Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 18. svibnja 2018


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 18. svibnja 2018

Mike Quinsey

Kryon nam nastavlja otkrivati planiranu budućnost za nas. Postupno učimo više o našim precima Plejadancima i očito je razumno osigurati da znamo koju će ulogu igrati u našoj budućoj evoluciji. Malo smo znali o našoj povijesti, ali polako i sigurno sada smo svjesni svega toga.

BILJEŠKE IZ KRYONOVIH PORUKA: KRYON. BUDITE STRPLJIVI I BIT ĆETE NAGRAĐENI

Počinjemo otvarati vrata značajnim informacijama koje vas čine tako velikim, a istovremeno shvaćate što se događa i počet ćemo na ovaj način. Svemir je star a galaksija je istih godina. Ova galaksija je završena prije više od 4 milijarde godina, a na nekim mjestima solarni sustavi oko zvijezda su završeni, i dok se Zemlja još uvijek formirala, život je postojao negdje drugdje. Sve to je bilo dizajnirano za vas, bilo je dizajnirano za danas. Kad su se Plejadanci pojavili, prošli su tisuće godina evolucije, nakon što su prošli njihov marker na njihov vlastiti način na njihovom planetu. Koristili su fiziku svijesti kako bi mogli učiniti ono što im je bilo potrebno, doslovno iz svijesti njihovih umova, da oblikuju ono što biste nazvali stvarnost putovanja. Bila su tri plejadska planeta u vrijeme kad ste sjedili oko istog skupa sunca, a prije njih imali svoje „sjemenske roditelje“ koji su prošli kroz slične stvari, a prije njih i oni su također imali svoje sjemenske roditelje. Milijarde godina čovječanstva na njihovom planetu poznavali su Boga prije nego što su se ljudi ikad pojavili. U ovoj galaksiji postoji loza koja je izvanredna. Galaksija je stara – a vi niste, ali ljudska bića morala su odnekud doći. Ono što ste donijeli na ovaj planet bila je zvijezda Akash, jer vi ste sudjelovali tako puno u ovom životu.

Ljudska bića predstavljaju najnižu duhovnu svijest u galaksiji. Plejadanci su došli ovdje bez letjelice i posadili su vas i ne možete se vratiti. Bog je u vama i što je veća svijest tim više se stapate s Bogom. Plejadanci nisu bogovi i predstavljaju Veliki Središnji Izvor sa zadatakom koji su obavili za vas, a sa slobodnim izborom ako preživite ono što dolazi, zadatak će vam biti da jednog dana učinite isto za nekog drugog. Vi ste zaštićeni i oni koji imaju najvišu svijest u galaksiji još uvijek su ovdje, i dovoljno je da uplaše sve koji bi vas posjetili. Dok rastete, pomažete drugima i Plejadanci su ostavili vremenske kapsule koje su uzrokovale da tražite Boga. Novi predložak poziva na mir i svijest da je mir snaga čovječanstva, a ne rat. Stari predložak dao vam je slobodan izbor, dok novi predložak počinje preuređivanje onoga što je važno za psihu ljudskog bića i nadilazi preživljavanje. Ovdje je nekoliko potencijala za ono što će se dogoditi sljedeće. U nekim zemljama postoje neke stare energije na planetu, a tu je i staro vodstvo koje se trudi da vas vuče natrag. Postojat će svijest čovječanstva koja shvaća da stavljanje stvari zajedno i sve razvijenije zemlje će donijeti mir. Počnite razmišljati o budućnosti s očima galaktičkog građanina, a ne zemaljskog građanina – već ste prije prošli kroz to, stare duše.

Postoji jedan od načina da se prikupe svi resursi, a ne rat, to je ujediniti sve zemlje i podijeliti im resurse. Na vaš put dolaze izumi za energiju koja će koštati vrlo malo, neće biti na mrežnom sustavu, nego po pojedinim četvrtima, voda za svakoga kroz izume, neki od njih bez cijevi. To su stvari kojima se veselimo – upijanjem vlage i topline iz mjesta iz kojih je do sada niste izvlačili, i imati je besplatno. Liječenje bolesti kroz procese koji su nam prije bili skriveni i koji su prirodni i nemaju nuspojave. Plejadanci su prošli kroz to, oni su baš kao i vi , i doći će vam neka znanost nekadašnjih Plejadanaca koji će se pojaviti kao „walk ins“ i raditi , i dati vam izume. Jedan od njih je Plejadanac koji se vraća, a njegovo ime je Tesla, on će vam dati Quantum kad budete spremni. Recite „zbogom“ staroj energiji koja će vas držati u mračnom životu nakon života, recite „zdravo“ energiji koju ne očekujete i što ste naučili u rudniku znanja, mudrosti i iskustva koje sada možete nazvati kao Majstori.

KRAJ IZVODA IZ KRYONOVE PORUKE.

Uopćeno, Kryon daje mnogo informacija s vremena na vrijeme, informirajući nas o tome što možemo očekivati u bliskoj budućnosti. Vrijeme se polako mijenja i u više ljudskih života postat će hladnije. Kryon istiće da će nam trebati više energije – besplatne termalne energije koja je dostupna iz same Zemlje. Rečeno nam je kako da je izvučemo i grijemo naše domove, a vi trebate izgraditi ekstraktor kako bi je dobili. S njom možete pokretati turbine i stvoriti električnu energiju koja će proizvesti toplinu.

Globalno zatopljenje bilo je dio ciklusa koji je uvijek bio. To je jačanje i slabljenje vodenog ciklusa, isparavanja koje je ovdje bilo prije.

Postoji naredba da promijenite svoju energiju jer ono što puštate u zrak je značajno, prije nego što ne postane opasno za vaše zdravlje i povrijedi ljude.

Dobili smo informacije o novom načinu desalinizacije koja je nanotehnologija, koristeći je kao „robotsku“ tehnologiju, na način da za razliku od naših sadašnjih skupih metoda, vrlo je jeftina, a također omogućuje da se izvađena sol koristi u druge svrhe.

Kryon ističe potrebu da budete spremni za velike promjene u našim životima, i potrebu za novim integritetom u poslovanju.

Život se kao i uvijek nastavlja s neizvjesnošću svud okolo, ali osnovno je da je progresivan potez donošenje promjena koje su potrebne i koje se već dugo čekaju. Mnoge prolaze nezapaženo, ali kad se bude smatralo da je pravo vrijeme, istina će na kraju izaći. Bez obzira na to kako se o događajima izvješćuje, a ponekad je to daleko od istine, jer oni koji rade za svjetlo nastavljaju postizati napredak za dugo očekivane promjene. To će biti vrijedno truda, jer to će značiti da su mračni izgubili svoju moć da diktiraju budućnost čovječanstva. Nova Republika čeka na krilima da najavi promjene i sve se čini postavljeno za prvu fazu što će bez sumnje pokazati da je nova faza započela. To će značiti da nema povratka starim načinima prijevare i suzbijanja istine.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja, moje Božansko Ja, i neka svaka duša ima istu vezu s Bogom.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge