Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, November 21, 2011

SaLuSa, November 21, 2011


Jednom kad odlučite kamo idete, nemojte dopustiti nikome da vas odvrati od vašeg cilja i znajte da ste se dugo pripremali za ovo razdoblje. Daleko ste došli i do sada bi ste trebali točno znati prema čemu ste stremili. Vaša karma bi trebala u svim namjerama i svrhama biti pri kraju, a mnogi su u ovom životu odabrali potpuno je očistiti. Ne zabrinjavajte se ukoliko još ima posla jer sve što preostane u vrijeme Uzašašća, podleći će Zakonu Milosti te se stoga neće dalje nositi. Upravo zbog karme, mnogi odnosi su patili, ali, molim vas, zapamtite da jednom kada napustite ovu dimenziju, možete se lako ponovo naći. Prihvatit ćete da je vaša zemaljska obitelj oformljena u svrhu odrađivanja kolektivne karme svih vas te jednom kad odbacite svoje uloge, bit će to kraj igre. Obitelji se često mnogo puta zajedno inkarniraju te, kao što možete pretpostaviti, preuzimaju različite uloge, pa čak i mijenjaju spol te često preuzimaju suprotne uloge. To je jedan od razloga zašto bi ste se trebali suzdržati od osuđivanja drugih jer, sve dok se ne vratite u više dimenzije, nećete imati potpuno sliku koja objašnjava “zašto” i “zbog čega” vaših iskustava. Budite sigurni da ste iz nužnosti jednom imali ulogu i kao pripadnik Mračnih. To nužno ne znači ništa drugi nego da ste proživjeli život s negativnim stavovima.

Sve oko vas funkcionira u savršenom skladu s Univerzalnim Zakonom i zbog toga bi ste trebali biti zadovoljni. U suprotnom vi bi ste iskusili pravi kaos s malo mogućnosti izbjegavanja posljedica. Neprosvjetljeni među vama uglavnom vjeruju da je to i sada slučaj te, bez vaše vjere u budućnost, ne vide izlazak iz svjetskih problema. To je razlog zašto požurujemo naše saveznike da završe sa svojim aktivnostima tako da mi možemo uprizoriti razotkrivanje i prijeći na kontakt s vama. Ključno je da sve te duše koje imaju malo ili nimalo razumijevanja tko su zapravo, prime pomoć. Vjerujemo da jednom kad budemo službeno priznati i pozvani na tlo Zemlje, naša prisutnost će biti protumačena kao prijateljska i naš plan da vas probudimo bit će vam prihvatljiv. Dio priprema za to, naravno, uključuje micanje Mračnih sa svakog položaja autoriteta, jer jednom kad započnemo sa čišćenjem, želimo brzo napredovati bez odgađanja.

Zar vam ne predstavlja ostvarenje sna da će jedog dana mir počivati na Zemlji i da će ratovi biti trajno okončani? Mir je već započeo i već neko vrijeme mi svojim snagama održavamo mir. Ne jednom, već mnogo puta tijekom posljednjih pedeset godina mi smo namjerno zaustavili akcije koje su trebale potaknuti još jedan svjetski rat. To se i sad pokušava, ali smo mi uskočili i spriječili upotrebu nuklearnih naprava. Postoje neke grupe mračnih koje bujaju kada su ratovi u tijeku i, na primjer, ne zaziru od opskrbe obiju sukobljenih strana oružjem. To se događa već dosta vremena i dokazalo se kao iznimno profitabilno. Prodavači smrti su zatvoreni, a njihovo oružje i oprema će uskoro biti van funkcije. U vrijeme prije nekih tisuću godina niste znali bolje, a Ljudska Rasa je težila u strancima gledati prijetnju vlastitom postojanju. Sada se ujedinjujete, prepoznajete da ste svi Jedno te da vaš napredak počiva u suradnji. Napokon, svi ćete na kraju stremiti istom cilju dok tražite put natrag prema Izvoru Svega Što Jest.

Svaka duša će nas na jedan ili drugi način vidjeti i mi ćemo vas prosvijteliti gdje je kamenje spoticanja koje vas sprečava u prihvaćanju istine koju ćemo vam predočiti. Trenutno vam je teško čak i razmotriti da se vaša vjerovanja dovode u pitanje, pa ipak bez da ih otpustite, bit će vam nemoguće napredovati. Zar ne govorimo da trebate vjerovati svojoj intuiciji, a taj savjet nikada neće biti važniji no sada. Na taj način vaše Više Ja vas vodi u situacije koje će odgovarati vašim potrebama. Povrh svega što činite, naravno, imate i vaše Vodiče i Anđeoska Bića od kojih možete zatražiti savjet. Nikada niste sami, ali vaši Vodiči vas ne mogu osloboditi od svih iskustava jer su neka nužna za vašu evoluciju i morate ih proći.

Sada živite svoju teoriju, budući da je to veoma važno u vrijeme kada će se događaji mnogim ljudima činiti veoma zbunjujućima. Tada možete pomoći drugima svojim znanjem, a to će biti osobito korisno kad su dezinformacije u pitanju. Razlučivanje istine od laži nije za neinformirane, već može predstavljati izuzetan izazov čak i za Svjetloradnike. Činjenica da su mediji još uvijek suzdržani i predmet cenzure nimalo ne pomaže, ali strah od kontradiktornih izmišljotina nije toliko velik kao više otvorenosti. Mito i korupcija su gotovo endemskih razmjera u mnogim zemljama svijeta i to će se uskoro morati promijeniti. Te stvari su pod našom nadležnosti tako da možemo pronaći načine kako vam pomoći. Mediji moraju zavrijediti poštovanje naroda, a to se odnosi i na politiku koja je bila okužena šarlatanima i kriminalcima. To se mora promijeniti i to vrlo brzo tako da se može obnoviti povjerenje.

Pozivi na promjenu od vas, podržani demonstracijama koje su još uvijek aktivne, još uvijek traju i autoriteti ih ne mogu spriječiti u širenju. Energija ima, da se tako izrazimo, vlastiti život i privlači srodnu energiju koja zatim dobiva na poletu. Da je ovo vrijeme stiglo, nije iznenađenje budući da ste mnogo godina radili na zamahu. Sada ćete ubirati nagrade svoje upornosti uprkos mnogim otporima koji su ozbiljno oslabljenji ulaznim energijama Svjetlosti. Bez obzira na uspone i padove tijekom puta, uvijek vam je bilo suđeno dobiti bitku protiv Mračnih tako da se ništa ne trebate brinuti - vi se pobjednici. U ne tako dalekoj budućnosti, slavit ćemo zajedno i to samo kako. Mišljenja smo da još niste potpuno pojmili koliko će biti veličanstveno to postignuće te koliko će biti dalekosežno. Mnogo duša veoma ovisi o tom ishodu i spremaju se veseliti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i sve vas volim što vas preuzimanje takvog izazova nije dotuklo već se nikada niste predali niti uzmaknuli, pokazujući moć Svjetla i Ljubavi.

Hvala, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana
Share |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge