Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 20. ožujka 2020


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 20. ožujka 2020

Mike Quinsey

Kaos na Zemlji dostiže novu razinu i mnogi od vas su razumljivo zbunjeni jer je to potpuno neočekivano. Kao rezultat novog virusa za koji tek trebate pronaći protuotrov, vaš svijet doživljava ozbiljnu pandemiju koja se tako brzo proširila. Mnogi od vas su mislili da će s dolaskom Novog doba nove vibracije brzo rezultirati velikim uzdizanjem koje će ubrzo vidjeti kraj takvih nevolja.

No, vi ste usred svjetske pandemije kakvu niste doživjeli u svom životu. Vaša zabrinutost je takva jer vam je rečeno da sa završetkom starog ciklusa u 2012. godini vi ste u stvari započeli novu eru bez stare karme. Mnoge duše su i dalje bez karme, ali druge su stvorile novu karmu, a mi smo vas upozorili da u ovom novom razdoblju ona se neće prenositi dalje već će biti gotovo trenutna.

Stoga je koronavirus način rješavanja potrebe za ispravljanjem napravljenih grešaka. Međutim, posljedice su također i otvaranje očiju za mnoge, mnoge od vas koji ste još pokušali još uvijek zadržati stari način života. Starome nema mjesta u sadašnjim vremenima i potresa same temelje na kojima počivaju vaši životi. Vi vidite nedostatke posljednjeg doba i nikad im se nećete vratiti. Kad iznova započnete, pogledat ćete unatrag i priznat ćete da to nije prikladno za vašu budućnost i iskoristiti ovu priliku za novi početak.

Unatoč svih kušnji i nevolja koje ste doživjeli, vaša je zasluga da se mnogi od vas brzo približavaju vremenu uzašašća. Bez obzira na ono što se događa, put do uzašašća sada se otvara, čak i ako nije očigledno u ovom određenom vremenu, i ništa ga neće spriječiti da se ostvari. Radost i sreća koju ćete osjećati bit će izvan svake mjere i udaljivši se od dualnosti, živjet ćete u miru i moći ćete izraziti sebe oslobođeni tereta miješanih društava koja su često vodili Iluminati.

Iako ne možete ponijeti nikakav materijalni imetak, budite sigurni da će vam sve biti odmah dostupno, mada ćete u stvarnosti imati mentalnu moć da takve stvari sami stvorite. To znači da ćete imati mnogo veću slobodu kretanja nego ikad prije, koja se može proširiti i dalje od Zemlje. Većina duša obično se radije kreće u skupinama koje imaju slične interese i ambicije. Vjerojatno je da ćete se sresti s prijateljima iz ranijih života i tako obnoviti takva prijateljstva. Bit će to uzbudljiva vremena i imat ćete slobodu da istražujete što god želite. Uz dodatnu prednost mnogo dužeg života, vaše ambicije očito neće imati ograničenja.

Možete zamisliti da ste živjeli mnogo, mnogo života tijekom tisuća godina da bi vas malo toga moglo uzbuditi, ali imajte na umu da se sve neprestano kreće i podložno je promjenama. Postoji sedam svemira i svojevremeno ćete provesti živote u nekom od njih, pa ste u stvari iskusni nebeski putnici. Također ćete iskusiti neke drugačije životne oblike koje ste odavno zaboravili, ali još uvijek postoje zapisi vaše povijesti i ona će ostati tamo za sva vremena. U stvarnosti vi ste iskusni svemirski putnici.

Imate pravo osjećati se uzbuđeno zbog mogućnosti da ćete ponovno moći nadzirati svoju sudbinu. Budite sigurni da je još uvijek cilj da nastavite svoju evoluciju i ubrzo ćete imati još puno toga za reći o svojoj budućnosti. I dalje ćete sa sobom nositi pozitivne dobitke iz prethodnih života i vaš je cilj da sve više evoluirate. Umjesto vrlo kratkih života i iskustava, živjet ćete stotinama godina zadržavajući mladolik izgled.

Ono što je pred vama bit će vam pomalo poznato i zato nećete imati problema s prihvaćanjem toga. Nakon mnogih života čiji je životni plan organiziran tako da vam omogući da podignete svoje vibracije i postignete uzašašće, biti će u okviru vaših sposobnosti da imate potpuno razumijevanje i znanje o novim iskušenjima koja su vam potrebna. Znanje o tome tko zapravo jeste trebalo bi vas podići na nove visine, a mogućnost da budete dio onih koji traže one kojima je potrebna pomoć u evoluciji je uzbudljiva i korisna.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božje Ja, a svaka duša ima istu unutarnju povezanost s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge