Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, June 18, 2012

SaLuSa, 18. lipnja 2012


Uvjeti na Zemlji se pretvaraju u kaos u očekivanju efekta financijske krize. Ipak, mi stojimo iza svih akcija koje su poduzete da se potaknu ti efekti tako da po konačnom kolapsu naši saveznici mogu istupiti s odgovorima. Više neće biti povratka na stari način koji vas je doveo tu gdje ste sada. Bilo kakvi koraci koji su poduzeti da to odgode, samo će odgoditi agoniju i rješenja koja se trebaju vrlo brzo usvojiti. Novi sustavi su ključni da bi se preuzela puna kontrola nad načinom djelovanja banaka i novac na zahtjev više neće biti dozvoljen. Godine i godine korumpiranih djela i manipulacija na tržištu novcem stvorile su čudovište koje mora biti odstranjeno. Malo će postati prekrasno, a velike korporacije će biti podijeljene. Oproštaj duga će odstraniti trenutne probleme stvorene nemarom banaka i obnovit će vam vjeru zbog obećanja Novog Doba koje će osigurati da se staro više ne ponovi.

Vrata Uzašašća su širom otvorena, no ništa neće moću ući osim ukoliko je od više vibracije. Rastroj ratne mašinerije će biti veliki korak naprijed kao i podizanje razine svjesnosti te tako neće imati više mjesta u vašoj budućnosti. Cijena mu je bila nezamisliva količina novca i energije koji su mogli biti iskorišteni da vam svima pruže vrlo prihvatljiv životni standard. Cijena u ljudskim životima je, također, bila astronomska i uzrokovala je toliko mnogo negativne energije koja vas je sputavala mnogo, mnogo stoljeća. Život u dualnosti je bio najizazovnije iskustvo i mnogo je naučeno s vaše strane što je znatno ubrzalo vašu evoluciju. Neke duše su još uvijek sputane tamom koju su stvorile, no uvjeravamo vas da će im biti pružena pomoć da to prevaziđu. Ne može svatko to učiniti iako vas više vibracije nadahnjuju i pomažu vam u pretvorbi nižih energija.

Sada, mi gledamo kako prekrasno osvještavanje privlači toliko Svjetla Zemlji i mnoge duše djeluju poput zraka Svjetla koje pokazuju put drugima. Doista, mnogi od vas su se inkarnirali u ovom razdoblju isključivo da bi pomogli drugima i stigli su iz viših razina. Takve duše su znale još od rane dobi da su stigle ovdje obaviti poseban zadatak i sada se ističu kao vaši vodiči i vođe u finalnom naporu prema Uzašašću. Kako duhovno napredujete, lako ćete prihvatiti razumijevanje da ste svi Jedno i najprirodniji je poriv željeti pomoći drugima da se uzdignu. Odvojenost koju su stvorili Mračni više ne djeluje uprkos njihovim pokušajima da vas nahuškaju jedne na druge. Vi ste “provalili“ njihove pokušaje da stvore klimu straha koja vas drži razjedinjenima, a i religija je imala svoj dio u toj sramoti.

Već niže energije preobražavaju one niže i Svjetlo počinje ulaziti u one regije svijea gdje je mnogo stoljeća obitavala tama. Krvoprolića i plač onih koji su bili zarobljeni u toj situaciji, ostavili su nasljedstvo koje se tek sada može odstraniti. Čišćenje će trajati sve dok Majka Zemlja ne bude vraćena u svoje prvotno stanje. Počet će prije Uzašašća i nastaviti se odmah nakon njega kada će uvjeti biti već daleko poboljšani. Još uvijek ima mnogo toga što se treba obaviti, ali s našim ujedinjavanjem, zadaci će biti brzo obavljeni i neće proći dugo prije nego što bude najavljen naš dolazak.

I dok se sile Svjelta, a broje se u mnogim tisućama, spremaju za početak prvih velikih promjena, savjetujemo vam da se koncentrirate na slanje Svjetla. Ne oklijevajte iako postoji određena nesigurnost u vezi točnih termina jer, na ovaj ili onaj način, sve će se dogoditi, ali vi možete pomoći da se proširi mir i ponudi drugima osiguranje da će sve proći dobro. Nitko od nas nije došao dovde da bi si dozvolio biti odvraće preostalim preprekama. Ukoliko bude nužno, dogodit će se božanska intervencija tako da smo mi potpuno svjesni da je uspješan ishod apsolutno zagarantiran.

Mi iz Galaktičke Federacije držimo ključ za mnoge događaje i jednostavno čekamo uvjete i prilike da se ukažu tako da bismo mogli djelovati. Kakvo god bilo svjetlo u kojem nas žele prikazati oni koji se protive našoj prisutnosti, budite sigurni da nas se ne može zaustaviti u provođenju naše misije. Već sam obujam naših sila je daleko veći od bilo čega na Zemlji no ne koristimo ih da bi nametnuli naše ciljeve iako su oni u vašem interesu. Ipak, ukoliko bude nužno da ih upotrijebimo, to ćemo i učiniti prema uputama viših Bića Svjetla koja nadgledaju kraj vremena. Iz tih razloga možemo biti tako samouvjereni u ishod koji će vas odvesti u Uzašašće i još dalje.

Imajte na umu, Dragi, da mi možemo vidjeti u tajne lokacije gdje Mračni kuju svoje zavjere tako da je malo iznenađenja, ako ih uopće ima, koja nas mogu zaskočiti. Mi možemo dati do znanja našim saveznicima što treba biti učinjeno da bi ih se porazilo i oni tako imaju priliku minimalizirati efekte. Kao što je predviđeno prije nekog vremena, bit će vam ukazano da istina u pozadini mnogih mračnih djela polako dolazi na svjetlo dana. I sami možete za to preuzeti mnogo zasluga jer su se razine vibracija značajno povisile i Svjetlo će otkriti sve što je prije bilo skriveno. Istina će izađi na vidjelo bez obzira koji koraci su poduzeti da bi je se prikrilo i mi ćemo je potkrijepiti dokazima protiv Iluminata u slučaju zločina koji su poduzeli protiv vas.

Molim vas da nastavite izražavati misli kojima nas pozivate da se sretnemo i to će pomoći održati energiju koja će to i omogućiti. Strah od nas je mnogo manji nego što je ikada prije bio i vaši vlastiti izleti u svemir su pomogli ljudima da prihvate Bića koja kroz njega mogu putovati. Radujemo se mogućnosti da vam pokažemo tko smo i što smo znajući da ćete biti ugodno iznenađeni time koliko ličimo na vas. Više je straha bilo od Ljudske Rase zbog vaših raničkih manira i želje za moći i kontrolom. Ipak, mi znamo je taj stupanj u vašoj evoluciji na izmaku sa završetkom ciklusa dualnosti.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i mogu vam reći da naše uzbuđenje raste kako postaje sve očitije da stvari na Zemlji idu k svome vrhuncu. Budite dio toga i uživajte u ovom trenutku vaše povijesti.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana - Svjetloradnici

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge