Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa - 17. travnja 2015

SaLuSa - 17. travnja 2015


Dragi moji, Svjetlo raste mnogo brže, i sve zasluge onima od vas koji su postojani i vjerni svom životnom planu. Ne morate nužno znati sa sigurnošću koliko dobro ga slijedite, ali postoji "osjećaj" dubokog zadovoljstva u svemu što radite. Zajedno s vašim vodičima, mi vam pomažemo da se zadržite na vašem pravom putu i pomažemo gdje možemo. Neto rezultat svih vaših predanosti je da ste u stanju ići naprijed bez da budete skrenuti s vašeg puta. Nagrada za to je mnogo, a jednog dana u ne tako dalekoj budućnosti vi ćete uistinu postati svjesni koliko je vaš doprinos postigao. Tu se ne radi o količini nego o kvaliteti, a svatko od vas pomaže u održavanju svjetla na Zemlji. Vi ste zapravo privilegirani što ste izabrani za takve zadatke, kao što mnoge duše volontiraju radeći takav posao u ovom trenutku. Međutim, nisu svi nužno izabrani za ovo posebno razdoblje djelovanja. Ovo je vrijeme prema kojem ste radili tijekom mnogih života, i već neke promjene se mogu "osjetiti" koje su se dogodile, dok negativne energije imaju manji utjecaj.

Takva vremena u kojima ste sada su čudna u razmatranju, jer se doživljavaju ekstremi koji mogu biti prilično zbunjujući. Ovo razdoblje je ono kada se čini da su negativne energije u porastu i da uzrokuju više problema poput "struganja bačve" kad se radi o posljednjim ostacima starog ciklusa. Jasne lekcije se još uvijek uče i uskoro će doći vrijeme kada će se vibracije povećati.Kad se to dogodi, one će vas podići na razinu koja ne može prihvatiti niže vibracije. Zato čvrsto gledajte prema naprijed i ne dopustite da vaš fokus i odlučnost posrnu. Mračni su svjesni da njihovo vrijeme istječe, i kao životinja stjerana u kut podložni su žestokim udarcima bez obzira na posljedice. Oni se još uvijek nadaju da će pobjeći sa Zemlje kad se stvari okrenu protiv njih, ali to više nije tako lako kao što su oni mislili.

Kao što već znate "vrijeme nikoga ne čeka", i premda je budućnost usklađena s principom slobodne volje točno je određeno kako će se to odigrati. Čovječanstvo se sastoji od vrlo pomiješanih grupa duša sa različitih planeta, pa čak i zvjezdanih sustava. Ali,glavna skupina su one duše koje su došle na Zemlju da evoluiraju. Nema drugog mjesta poput Zemlje koje nudi tako brz put evolucije. To je teško i zahtjevno, ali najbrže se može doživjeti sve što je potrebno da se evoluira iznad nižih vibracija. Imajte na umu da bez obzira koliko težak život može biti, to se nikad nije silom nametalo duši, i vi ćete se dogovoriti o vašoj potrebi za bilo kojim iskustvom koje vam to može dati. Doista, to se rijetko događa, jer vi ste prošli kroz svrhu toga prije inkarnacije, i točno ste znali što se može time dobiti.

Vi se ne trebate brinuti o ishodu puta druge duše. Ono što svatko od vas doživljava je u skladu s njihovim potrebama, i mnoge duše će prijeći svoj put i imati kratki kontakt s vama. To je često za posebnu svrhu, ali ipak može biti važan korak za vas oboje. Glavni igrači u vašim životima će najvjerojatnije biti s vama u drugim životima, a neke obitelji će ostati zajedno dugi niz inkarnacija. Oni često igraju svoj dio u raznim ulogama, i vi ste dosad trebali znati da to uključuje doživljavanje energija različitih života, bilo kao muškarca ili žene. Ako ste proveli mnogo uzastopnih života kao jedan spol, to ima tendenciju da postane teže za promijeniti kad se pojavi potreba. Gledajući cijelu sliku, shvatit ćete da dosta priprema odlazi u osiguravanje da vaši životi na Zemlji budu produktivni, i da će vam oni pomoći da evoluirate.

Najčudesniji događaji su planirani za vašu budućnost, kad bude dostignuta točka u kojoj ćete moći živjeti istinu koja će biti otkrivena. Život će biti sasvim drugačiji od onog što sada doživljavate, i ima malo utjecaja na ono što bi trebalo ili moglo biti. Tijekom godina vaš razvoj je gurnut u smjeru koji je odgovarao ciljevima Iluminata, koji su vas kočili. To vas je trebalo držati pod njihovom kontrolom i u stanju konfuzije, tako da ste držani u vremenu zaključani. Vi ćete, naravno, probiti se iz toga i vaši životi će ići dalje u skokovima i granicama. Međutim, to ne znači da su vaši životi bili izgubljeni, čak suprotno, mnogo toga se naučilo vrlo brzo. U normalnijim okolnostima vaš napredak bi bio puno sporiji. Kao što smo prije spomenuli, svaka situacija nudi vam priliku da napredujete u evoluciji.

Možda ste saznali da postoje vanzemaljske baze na kopnu i pod morem. Mi smo ih svjesni i dopušteno im je da ostanu, pod uvjetom da se ne pokušavaju miješati s drugim oblicima života. Svi oni koji su uključeni s Majkom Zemljom su ovdje da dožive vašu dimenziju i sve što ona nudi. Neka bića poput Agarčana živjela su u Unutarnjoj Zemlji eonima vremena i čekali pravo vrijeme da budu dio budućnosti Zemlje, kao i Anunaki koji su ometali vašu evoluciju i okrenuli jednu rasu protiv druge s rezultirajućim ratovima. Međutim, njihov utjecaj i moć nad vama je završila nakon 5000 godina. To nikako nisu bili prvi posjetitelji na vašoj Zemlji da su ometali evoluciju. Ipak, sve u takvim razdobljima karme ušlo je u igru, a kao i sa svakim drugim izazovom za vaša uvjerenja je prilika za rast. Na Zemlji ste u velikoj mjeri držani podalje od bilo kojeg vanjskog utjecaja koji bi promijenio plan vaše evolucije, kao što je već dogovoreno od strane Viših Bića.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, i volim odlučnost koju ste pokazali da zadržite slobodu koja je vaše pravo i naslijeđe. Sloboda govora je toliko bitna za pravu demokraciju, a kako bi vam se omogućilo da nastavite svoju evoluciju bez ometanja. Vaš sadašnji ciklus došao je do završetka, i postoje znakovi da je jedan novi počeo utjecati na vaše postupke. Tražite svjetlo u svakome cijelo vrijeme, a kad se pojavi prilika podijelite svoju radost i sreću s njima. Nevjerojatno je kako brzo će lijepa riječ ili gesta podići drugu dušu, i podići njezine vibracije.Hvala ti, SaLuSa.
Mike Quinsey

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light


Preveo: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge