Home > > Mike Quinsey - 24. travnja 2020

Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 24. travnja 2020

Mike Quinsey

Svi imate dovoljno vremena i imate jedinstvenu priliku da razmislite o svom stupnju evolucije i da li ste čvrsto na putu prema uzašašću. To je jako važno u ovoj točki vremena jer realno nemate toliko vremena da čvrsto usmjerite pogled na svoju evoluciju i iskoristite zlatnu priliku da uzađete. Ako vam je to cilj i potrudili ste se da se adekvatno pripremite, bez sumnje ste svjesni potrebe da idete dalje i nikad to ne gubite iz vida. S toliko toga što se događa oko vas lako bi se mogli zbuniti, tako da je važno da budete čvrsto fokusirani na ono što radite.

Oslobođenje od neprestanih izazova s kojima ste se morali suočavati doći će s uzašašćem, i što mu se više približite, lakše će vam biti. Čak i u ovom posebnom vremenu primijetit ćete suptilne promjene dok počinjete preispitivati svoj napredak. Glavni cilj je staviti svoj ego u poziciju u kojoj vam on ne može diktirati kako da reagirate na buduće izazove, jer biste do sada trebali imati kontrolu nad svojim emocijama. Ne biste više trebali automatski reagirati na situacije koje bi u suprotnom mogle uključivati gubitak samokontrole. Vi ste gospodar svojih osjećaja, a održavanjem mirnog i ljubaznog stava bez obzira na ono što se događa oko vas dokazuje vašu sposobnost da budete mirni. Na ovaj način kontinuirano podižete svoje vibracije i održavate svoj put do završetka.

Znamo da su zadaci vrlo teški, ali to je, naravno, njihova namjera i pokrivaju aspekte evolucije koji su vam od vitalnog značaja dok se penjete sve više i više na evolucijskom putu. Međutim, nikada niste sami i vaši vodiči su vam uvijek na raspolaganju da daju korisne savjete, a oni će organizirati stvari kako bi se osiguralo da se držite vašeg odabranog puta i da pokušate sve što je moguće kako ne biste zalutali. Možete biti sigurni da ako osjećate da ste spremni unaprijediti svoju evoluciju, oni će vas usmjeriti u pravom smjeru. Možete biti sigurni da će vam, ako skrenete s puta, biti pružena svaka pomoć kako biste se vratili na njega.

Bit ćete dio velikog slavlja nakon što se Događaj konačno dogodi, jer je svatko od vas preuzeo ogroman zadatak da pronađe put povratka u svjetlo, nakon što ste bačeni u tamu i usamljenost nižih vibracija. Iako ste oduvijek imali svoje vodiče oko sebe, neke duše su odmah bile svjesne njihove prisutnosti. Međutim, znalo se da će mnogi od vas s vremenom podići razinu svijesti i steći više iskustava. Nekolicina je pomogla mnogima da pronađu svoj put i često je to započelo slijeđenjem učenja svoje religije. Vremenom kroz mnoge inkarnacije u raznim drugim religijskim redovima, duša je uspjela razabrati istinu i na kraju priznati postojanje Boga unutar svake duše.

Mora se naglasiti da, dok ste na Zemlji samo ste mali aspekt svoga Boga, i razumljivo je da vam je teško prihvatiti koliko ste zaista veliki. Međutim, s vremenom dok se razvijate sve više, shvatit ćete da vaš Bog postoji s druge strane vela. Pred vama su mnoga iznenađenja dok se uzdižete sve više i više, dostižući razinu koja je daleko iznad one koju negativne sile mogu postići. Ostavit ćete ih za sobom da dožive svoju vlastitu smrt, rezultat vođenja života varajući i namjeravajući povući druge sa sobom. U konačnici će se svim takvim dušama pružiti još jedna prilika, ali prvo će morati ispraviti sve negativne radnje u kojima su bile uključene.

Ni u jednoj fazi duše se ne kažnjavaju zbog pogrešnih djela, već moraju proći popravni na temelju kojeg uče lekcije u životu. Sve funkcionira pošteno i svaka duša ima priliku da uzađe nakon što njihove namjere na taj način postanu jasne, uvijek dobivaju pomoć koja ih vodi putem. One duše koje se spuste u najniže od najnižih razina gotovo da se ne mogu iskupiti, ali čak i tada nikako ne odustaju. Mnoge duše koje su sada inkarnirane su one koje su dovoljno napredovale da bi im se pružila prilika da uzađu i pružit će im se pomoć da napreduju na način koji ne utječe na njihov izbor slobodne volje.

Kao što možete i zamisliti, mnogo toga se sada događa da bi se iskorijenili mračni dok su velikim dijelom izolirani zbog koronavirusa, a to će se dogoditi velikom brzinom kako bi se spriječilo da ne pobjegnu. Možete razmišljati o činjenici da je, u vremenu kada se čini da je svjetlo neaktivno, upravo suprotno. U trenutku kada se toliko toga zaustavilo, snage svjetla preuzele su inicijativu i bave se uhićenjima mračnih. Oni koji putuju u budućnost vidjeli su mogućnost da svjetlo može okrenuti trenutne stvari u svoju korist, i stoga su bili u potpunosti spremni djelovati na najmanji znak da zatvore gotovo cijelo čovječanstvo.

Izvan situacije koja bi lako mogla nanijeti mnogo više štete, da tako kažem, stolovi su se okrenuli na stranu mračnih, nema sumnje na njihovo iznenađenje i zaprepašćenje. Dragi moji, završna igra započela je ozbiljno i bit će samo jedan pobjednik, a kako bi drugo moglo biti s podrškom snaga svjetla. Ništa nije zapisano u kamenu osim uzašašća koje je kozmički događaj bez uplitanja mračnih. Oni su u zbrci i nisu koordinirani da bi mogli zaustaviti ishod u korist svjetla. Oni neće priznati da je njihov slučaj izgubljen i u očaju brišu sve što im se nađe na putu.

Iskoristite vrijeme koje imate na raspolaganju da razmislite o svom položaju, gdje ćete ići poslije, jer sada donesene odluke odredit će kako ćete napredovati u budućnosti. Svaki put kad se suočite s izazovom, uvijek postoji šansa da je mračni iskoriste kako bi vas odvratili od cilja, zato budite budni i svjesni onoga što se događa oko vas.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu unutarnju povezanost s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |