Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 24. veljače 2017


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 24. veljače 2017

Mike Quinsey

Promjene krče put naprijed i vrlo važan posao se odvija, doslovno izvan vašeg vidokruga, jer on uključuje baze locirane u Unutarnjoj Zemlji. Sve to je napravljeno da se oduzme moć mračnim silama da vas ne mogu držati „zarobljene“. S modernim uređajima za detekciju vaša prava povijest se raspetljava i neće biti nikakvih prikrivanja kao u prošlosti. Tvrdi se da će vrlo brzo mnogi detalji u vezi drevnih nalaza biti otkriveni i objavljeni javnosti. To će ponovno napisati barem 50.000 godina i pokazati stvarni put evolucije koja je dovela ljude u ovaj sadašnji oblik. Bijedno je da ste dovedeni da vjerujete i istina će biti kao dah svježeg zraka i otvoreno će informirati čovječanstvo o njegovom pravom putu evolucije. Istina će oduševiti većinu ljudi, ali neki će ostati uplašeni zbog onoga što će promjene donijeti i oduzeti im „zonu komfora“. Budite uvjereni da će vas konačni ishod brzo podići, i biti će vrlo jasno da je vaša budućnost osigurana i da će biti jako dobro prihvaćena. Jednostavno razmislite o tome što bi to moglo biti skriveno od vas u zadnjih 150 godina.

Čini se da je kabala zbačena, ali poput ranjene zvijeri, oni su sada vjerojatno najopasniji. Međutim, to znači da je njihova kontrola jako oslabljena i svi izgledi su stoga protiv njih kad je njihov oporavak u pitanju. Također izgleda da su njihovi snovi srušeni i samo može biti pitanje vremena prije nego ih zakon sustigne. To znači da su dobri izgledi da se uskoro može objaviti Republika. S vremenom će to dovesti do mira na Zemlji i završetak svih neprijateljstava, jer više neće biti na visokim mjestima oni koji diktiraju put vaših života, a oni koji ga budu ometali biti će uklonjeni sa Zemlje. Mračni znaju da su izgubili bitku i da im se snage Svjetla približavaju. Međutim, neće se moći nigdje sakriti, čak ni u Unutarnjoj Zemlji.

Predugo su vas odgajali da vjerujete da je rat prirodni dio evolucije, i možda da je to ako omogućite onima koji traže moć da vladaju nad drugima. Povijesno, to je bilo motivirano pohlepom za nečijom zemljom i imovinom. Ipak, u svijetu obilja jednakosti i dijeljenja rijetko se smatralo tako dostojnim. Religija je također bila kriva za podjele ljudi i okretanje jednih protiv drugih. Sada je vrijeme da se stave na stranu ta uvjerenja i prihvati postojanje samo jednog Boga svega što jest. Budite pripremljeni i držite otvoren um jer oni koji ne mogu prihvatiti promjenu, najvjerojatnije će se naći napušteni. Istina je univerzalna i s vremenom će biti jedino preostalo tumačenje i možete biti sigurni da je prilično jednostavna i temelji se na univerzalnoj ljubavi kao što su tumačili majstori poput Isusa.

Mnogi od vas imaju svoju zadnju inkarnaciju na Zemlji i najvjerojatnije su svjesni toga. Vi ste svjetla u tami na Zemlji i sama vaša prisutnost pomaže prosvjetljenje drugih. Mnoge duše su toliko u nedostatku svjetla da nemaju pojma o univerzalnoj ljubavi, ali ipak će biti u mogućnosti da se uzdignu kad se počnu buditi. Nijedna duša nije izgubljen slučaj, ali ako je to tako one će biti ponovno apsorbirane u Boga. Budite uvjereni da su u svim fazama života mnoga Bića Svjetla posvetila svoje vrijeme da podignu zarobljene duše koje postaju zaglibljene u nižim vibracijama i gotovo u potpunom mraku. Što se tiče misli, imajte na umu da kad jednom prihvatite istinu, znati ćete da ste se uzdigli, ako možete slati ljubav i svjetlo onima koji su povrijedili ili ugrozili vas ili vaše najmilije.

Ova godina će ući u povijest kao ona kada su se dogodile dramatične promjene na Zemlji i kada su sve duše prosvjetljene. Promjene su tako važne da je mnogo više duša željelo da budu prisutne da dožive kraj vremena. Vi koji ste sada prisutni i radite za Svjetlo zaista ste privilegirani i odabrani jer ste iskusni i sposobni obaviti svoje zadatke. Gdje god da idete vaše svjetlo ima utjecaj na druge duše, a neke su toliko svjesne vaše energije tako da ih ona podiže. Koliko god je moguće odvojite se od onoga što se događa oko vas, tako da možete, da tako kažem, živjeti u svom svijetu Svjetlosti bez da ste pod utjecajem bilo čega drugog što se događa. To vam omogućuje da u potpunosti izrazite svoju ljubav i svjetlo i da budete od maksimalne koristi za sve oko sebe. Čak i oni od vas koji još uvijek podižu vaše vibracije mogu doprinijeti uzdizanje slanjem svog svjetla gdje god nađete da je potrebno. Nikad ne recite sebi da imate tako malo za ponuditi da nije vrijedno toga, svaki doprinos se broji i najvjerojatnije radi daleko više dobra nego što možete zamisliti.

Neće budućnost svake duše slijediti isti put i puno ovisi o tome gdje ste na ljestvici evolucije. Očito da sve duše nisu na istoj razini, i što više ide prema gore, više se mijenja. Vrlo je vjerojatno da će mnogi biti spremni da zauzmu svoje mjesto u petoj dimenziji/denzitetu i to je razina gdje ste Bića Svjetla sa sličnim dušama. Neke se pridružuju grupama koje imaju iste želje za određenim iskustvima, a često to uključuje da budete mentor onima koji su također na putu Svjetla. Nakon što postanete Biće Svjetla imate veliku slobodu izbora kao i gdje vas vaše putovanje vodi. Postoje neograničene mogućnosti da iskusite gotovo sve što želite, čak i do te mjere da poduzmete drugačije životno iskustvo u nekom drugom obliku izražavanja. Neke duše su došle na Zemlju s drugih planeta izvan Zemlje, i prirodno da kad njihov život završi više će voljeti da se vrate svojoj kući. Međutim, to je gledanje predaleko za neke od vas koji se ne bi trebali brinuti o takvim promjenama, i trebaju se koncentrirati na svoje neposredne potrebe.

Trebalo bi biti očito da vi niste vaše tijelo, koje je privremeni oblik koji je prikladan ljudskoj rasi. S vremenom kroz moć misli i kad budete podigli svoje vibracije izabrat ćete koji oblik/tijelo da koristite ili jednostavno da ostanete u svom svjetlosnom tijelu. Međutim, ove situacije su nekako u budućnosti, a sigurno ne stvari koje bi trebale nepotrebno okupirati vaš um sada. Toliko toga trebate naučiti o svom sadašnjem utjelovljenju, a kako vrijeme prolazi možete biti sigurni da mnoge napredne duše koje su već na vašoj Zemlji će vam pomoći bez obzira koje su vaše potrebe. Naravno da sada živimo u vremenu kada vam mnoge istine postaju poznate. Do sada se toliko namjerno mislilo da se sakrije istina od vas, i zapravo to vas je dovelo u zabludu. Najveća istina odnosi se na vaš potencijal i na to koliko ste stvarno veliki, a ipak vi ste dovedeni do toga da se osjećate beznačajni i nedostojni. Reklo vam se više nego jednom da ste vi Bogovi po izgledu, i da to može biti previše za većinu vas da bi prihvatili, ali to je istina.

Ostavljam vas s najboljim željama za vaše prosvjetljenje i šaljem vam ljubav i blagoslove, i neka Svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey

Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge