Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, August 15, 2012

SaLuSa, 15. kolovoza 2012

Ulazimo u završne faze priprema za Uzašašće i to zahtjeva veliki udio suradnje naših Saveznika. Da bi se rasplela mreža korupcije i korporacije koje su bile pokretane od Iluminata, to je bio mamutski zadatak koji još uvijek traje. Imajte na umu da je plan Mračnih ustanovljen prije više od 200 godina i njegovi su pipci prodrli u gotovo svaki aspekt vašeg postojanja. Poput karcinoma koji se brzo proširio dok nije postalo teško posve ga eliminirati, no uspjeli smo ga zaustaviti. Naši saveznici su koristili upravo one okolnosti koje su stvorili Mračni da bi ih iskoristili protiv njih i ozbiljno su oslabili njihovu strukturu moći.

Odstranjenje mnogih članova s vrha Iluminata se nastavlja i, općenito govoreći, događa se i sve šire odstranjivanje drugih koji su im bili piuni u političkim i Vladinim krugovima. Sve dobro napreduje i uskoro će se otvoriti prilike da s približimo Razotrkivanju i organiziramo za daljnje korake u drugim projektima. Vjerujte nam, Dragi, mi smo čvrsto iza onih koji preuzimaju odgovornost da se stvari doista pokrenu. Svi ćemo odahnuti istim uzdanom kada napokon budemo mogli otvoreno surađivati s vama. Jedan aspekt vašeg rasta nastavlja se bez obzira na bilo koje aktivnosti da bi se održao vaš napredak, a to je količina Svjetla koju primate. Ono teče na Zemlju iz mnogih izvora od kojih su mnogi izvan vašeg sunčevog sustava. Vi ste u galaktičkom skoku ogromne moći i do sada počinjete osjećati promjene.

Na vašoj razini odrađivanja vaše dnevne rutine, može vam se oprostiti što mislite da se malo toga događa. To je daleko od istine i mnoga Bića van Zemlje su uključena u jednu od najuzbudljivijih avantura u kojoj su ikada sudjelovali. Situacija je takva da je vaš Univezum svjestan ogromne važnosti onoga što ćete iskusiti. Ukoli ste zaista shvatili što ste poduzeli, tada teško da se zamarate onim što biste nazvali malim detaljima. Oni su, naravno, vama važni, no niti jedan nije važniji od vašeg stvarnog Uzašašća. Stoga, molim vas, održavajte svoj ustrajni fokus na to kamo idete i prepustite detalje nama, a mi vas nećemo iznevjeriti.

Kako upijate više Svjetla, shvatit ćete da raste vaša razina svjijesti. Na fizičkoj razini možete se ponekad osjećati kao da hodate po zraku, čak i trenutke vrtoglavice. To će proći i vi ćete biti istinski svjesni većeg mira u sebi stoga budite sigurni u svoju budućnost, da ćete stajati kao oni koji sjaje od ljubavi. Emocije će biti mirne i lako ćete ih kontrolirati, no iskusit ćete i dubok osjećaj sreće i radosti već samim tim što ste na Zemlji u tako iznimno vrijeme. To je i podsvjesno shvaćanje da ste se izdignuli iz dualnosti i da ona više nema moći nad vama. Postigli ste svoj cilj i dobili ste bitku sa svim svojim Svjetlom što jasno blješti.

Razmišljate u velikim razmjerima i razmišljate o Uzašašću jer će to biti najfantastičnije iskustvo koje ćete imati i vi ćete se sjećati svake njegove sekunde. Svaka duša ima istu priliku da uzađe, stoga, molim vas, ne mojte se brinuti o onima oko vas koji se čine nezainteresirani. Oni će imati još jednu konačnu priliku da uzađu i vi ne znate što točno bi ih moglo probuditi. U svakom slučaju, oni idu putem koji je dobar za njih i oni će nastaviti životna iskustva koja će ih držati na putu evolucije. Pomažite ljudima, bez zadrške, kad imate priliku tako činiti, no nemojte im nametati svoja uvjerenja jer koliko god se činila od pomoći, možete učiniti više zla nego dobra. Duše rastu različitim tempom i ne postoje dvoje vas posve jednakih. Ostavite im da pronađu svoj vlastiti put i znajte da i oni imaju Vodiče, kao i vi, koji rade s njima na tom području.

Kao što otkrivate, postoje mnogi izvori koji okreću svoju pažnju na to vam budućnost nosi u stvarnom životu. Napokon, preostaje još malo vremena prije no uzađete i trebali biste znati što očekivati. Trenutno niti jedan izvor ne pokušava pokriti svaki aspekt promjena, već se svaki okreće tome da vas informira o tome što ćete iskustiti u neposrednoj budućnosti i neposredno nakon Uzašašća. Stare tehnologije su već odavno prestale biti korisne i mora se napraviti mjesta za velika unapređenja koja su vam do sada bila zanijekana. Kao što već znate, mnogo toga ima osnovu u besplatnoj energiji koja se nalazi svugdje u Univerzumu. Bez obzira koliko je korisiti, ne možete je iscrpiti i jednostavno je prikupiti je i iskoristiti.

Druga velika promjena koju ćete vidjeti je sve djelatnosti koje zagađuju bit će zanijenjene onima koje ne zagađuju. Zagađenje nije samo onečistilo vašu zemlju, već i zrak i vaše oceane. Vi i drugi oblici života patili ste od bolesti ili smrti kao posljedica toga, a zemlja je postala zatrovana. Bit će i čiste i zdrave vode, čistog zraka i zemlje koja je očišćena od otrovnih kemikalija i svih vrsta otpada. Majka Zemlja će biti obnovljena u svoje drevno stanje, nakon što je tisućljećima dopuštala da Čovijek živi od nje. S vremenom, sva područja koja su bila zagađena negativnim energijama bit će obnovljena sve dok ne ostane ništa osim viših energija.

Galaktička Federacija Svjetla se dobro pripremila za nadolazeće razdoblje i pripremila je audio prezentacije koje će vam dati jasnan pregled o tome što će se dogoditi. Vi već imate prilično dobru predodžbu o tome, no želimo proširiti vaše znanje tako da se osjećate ugodno tijekom promjena. Brzina kojom će se odviti osigurt će da vam ne budu odbojne. Čak i podizanje Zemljinih vibracija rezultirat će određenim stupnjem čišćenja jer će niže energije postati transmutirane kroz molekularne promjene. Naše tehnologije će u velikom omjeru dopustiti da djelujemo direktno iz naših brodova koji su pozicionirani oko vaše Zemlje. Doista, već neko vrijeme tako i radimo da bismo velika zagađenja vaših oceana održali na niskim razinama.

Ja sam SaLuSa sa Sirijusa i zahvaljujem vam za vaše strpljenje koje će biti nagrađeno. Mi smo vaši prijatelji i odnosit ćemo se prema vama na taj način te ćemo s vama mnogo toga što će vam biti ugodno, uključujući i putovanja u našim brodovima. Nastavite i znajte da smo mi i mnoge duše uz vas te da volimo svakoga od vas.

Hvala, SaLuSa.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Preveo: Marijana - Svjetloradnici
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge