Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 22. kolovoza 2014 

SaLuSa - 22. kolovoza 2014 

Mnogi od vas su prihvatili da vrijeme prolazi brže nego ikad, a to će se nastaviti i dalje dok vas to vodi u više vibracije. To je sve dio neizbježnih promjena koje se događaju, a koje su potrebne da bi Novo doba zaživjelo. S tim dolaze i dobrodošle promjene za stanovništvo Zemlje, koje utječu na takav način da se ono premješta na novu razinu gdje je manje negativnosti. To će se nastaviti sve dok niže vibracije više ne budu mogle postojati, i mir će se nastaniti na Zemlji. Nema načina da mračni zaustave napredak, jer on je odlučen od strane viših sila koje kontroliraju vašu sudbinu. Dok imate slobodnu volju, imate također i zapovijedi koje oblikuju vašu budućnost u skladu s planom za čovjeka.

Bez obzira na dojam koji imate o tome što se događa, imajte na umu da je vaša budućnost već zacrtana. Apsolutno ništa više ne može promijeniti vašu sudbinu da izađete iz nižih vibracija i uživate u razinama svjetla koje su bez njih. Veličanstvena budućnost vas očekuje kad se sastanete sa svojom pravom obitelji, i vratite se svojem Višem Ja. Za to će trebati vremena, ali vaša percepcija toga već se mijenja dok doživljavate ubrzanje vremena. To nije u stvari konstanta koja vam je već poznata, a na kraju ćete ući u budućnost gdje sve postoji u Sada. Čak i sada kada se vraćate na više razine slijedeći vašu tranziciju nakon "smrti" vašeg fizičkog tijela, vi ćete doživjeti mnoge takve promjene. To je korak bliže istinskoj stvarnosti u kojoj ste postojali između života tijekom tisućljeća, a služila je da vas podsjeti na vaše više stanje postojanja.

Vaš zemaljski život je surovi test vaših sposobnosti da prevladate niže vibracije, dok se istovremeno nastavljate razvijati. To je razina gdje se duše mogu inkarnirati da bi duhovno napredovale mnogo brže nego u višim vibracijama. Lekcije se mogu odigrati tako da se usklade s vašom razinom vibracija, a što su veće, brže možete napredovati. Nitko vas ne gura da doživite drugo osim brzinu u kojoj ćete se osjećati ugodno.To je razlog zašto je toliko duša koje su na sasvim različitim fazama evolucije. To može zvučati da je ekstremno teško napredovati u tim okolnostima, ali to je idealna situacija u kojoj se može iskoristiti mnogo prilika. Još jednom ćemo ponoviti, da svaka duša ima vodiče i učitelje koji ju prate. Oni vam zajedno pomažu sa svojim savjetima dok osiguravaju da ne ometaju vašu slobodnu volju.

Dragi moji, možete se osjećati sigurni i zbrinuti dok igrate posljednje dane svog vremena u nižim dimenzijama. Vaši vodiči i mentori žele da uspijete, i učinit će sve što je dopušteno da vam pomognu pod uvjetom da nije protiv vaše slobodne volje. Kad god imate sumnje i brige o negativnim energijama, vi ih privlačite k sebi, što povećava vašu ranjivost. Možete izazvati da se dogode stvari koje ne želite, zato mislite pozitivno u svakom trenutku, i održavajte vaš fokus na vašem cilju. Budite sigurni da je to razdoblje u vašim životima izuzetno važno, jer ako ne uspijete postići više vibracije, vi ste predodređeni da ostanete u nižim dimenzijama. Vi ćete, naravno, imati priliku da postignete svoje ciljeve u drugom ciklusu, ali nakon što ste došli tako daleko, pametno je uložiti trud za uspjeh u ovoj rundi.

Mi vas i dalje štitimo od uplitanja drugih civilizacija koje se zanimaju za vaš napredak. Iskustva koja ste poduzeli privlače izanimanje mnogih od njih, jer mnoštvo raznih bića sudjeluje u tome. Duše su došle iz krajeva cijelog svemira da promatraju i sudjeluju u završnim vremenima, i doista je vrijedno istaknuti da ste svi vi u stvarnosti svemirska bića. Vaš dom nije na Zemlji i mnogi od vas ste se dobrovoljno javili da pomognete drugima da se podignu iz nižih vibracija. S vašim iskustvom i višim vibracijama imate samopouzdanje da možete izbjeći da vas ne povuku u njih. Mi, naravno, pomno pratimo vaš napredak i uvijek smo vam pri ruci da vas vodimo. Divimo se vašoj ustrajnosti i odlučnosti da ispunite svoju misiju, a duše kojima pomažete će vam uvijek biti zahvalne. Doista, svatko dobiva u takvoj situaciji, jer nema iskustva koje nije vrijedno.

Svaka duša povezana sa Zemljom stječe znanje kroz svoja iskustva, a to je, kako biste rekli, brza traka iskustva koju mnogi drugi žele. Međutim, niže vibracije su takve da vas mogu povući na dole, i možete zaboraviti svoju pravu misiju. To je kada vaši vodiči blisko surađuju s vama da vas pokušaju vratiti i vrate natrag na vaš dogovoreni put. Veliki dio kontakata s njima se događa dok spavate i kada ste izvan tijela. Mnogo se dobrog posla obavi u to vrijeme, a kad izdvojite svoje probleme, naći ćete da se budite s osjećajem olakšanja i svježiji. To je dobar razlog da slijedite svoju intuiciju kad ste u potrazi za odgovorima na njih. Vi niste nikada napušteni ili ostavljeni sami, iako ima trenutaka kada se osjećate nepoželjno ili nelagodno. Kao što smo često izjavljivali, možete nas pozvati bilo kada i mi ćemo odgovoriti što bolje možemo bez da utječemo na vaš životni plan.

Vi ste govorili o "zatišju pred oluju" i možemo vam reći da je "oluja" na vrhuncu i vrlo brzo će početi razdoblje smirivanja. Vi možete tome pridonijeti živeći kao dobar primjer onima koji su svjesni i šire ljubav i svjetlo nadaleko i naširoko. Mir dolazi i veličanstvena vremena leže pred vama, a već mnogi svjetloradnici postavljaju temelje Novog doba, a vi već imate obje noge na putu do njega.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i drago mi je da sam u mogućnosti da vas kontaktiram s vijestima o napretku koji se odvija. Na neki način to je sporo po vašem načinu mjerenja vremena, ali iz naše točke gledišta stvari se brzo razvrstavaju. Mi smo članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti i predani vašoj dobrobiti i uspješnoj budućnosti. Mi smo Jedno i kad uzađete, mi ćemo se ujediniti dok nastavljamo naš rad za svjetlo.

Hvala ti, SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge