Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, September 19, 2012

SaLuSa, 19. rujan 2012

SaLuSa 19. rujan 2012

Ova godina se ubrzala i do sada su se dogodili manji incidenti koje ste mogli očekivati. Niti su bili tako katastrofični kao što su mnogi predviđali, niti su ispunili obećanja o promjenama koje su vas trebale unaprijediti. Ipak, vaše razine svijesti su se prilično značajno povećale i Uzašašće je još uvijek osigurano. Opažajući sve oko vas, očito je da su Institucije, koje su zauzimale istaknuta mjesta u vašem svijetu, u stanju koleapsa od kojeg im nema spasa. Od istine se očekuje da otkrije mnogo toga o njima što će pokazati kako su manipulirali događaje za svoju vlastitu korist. Vi čak postajete svjesni da su imali cilj već dugo vremena ne bi li vas porobili i stekli kontrolu nad cijelim svijetom. Možete vidjeti koliko su bili nadomak ostvarenju svojih ciljeva, ali i velikom pokretu među ljudima koji su se osvjestili o njihovim planovima te ih porazili.

Vi ste oni koji preuzimaju vodstvo i odlučuju sudbinu vaše civilizacije. Vi imate moć odlučiti kako će se odigrati kraj vremena, a vi vizualizirate mirnu tranziciju. To stvara vremenski pravac kojim će se završiti ciklus u skladu s vašim namjerama. Ipak, Majka Zemlja ima svoj glas u tome i želje da obavi svoje čišćenje kao dio njezinih priprema za uzašašće. Što više odašiljete Ljubavi i Svjetla prema njoj, lakše će proći kraj vremena. Naravno, očekivane promjene će započeti veoma skoro jer Novo Doba mora zapoleti tako da se rasprši stara paradigma. Nova čeka da bude uvedena i da njezine dobrobiti budu podijeljene svima vama. Završetak se, pak, ne može odigrati dok ne uzađete, jer oni koji su Mračni ne bi trebali biti primatelji onoga što je od Svjetla.

Promjene će početi i nove vlade će preuzeti vlast od stare garde. Financijske promjene će se provesti da bi se osiguralo da se nikada više ne ponovi korupcija koja ih je uništila. To će se sigurno odigrati vrlo skoro i naše prisustvo bit će potvrđeno omogućavajući nam da vam se približimo. Bez obzira što vi mislili, nema žurbe u završavanju promjena prije Uzašašća. Doista, procesi će se svakako nastaviti i u Novoj godini kada ćemo imati bolje prilike surađivati. Trebamo one koji su od Svjetla da budu dio naših timova koristeći vaše vještine i znanje za dobrobit sviju. Tada ćemo doista svi moći brzo napredovati znajući da nećemo biti ometani ili namjerno kasniti u našem poslu.

Sve što ste očekivali da se ostvari će se i ostvariti, a kako će se odvijati napredak, shvatit ćete da će vas odvesti dalje nego što ste mislili da je moguće. Bit će to prekrasno vrijeme kada ćete odahnuti od svih starih problema koji su vam sputavali. Vrijeme je da brzo napredujete i prijeđete u novi svijet koji odražava vaš prelazak u više dimenzije. Postojat će mnogo ustanova, uključujući i Gradove Svjetla gdje ćete se moći iscjeliti jer ćete biti potpuno obnovljeni u svoje najbolje stanje. S vremenom ćete moći okrenuti proces starenja i vratiti mladoliki izgled te će se to nastavljati dok ne postanete Galaktičko Biće. Sve vas te promjene čekaju i nisu daleko u vašoj budućnosti. Mislite pozitivno o njima i pomoći ćete da se ostvare mnogo prije nego što nam je dozvoljeno.

Dok se odvija čišćenje, može se činiti da je sve u stanju raspadanja, a to je i istina u smislu da stari sustavi i načini moraju nestati. Sve ono što se ne može održati u višim vibracijama, jasno da nema mjesta u njima. Stoga nemojte očajavati ili postati depresivni jer je sve sada spremno da se nadomjeste stari sustavi. Sve će doći u pravi trenutak i s vremenom vam ništa neće neodstajati. Znamo iz vlastitog iskustva točno što će vam trebati da se smjestite u višim dimenzijama. Galaktička Federacija Svjetla ima neograničene resurse i osoblje koji su u potpunosti obučeni za ono što se treba obaviti. Nepoznanica za većinu vas je da smo još uvijek vrlo uključeni u održavanje Zemlje čistom od zagađenja te da bi bez naših napora situacija bila daleko gora nego što ste svjesni.

U budućnosti neće biti ponavljanja zagađenja koje ste navikli prolaziti. Korištenje mašinerije koja zagađuje ili takvih instalacija više neće biti nužno ili dopušteno. lUmjesto toga, imat ćete nove metode djelovanja koje će biti “čiste“ za upotrebu. Najveća će promjena nastupiti u vašim sadašnjim načinima putovanja, a motori s unutrašnjim izgaranjem će s vremenom nestati iz upotrebe. I ne samo to već će nova prevozna sredstva biti mnogo brža i sigurnija za uporabu. Koristit će besplatnu energiju koja je i naš izvor za naše letjelice. Svi će od njih imati koristi i oni uopće neće stvarati zagađenje. Te promjene su planirane već dugo vremena i spremne su za uvođenje čim to bude sigurno.

Naravno, veoma smo nestrpljivi da se susretnemo s vama i činimo sve što možemo da sve ostvarimo. Razotkrivanje se prikrada kroz napore naših suradnika, no očito je da bismo mi to željeli požuriti. Ipak, sve više ljudi postaje svjesno nas i naše misije te uče o razlogu zašto vas se vodi kroz Uzašašće, bit ćete nam bliže da se možemo susresti. Naravno, još uvijek ima onih koji iz drugačijih razloga žele drugačiji ishod promjena. Oni pokušavaju zbudniti ljude svojim porukama dezinformacije, no, ukoliko ste dobro informirani, oni vas neće obmanuti. Uvijek koristite svoju intuiciju i budite spremni promijeniti svoja uvjerenja ukoliko ste dovoljno sigurni da ste shvatili istinu.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i donosim vam našu Ljubav za vaš veliki trud da ovaj ciklus brzo bude okončan. Nemate još puno za prijeći prije nego postanete više uključeni u aktivnosti oko kraja vremena. Dogodit će se možda neka ometanja vašeg normalnog života, no uskoro će se smiriti. Mi smo obvezani Univerzalnim Zakonom da djelujemo na način koji se ne kosi sa vašom slobodnom voljom, stoga mi ne možemo ubrzati stvari tako da vam se namećemo. Mračni to znaju i još uvijek rade smetnje jer on ne priznaju Zakone kao mi. Ipak, ukoliko se stvari ne pokrenu unutar određenog roka, bit ćemo autorizirani poduzeti direktnije akcije.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

prevela: Marijana Pontoni

Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge