sanande kroz Elizabeth Trutwin.

(https://higherdensity.wordpress.com/2013/11/25/lord-sananda-the-event-is-near-golden-age-ascension-disclosure-our-real-history-channeler-elizabeth-trutwin/)

Prije 2000 godina Sananda Kumara se inkarnirao na Zemlji kao Isus s Master planom da uzdigne Zemlju. Plan tada nije uspio, jer je Cezar iz Rima stvorio Zakon pomorskog prava kojim je ropstvo postalo zakonom zemlje. Trebalo je napraviti novi plan jer je mracna kabala poduzela veliki eksperiment izvan namjera. Prije otprilike 500 godina Rothchildovi su u Engleskoj sakrili cinjenicu da je Sir Francis Bacon bio inkarniran na Zemlji kao St. Germain. Bavili su se mracnim poslovima s novcem i zlocinima kojim su lišili prijestolja Sira Francisa Bacona. On bi bio sljedeci na redu kao kralj Engleske i iz te pozicije mogao je napraviti promjene kako bi iscijelio Planet i okoncao dualnost. U posljednjih nekoliko godina mracna kabala nastavila je voditi svjetski rat za njihovu korist, te su pokušavali više puta stvoriti Treci svjetski rat i nisu uspjeli. Masovno izgladnjivanje, nuklearne prijetnje, posezanje za zemljama, trgovanje na temelju povlaštenih informacija, masovni psihološki napadi poput 9/11 i banke koje su prevelike da bi propale, dovele su do trenutka kada bi galakticari mogli intervenirati, jer je upozorenje u glavnoj direktivi prekršeno izvan dozvoljenog.

Ono što je novo je da su Arhandeli na celu s Arhandelom Mihaelom i Arhandelom Metatronom pokrenuli Super Portal 11.11.13. To je posebna božja providnost koja ce omoguciti ispunjenje uvjeta da se dode do "Dogadaja". Zemlja je trojni zvjezdani sustav sa Siriusom A, Siriusom B i Solom, našim Suncem. Jupiter ce biti sljedece sunce u našem Suncevom sustavu. Zemlja se nalazi u fotonskom pojasu i krece se u Plejade kroz centralno sunce Alcyone. U blizini Jupitera otvoren je Super Portal i to je portal koji djeluje poput crvotocine i otvara se svemiru svjetlosne materije Ona. Ovaj višedimenzionalni portal omogucuje da super-nabijeno magnetsko svjetlo sa Ona ulazi u ovaj Suncev sustav i na Zemlju. Zemlja se podigla za citavu oktavu do ravnodnevnice u rujnu 2013, a nova energija omogucit ce Zemlji da ude u nultu tocku.

Ono što je novo u ovom Portalu je odluka donesena od strane Vijeca bogova da je Zemlja zahtijevala ovu posebnu providnost kao najbolji nacin da dode do promjena. To nosi sa sobom tešku stvarnost. Sve je ucinjeno kako bi što više duša otišlo na Novu Zemlju. Buduci da je Zemlja Planet sa slobodnom voljom, neki su odbili napraviti potrebne promjene kako bi ostali na Zemlji izvan uzašašca Zemlje u viša podrucja. Više duša ce otici nego što se ocekivalo. O tome je Ashtar govorio na kanalu. Super Portal se ulijeva u više vibracijske energije koje djeluju tako da uzdižu Zemlju u više dimenzije. U ovim višim dimenzijama svi koji žive na Zemlji mogu pristupiti svojim etericnim tijelima i putovati u svojim Merkaba tijelima i doista živjeti višedimenzionalne živote. U ovoj visokoj energiji svjetlosni gradovi bit ce dostupni. Oni koji se ne krecu prema Novoj Zemlji doživjet ce je kao vibraciju koju ne mogu podnijeti unutar svog 3D tijela. Ove tamnije guste energije ostat ce na 3D Zemlji i nastaviti tamo. Njihovo fizicko tijelo projicirat ce se na 3D Zemlju i, koliko oni znaju, nije došlo do nikakve promjene. Oni ce i dalje poricati viša ucenja i u njihovoj percepciji ništa se nece promijeniti. Ti ce se vremenske trake za sada nastaviti u dualitetu.

U meduvremenu kozmicki graditelji ce podici 5D Zemlju kao svemirski brod koji se diže iz svoje tocke polijetanja i odleti iz svoje atmosfere u duboki svemir. Svaki planet cvrsto je usidren na svom mjestu pomocu energetskih rešetaka u orbiti i odnosa prema planetima oko njih. Ovaj Super Portal ce imati efekt Zemlje koja se krece više u dimenzije na isti nacin na koji pomicemo kuglicu na koncu. Ona ce baciti stare vremenske linije i postati svjetlija i postojat ce visocije u kozmickoj rešetki, ona ce se napuhati.

Mnogo toga smo rekli o pravom trenutku. Božanski pravi trenutak za Dogadaj je jedan od zahtjeva. Ashtar uvijek kaže nema datuma, nema nuklearnog oružja, nema slucajnih pogodaka. Istina je da postoje prozori prilika koje se pojavljuju samo nekoliko puta godišnje u kojima se "Dogadaj" može dogoditi. Ovaj Super Portal ubrzava promjene u energiji kako bi omogucio da se "Dogadaj" dogodi. Vjerojatnost da ce se to dogoditi nedavno se uvelike povecala od 11.11.13. sa Super Portalom. Ako ovo citate, a opetovano ste odlucili da ne poduzmete akciju i vratite se ljubavi, morat cemo povuci crtu. Ako niste bili uspješni u podizanju svoje vibracije do minimuma potrebnog za održavanje ljubavi, pozvani ste da ostanete u dualnosti još neko vrijeme i pridružite se višedimenzionalnoj Zemlji kada se pripremite u skladu s tim. Nema precaca. Ipak, ne postoje datumi, nema nuklearnih bombi, nema slucajnih pogodaka. Ništa ne može zaustaviti Zemlju da ne uzade. Svi minimalni zahtjevi za preživljavanje slobodno ce se dati svima na Zemlji. Sve je pripremljeno i spremno da krene vec neko vrijeme. Domovi za beskucnike, cista voda, bogata hrana, replikatori i tehnologije iscjeljivanja, besplatna energija i još mnogo toga. To ce postici milijuni galakticara i njihovi brodovi i tehnologije koje su ovdje donijeli. Ovo je planirano jako dugo.

KRAJ PORUKE.

Osjecam da, kako se sve više informacija pojavljuje, one trebaju cirkulirati da bi došle do što je moguce više ljudi. U skladu s glavnom direktivom, jer je Zemlja planet slobodne volje, sve duše ce morati izabrati da li su spremne ukljuciti se u nove energije kako bi uzašle i ušle u Zlatno doba. Cini se da ima dovoljno vremena da se odlucite, ali ako ste odlucili da uzadete i što se prije usredotocite na svoju evoluciju, biti ce bolje.

Ova poruka dolazi s vodstvom mog Višeg Ja. Neka vaše svjetlo sjaji i dotakne srca onih oko vas. Vaša prisutnost ima mnogo veci ucinak nego što možete zamisliti.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge