Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 16. rujna 2016


Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 16. rujna 2016

Mike Quinsey

Cini se da su stvari koje se odnose na "revalorizaciju" dostigle tocku gdje su sve zemlje clanice G20 sada spremne krenuti naprijed. Jednostavno je to stvar onih koji koji su zaduženi organizirati prelazak, tako da se to provodi koordinirano. To ce biti prvi povijesni korak prema stvaranju mira na Zemlji. Još treba preci prilican dio puta prije nego što se može proglasiti totalni mir i svaka zemlja ce znati da nakon što potpiše za miran suživot, ako ga prekrši u opasnosti je da bude prognana sa Zemlje. Dakle, radujte se jer dugo cekanje gotovo završava i mirna buducnost je zajamcena vama i buducim generacijama.

Možete se pitati kako se preostali mracni mogu svladati, ali budite sigurni da ce izazivaci nereda biti uklonjeni s planeta i smješteni tamo gdje više ne mogu utjecati na planirane promjene na Zemlji. Postoji mogucnost da se mnogi podanici mracnih predaju i da više ne predstavljaju opasnost za stanovništvo. Kako se nova Zemlja uzdiže tu nece biti mjesta za bilo kakve mracne duše ili njihova negativna djelovanja. Vrlo brzo mnogi odgodeni projekti koji ce podici Zemlju mogu zapoceti i dovesti u život dobrodošle promjene koje ce vas odvesti punom brzinom u Novo doba.

Mnogi nagadaju o tome što se može dogoditi u utrci za Bijelu kucu; sada su izražene sumnje o zdravlju Hillary Clinton. Cini se Donald Trump nije spreman da postane predsjednik, a Bernie Sanders jedva ceka. Odjednom se situacija cini nesigurnom, jer Trump je nedavno doživio nagli val podrške. Dakako, Iluminati moraju biti krajnje zabrinuti zbog nacina na koje se dogadaji okrecu protiv njih. Budite uvjereni da što god da se dogodilo, svjetlo ce biti pobjednik i ništa nece sprijeciti njegov daljnji marš do pobjede.

Nema sumnje da, dok se vibracije podižu, sve više ljudi se budi na ono što se dogada, s rezultatom da pocinju postavljati pitanja, dok su prethodno prihvatali ono što im je receno. Na primjer, 9/11 nikad nije otišao dalje a sve više dokaza postaje poznato da je to rušenje planirala obitelji Bush. Uvijek se ocekivalo da ce se na kraju starog ciklusa mnogo toga otkriti što ce iznijeti istinu na površinu. Bilo je nagadanja dugo vremena o tome tko je stajao iza 9/11, ali sada su dokazi nepobitni i odgovorni ce biti privedeni pravdi. Nitko ne može izbjeci suocavanje s istinom.

Kad imate pregled života, nitko vas ne želi objesiti ako ste napravili greške koje se moraju priznati. Nakon toga morate razgovarati o buducim akcijama s vašim vodicima s ciljem da dobijete daljnja iskustva kako bi prevladali svoje nedostatke. Medutim, kako ste na kraju ciklusa, ovisno o prirodi vaše "greške" možda necete nakupiti karmu i pozvati Zakon milosti. Kako je ranije navedeno, tocka pregleda života nije zato da bi vas se kaznilo za greške, nego da se dogovorite o nacinu kojim ce vam buduca iskustva pomoci da ih prevladate.

Imajte na umu da su sva iskustva vrijedna, i ako vam na vašem putu bude trebalo više vremena da uzadete, to je malo ili nimalo bitno. Svi imate cijelu vjecnost da uspijete i nitko vas nece prisiliti da brže napredujete, ali sigurno cete dobiti svaku pomoc. Vaši vodici su prošli takve izazove prije i imaju dovoljno iskustva da vam pomognu. Pozovite ih bilo kada kad trebate pomoc i biti ce im drago da vam budu na usluzi.

Postoje dva glavna puta koji vode ljude dalje. Jedan je ogranicen na niže vibracije jer pokušava stvoriti put kroz previranja i probleme unutar trece dimenzije. Drugi put postiže napredovanje u više vibracije snagom svjetla jer ono postaje sve jace i jace. Njih dvoje ne mogu nastaviti u suprotstavljanju i na kraju ce samo svjetlo ostati, i uspjeti. Ono vec kroci naprijed jer se sve više duša budi i mogu vidjeti kroz šaradu koja se odvija. Istina leži u vama i oni koji mogu intuitivno izdvojiti pozitivne energije iz šljake sigurno ce napredovati. Bit cete u mogucnosti da identificirate one duše kojima možete vjerovati, i slijediti njihove naloge da krenete svojim putem.

Dat ce vam se sva ohrabrenja da nadete svoj pravi put. Nakon što ga pronadete trebali bi napraviti brzi napredak u svojim pripremama za uzašašce. Kao i uvijek ce vam se pomoci da prevladate sve probleme koji se mogu pojaviti. Ako osjecate da je nešto ispravno onda možete biti sigurni da je. Identificirajte se s onim dušama koje se po svom radu mogu promatrati kao od svjetla, i slijedite njihove savjete ili ucenja kad trebate pomoc. U ovom trenutku mnoge duše su se navikle da šire svjetlo i ljubav. Sa svojim iskustvom trebali biste biti u mogucnosti identificirati one koji su ucitelji za Novo doba.

Mnoge promjene koje cekaju objavljivanje uskoro ce biti nad vama, i nece se dopustiti bilo kome da ih ometa. Kalup je postavljen i sve je spremno za pokretanje, no manje promjene mogu se dogoditi putem prilagodbe. Ono što ce se dogoditi sada kada ste u vremenu onoga što se naziva "žetva duša" je vaše uzašašce u više vibracije. Putovali ste daleko i živjeli mnoge živote, jer vi ste se probudili iz dugog sna u tamnoj noci duše. Kako danas stojite vi ste onaj koji je podigao sebe i koji je sposoban razlikovati ono što je od svjatla, od onog što je ostalo u mraku.

Mediji su još uvijek u velikoj mjeri kontrolirani od onih koji podržavaju mracne. Ali opet, u tijeku su planirane promjene tako da je istinit i pouzdan servis vijesti dostupan. Pod uvjetom da raspoznajete da je za sada vaš internet najbolji izvor vijesti, jer on vam pouzdano daje novosti o tome što se dogada u svijetu. Vi imate tendenciju da gledate na Zapad za vaše informacije i da je to trenutno najbolji izvor. Ali kako se istina otkriva, ona ce se širiti cijelim svijetom, i na kraju ce sve duše postati svjesne.

To je tako važno da se svi koji ste našli put prema naprijed usredotocite na ono što je pozitivno. Na taj nacin dajete svoju moc energijama koje donose promjene u život, i ne može se dovoljno puta naglasiti da ono na što se fokusirate daje vašu energiju tome, iako to ne mora biti vaša namjera. Svjetlo je osvojilo dan, ali vi se ne bi trebali opustiti u održavanju pozitivne pozicije. Toliko toga još treba uciniti i vrlo brzo mnogi od vas ce biti pozvani da zauzmete istaknuto mjesto u vezi promjena.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do dovršenja. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: Fredi

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge