Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, November 19, 2012

SaLuSa 19. studenog 2012.
Za razmisliti je da nakon što ste se kroz nekoliko godina pripremali za Uzašašće, sada je to vrijeme doslovno pred vama. Iznenada, ono što ste sanjali, približilo vam se dovoljno da možete osjetiti kakvo je to iskustvo biti u višim energijama. Jedno iskušane, nikada više nisu zaboravljene jer je to ekstatičan osjećaj posvemašnje radosti i sreće, mira i zadovoljstva. Zamislite prebivati u tom stanju blaženstva kao svakodnevnici iz dana u dan te biti oslobođeni nižih emocija. To je vaš pravi način života i razlog zašto će oni koji su spremni izaći iz dualnosti. Neki od vas su oduvijek osjećali da im nešto nedostaje u životima, a sada su i otkrili što je u pitanju.

Shvaćamo da te promjene se prikaradaju i ljudima koji još uvijek nemaju pojma što se približava. Oni se još uvijek mogu iznenada probuditi jer te energije uzrokuju komešanje unutar osobe kao i nove razine svijesti. Pitanje je da li su sposobni odbaciti niže energije koje će im, u protivnom, ometati napredak. Za neke je tranzicija doista preveliki zalogaj jer su stekli pouzdanje u njih (niže energije) tijekom svakodnevnog života. Nije lako provesti prednosti stečene uzdizanjem vas samih, pa ipak, uvijek će biti zapamćene. Riječi su ponekad neadekvatne da bi opisale život koji je zasnovan na harmoniji i ravnoteži koje vam donose više energije. Sve je to obuhvaćeno u ono što zovete “ljubavlju“ koja prožima cijeli Univerzum i u osnovi je svega što postoji.

Malo po malo mi smo vam prenijeli kako će to izgledati kada zauzmete svoje mjesto u višim dimenzijama. To je potpuno drugačija kvaliteta života koja je toliko bolja od onoga što sada prolazite. I to u tolikoj mjeri da ćete se pitati kako ste mogli preživjeti u tako niskim vibracijama. Sve je to na čast vašoj otpornosti i odlučnosti da prebrodite sve prepreke koje su vam se našle na putu. Problem je bio da ste bili navedeni vjerovati da ono što prolazite jest sasvim normalan život, a prilika za poboljšanje vam je bila uskraćena. Tamna smutnja vas je održavala u stanju neprestane potrebe te su vas stoga mogli držati porobljenima i ovisnima o njima po pitanju svega. Ipak, s vašim neprestano rastućim razinama svijesti, osvjestili ste to kako ste iskorištavani i borili ste se za svoju slobodu.

U relativno kratkom vremenu, u usporedbi s tim koliko dugo ste bili u dualnosti, pronašli ste svoj glas i odlučnost da zatražite svoju suverenost. Naravno, imali ste ogromnu podršku s druge strane bela, no vi ste je privukli svojim pozitivnim pristupom prema zadacima pred vama. Dodajmo i činjenicu da je plan za vaše uzdizanje već bio osmišljen. Kroz razna razdoblja toliko je mnogo civilizacija iz Galaktičke Federacije Svjetla dolazilo u pomoć, osobito tijekom posljednjih 100 godina. Iako ste bili predodređeni uspjeti, način na koji ćete to ostvariti je bio posve vaš izbor. U stvari, toliko ste dobro obavili zadatak da ste umanjili utjecaj onoga što bi vam u suprotnom bila veoma traumatična godina. Mnoga predviđanja su propala jer ste podigli svoje vibracije do točke kada su postala nepotrebna. U godini kada je moglo biti toliko mnogo seizmičkih aktivnosti, gotovo da ih nije niti bilo.

Vi ste Galaktička Bića u nastajanju i uskro ćete živjeti svoje živote poput nas sa svim stvorenim ugodnostima koja biste uopće mogli trebati. Sada trošite previše vremena na putovanja i pravo je čudo da uspjevate išta obaviti. To je važno područje za koje smo mi već opremljeni riješiti ga. Promjene se ne mogu dogoditi preko noći, no učiniti vas mobilnima je prioritet tako da možete iskusti mnogo lakši život. Postoje oblici naprednog transporta koji će zadovoljiti vaše razne potrebe, od vaših svakodnevnih putovanja do letjelica kojima se možete otputiti sa Zemlje na druge planete. S vremenom ćete imati kompjutorizirane sustave koji će u potpunosti automatski djelovati i bit će bespilotni za potrebe vaših zemaljskih putovanja. Nepotrebno je naglašavati, uopće neće zagađivati okoliš i pogonit će ih besplatna energija.

Mnoge invacije besplatne energije već postoje na Zemlji, no njihov razvoj je bio spriječen da bi se podržale i održale Korporacije koje bi njima bile pogođene. Ipak, ne možete unedogled zadržavati napredak i brzo ćete biti premješteni u Novo Doba. Otkrit ćete postepeno da imate sve više vremena za sebe, da biste zadovoljili svoja zadovoljstva i druge intrese. Rad kakav sad poznajete neće biti zahtjevan i toliko toga će biti obavljeno sa minimalnim udjelom ljudskog rada, a zbog visoke tehnologije. Zabava će biti posve drugačija i nećete se više fokusirati na igre ili filmove koji slave rat i takva negativna djelovanja. Više dimenzije nisu mjesto za bilo što nižih vibracija.

Imat ćete pregršt uzbuđenja i zadovoljstava istražujući vaš Sunčani Sustav i učeći više o vašoj Zemlji. Kretanje kroz prošlost i budućnost bit će vam veoma zanimljivo, osobito onima koji vole povijest i arheologiju. Svaki izlet u Univerzum bit će avantura tako da vam neće nedostajati prilika da proširite svoje znaje. Vaš duhovni rast neće biti zanemaren, već će biti mnogo sporiji nego što je sada kada ste još u dualnosti. Po našem viđenju, vi ste Ratnici Svjetla koji su izvojevali veliku pobjedu nad Mračnima, nakon što ste prošli vaša prijašnja neugodna iskustva propasti Lemurije i Atlantide. Lekcije su dobro naučene u situacijama koje su bile veoma zahtjevne i teške za podnijeti. To je sve sada gotovo i Majka Zemlja se priprema uzaći s vama tako da iskusite prekrasnu novu Zemlju u koju će se razviti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i samo sam jedan od mnogih koji brižno prate vaš napredak tijekom mnogih, mnogih goidna. Sada, vi ste toliko blizu Uzašašću pa i mi postajemo uzbuđeni. Vaše strpljenje je bilo prekrasno uprkos odgodama, a vi ste gotovo na kraju vašeg dugog razdoblja iščekivanja. Volimo vas zbog onoga tko ste, kao Božanska Bića koja izražavaju svoje istinsko ja kroz Svjetlo i Ljubav.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

prevela: Marijana Pontoni


Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge