Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, January 17, 2014

SaLuSa 17. siječnja. 2014

Iz naše točke gledišta, vaša Zemlja sjaji poput dragulja na nebeskom svodu, obznanjujući svim promatračima da se svjetlo ponovno vraća. S vašim dovođenjem i uz našu pomoć, ono će i dalje to činiti i nikakav vanjski utjecaj neće ga moći zaustaviti ili spriječiti. Odlučeno je da se ovaj ciklus završi pobjedom svjetla, a to je bilo planirano eone vremena prije.

Stoga, vi možete ostaviti staro za sobom, jer je ispunilo svoju svrhu i uistinu, na kraju će postojati samo viša vibracija. Do sada su završili ciklusi s velikim promjenama Zemlje, i to toliko da je ostalo malo dokaza o ranijim civilizacijama. Međutim, sada kada su potrebne lekcije naučene, iskustva su dovela do željenog uzdizanja u razine svijesti. To je bilo potrebno da dovede te duše koje su bile spremne da uzađu, na razinu na kojoj su mogle to učiniti i dovršiti svoja iskustva u nižim vibracijama. To je normalno kad ciklus dostigne stupanj završetka.

Sada, dragi moji, možete se usredotočiti na budućnost, i znajte da dolaze mnoge promjene, koje će vas pripremiti za još jednu razinu postojanja. Prirodno je da ćete se pitati o budućnosti obitelji i prijatelja, a mnoge vaše grupe će ostati zajedno u bliskom budućem vremenu. Ako neki član treba otići u drugom smjeru, to će biti ispravno za njega, i on bi trebao biti ispraćen s vašom ljubavi i blagoslovima. Međutim, kako je bilo naglašeno u prethodnoj poruci - ljubavna veza je moćna spona između duša, koja ostaje bez obzira na udaljenost koja vas može razdvajati.

U stvari, energija ljubavi je ljepilo svemira i neuništiva je. Doista, u završnom obračunu ljubav je sve što postoji. Neki od vas koji prepoznaju snagu ljubavi, počinju shvaćati da je energija iza onoga što vi zovete "čudima". Primjer je ono što zovete "majčina ljubav" za svoju djecu i zašto ona s njom prenosi toliko energije da liječi, kad se pojavi potreba. Svi vi u određenoj mjeri imate takve sposobnosti, ali one su uspavane sve dok se vi ne probudite za njih.

Kako vrijeme prolazi, vi ćete vidjeti da vaša energija ima mnogo veći utjecaj na ljude oko vas nego što zamišljate. Ona može, naravno, biti za bolje ili loše, a uskoro ćete naučiti da preuzmete punu odgovornost za nju. Ako kolektiv ljudi sudjeluje u meditaciji liječenja i ima to kao jedini fokus u umu, njihova moć je povećana nekoliko puta. To vam je vjerojatno već poznato, ali se mora reći da tamo gdje je neuspješna, nije normalno zbog nedostatka icjelitelja. Tu su drugi čimbenici, kao što su karma duše koja prima izlječenje, tako da ne budete potišteni ako ste neuspješni.

Kao što ste naučili o načinu na koji ste bili kontrolirani, shvatit ćete zašto ste u mnogim životima živjeli u iluziji. Iako je istina da ste stvorili ono što se događa na dnevnoj bazi, u isto vrijeme niste učinili tako, iako ste bili svjesni istine. Za eona vremena bili ste vođeni od strane duša po njihovom vlastitom planu, koji vas je doslovno držao u mraku. Također ste bili hranjeni lažima i dezinformacijama čineći da vam je izuzetno teško znati što je istina. Međutim, ne očajavajte, jer uskoro će mračne sile izgubiti svoj utjecaj i moć nad vama.

Održite otvoreni um kad otkrivenja izađu, i intuitivno biste trebali biti u mogućnosti da odbacite informacije koje ne "osjećate da su ispravne". Vjerujte svojim iskušanim testiranim izvorima informacija i čuvajte se onih koji stvaraju strah, jer to nije način onih iz viših razina koji rade za svjetlo. Kao što vi morate biti svjesni, mračni imaju veliki stupanj slobode da sprovedu svoje planove, jer i oni također imaju slobodnu volju. Međutim, oni ne mogu uspješno spriječiti da svjetlo prožme sve razine, i to je razlog zašto će njihov uspjeh uvijek biti ograničen.

Mnoge duše provode svoje živote bez slutnje da su izmanipulirani. Mračni su vrlo pametni u skrivanju svog utjecaja iza ugleda ili djelovanjem kroz niža bića. Međutim, za njih je prekasno da zaustave dalje napredovanje svjetla, i oni se bore za izgubljeni slučaj. Već mogu vidjeti kako im njihova moć izmiče i da ne postoji način na koji se mogu oporaviti. Zato se ne bojte mračnih, jer oni će izgubiti kontrolu nad svojom strukturom moći.

Gledajte naprijed znajući da je vaša budućnost osigurana u svijetlu. Kako vrijeme prolazi, održavati svoje mjesto u njemu će biti lakše, jer vi ćete polako prekinuti svoje veze s bilo kakvom vezom koja nije povezana na svjetlo. Mnogi nose nepotreban teret iz mnogih života, ali u sebi ćete znati što je to, i to će izbiti na površinu radi čišćenja. Činjenica je da ništa s niskim vibracijama neće zadržati manje privlačnosti za vas, i vi ćete se uskoro pozabaviti s time.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa, zadovoljan da mogu dati sve od sebe za vaše uzdizanje, i ostaviti vas s ljubavi Galaktičke Federacije.

Hvala ti SaLuSa.

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge