Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 22. studenog 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 22. studenog 2019

Mike Quinsey

Odmah nakon što je 21. stoljeće započelo, svijet je, čini se, spreman za dramatični skok naprijed, uz najavu da se vanzemaljci namjeravaju pokazati kao dio Prvog kontakta, i planira se da se ostvare brojni preleti s njihovim letjelicama u cijelom svijetu. Taj se događaj nikada nije dogodio, a u skladu s uputama višeg zapovjedništva Galaktičke federacije, vidjelo se da ne bi bilo pogodno vrijeme za takav događaj. Prema tome, iako se prvi kontakt još treba službeno provesti, prirodno je da su se ostali događaji nastavili odvijati, i općenito govoreći, očito ste puno informiraniji i svjesniji nego prije. Činjenica da su mračne sile otada dovoljno razvile vlastitu tehnologiju da bi imale vlastiti međuzvjezdani brod uzrokuje zbunjenost, pa se na viđenja uglavnom gleda kao da nisu s ovoga svijeta.

Od tada je prošlo mnogo godina, ali prvi kontakt ostaje jak i još uvijek će biti dio vaše evolucije. Susret s vašom braćom i sestrama iz drugih svjetova i dimenzija predstavljat će uvod u učenje istine o vašoj povijesti i vašoj budućnosti. Vi ste tako blizu "Događaju" i već se događaju rane promjene koje će na kraju dovesti do vašeg uzašašća. Vi ste svi veće duše nego što su vas naveli da vjerujete, ali istina se ne može zadržavati u nedogled. Bilo je to davno, davno da su Anunaki bili vaši gospodari kad niste bili mnogo više od njihovih robova i radili u skladu s tim. Međutim, ta faza je odavno prošla i vi ste se postupno razvijali i postajali mnogo svjesniji svog pravog Ja. Istina, vremenom ćete se u potpunosti vratiti u svoje anđeosko stanje u kakvom ste bili prije nego ste izabrani da se spustite u niže vibracije zbog šireg iskustva.

Shvatite da ni u jednom trenutku niste ostali bez pomoći ili vodstva i korištena je svaka prilika kako bi se osiguralo da napredujete u skladu s dogovorenim životnim planom. Vodstvo je u ovom trenutku najvažnije jer realno ostaje malo vremena prije nego što se stvari počnu odvijati, a mi želimo da budete potpuno spremni. U ovom trenutku zasigurno postoji mnogo ometanja jer promjene ne dolaze lako, ali dolaze i moraju doći, a kad se stvari srede, bit ćete toliko bliži završnim događajima koji vode do vašeg uzašašća. Naravno da ste unaprijed znali što dolazi, ako ne i nužno točno kako će se one odvijati. Znajući da će to biti prvi put da duše uzađu u svojim fizičkim tijelima, i smatrali ste to najuzbudljivijom perspektivom koju niste željeli propustiti.

U međuvremenu pokušavate razumjeti što se događa na Zemlji, jer je to naj kaotičnije vrijeme od nedavnih ratova. Promjene vode mladi ljudi koji razumiju što je potrebno za napredovanje čovječanstva. To je bolan proces, jer oni na vlasti imaju malo ili uopće nemaju pojma što pokreće pokret za promjene. Promjene će doći i očistiti put za bolju budućnost i ispunjenje predviđanja napravljenih za ovo razdoblje. Nebo stoji uz one koji znaju što je potrebno da nastave dalje i ojačaju svoju ruku. Čovjekova sudbina zapisana je u kamenu uz Božji blagoslov i nijedan smrtnik neće to moći promijeniti.

U međuvremenu, pridržavajte se usmjerenog pristupa svemu što možete učiniti, i na kraju će sve funkcionirati po vašem ukusu. Budućnost je planirana zbog uzašašća, ali na vama je kojim ćete putem krenuti da to postignete. S osobnog stajališta radite prema vlastitom cilju i zapamtite da vam je u ovom posebnom trenutku to najvažnije. Kako vrijeme prolazi, otkrit ćete da će vam stvari postati lakše, jer vas vibracije podižu da prođete točku izazova koji vam mogu doći na put. Vi živite šansu života koju ne smijete propustiti. Zapravo će sve postati jasno s vremenom dok se vaša svijest nastavlja širiti.

Daleko ste stigli u svojoj sadašnjoj inkarnaciji i dobili ste svaku priliku za brzi napredak. Naravno, ne brinite ako lutate, i jednostavno se prilagodite i nastavite s odlučnošću da budete uspješni na svom putu do višeg nivoa evolucije. Sve što vam treba je nadohvat ruke, a mi vas bodrimo kada znate da imate sposobnost i iskustvo za uspjeh. Uživajte u onim tihim trenucima kada možete razmišljati o svojoj budućnosti i odlučiti što želite od života. Mnoge vam se mogućnosti otvaraju i vrlo brzo ćete dobiti puno pomoći i savjeta kako bi se osigurao vaš uspjeh.

Vaša evolucija bila je povezana sa životinjskim carstvom koje vas je tijekom vrlo dugog razdoblja snabdijevalo čak i do te mjere da se odreknu svog života. I životinje evoluiraju i napreduju zbog svoje bliske veze s čovječanstvom i često su bile podvrgnute ekstremnim tretmanima. Oei su svjesne žrtva koje su morale doživjeti, ali i kroz njih su također evoluirale kao vrsta koja je pristala da vam pomogne. Iako su iskusili zlostavljanje i okrutnost, kroz njih su zavrijedili nagradu za bolji život u budućnosti.

Životinje imaju grupnu dušu osim onih koje su se udomaćile kroz kontakt s vama i postale individualne duše. Stvari bez sumnje izgledaju s vremena na vrijeme bez ikakvog plana za njihovu evoluciju, ali svi osjećajni životni oblici imaju potencijal da mogu napredovati. Kad mislite o ljubavi, povjerenju i nježnosti koje neke životinje imaju prema ljudima, očito je da su prethodno imale kontakt s njima. Ljubav je odgovor i energija koja može pomicati planine, liječiti tegobe i donijeti mir svuda oko sebe. Kad sve drugo bude uklonjeno, sve što vam je preostalo je velika ljubav Svevišnjeg Stvoritelja, Veličanstvenog Izvora Svega što postoji.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka vam svjetlo uljepša dane i put do završetka. Svakog dana ste bliže završetku ovog određenog razdoblja, a kako dani prolaze vaša svijest također raste. Ova poruka dolazi preko mog Višeg Ja, mog Božjeg Ja, a svaka duša ima istu unutarnju povezanost s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge