Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 15. veljace 2019


Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 15. veljace 2019

Mike Quinsey

Vi imate izraz da je svijet vaša ostriga i da je to istina, a biser u njoj ste vi. Nakon toliko života borbe i mnoštva izazova danas idete stopama Uzašašca. Držali ste glave visoko i uvijek se uzdizali nakon što ste se više trudili. Na neki nacin je i dobro da se ne možete sjetiti svih svojih ranijih iskustava, jer bi vam ona bila teška. Naravno, bila su ispresijecana životima koji nisu bili tako zahtjevni, ali je cijelo vrijeme naglasak bio na vašoj evoluciji. Stupanj izazova koji ste dobili uvijek je bio uz vaše odobrenje, a mi vas nikada ne pokušavamo prebrzo unaprijediti. U stvari, vi ste cesto toliko oduševljeni da se pretjerano naprežete i upozoravamo vas da se ne naprežete previše, jer cak i uz našu podršku vi ste ti koji morate raditi. Ne biste imali koristi od toga da vam više pomažemo s našim savjetima.

U ovom trenutku stvarno ne shvacate kako ste postigli veliki uspjeh prolaskom markera. Još uvijek se radujemo i puni smo divljenja vašoj hrabrosti i namjeri da nastavite bez obzira na zadatke pred vama. Bili ste izabrani za priliku da se pripremite za Uzašašce, jer smo s pravom vjerovali da ste imali cvrstocu i snagu karaktera kako biste bili uspješni. Sa slobodnom voljom neke duše se nisu posvetile svojim zadacima, a ponekad im je nedostajala odlucnost da uspiju, možda su se umorile od zahtjeva koji su im postavljeni. Nije važno, uvijek postoji još jedna prilika koja dolazi na vaš put, nema žurbe, ali mi vas pokušavamo pogurati jer ste na domak Uzašašca. Želimo da budete uspješni jer vas toliko toga ceka da je to potpuna promjena od onoga što ste navikli doživljavati. Ubrzo ce poceti dobra vremena i kaos koji obiluje na Zemlji sada ce se završiti. Slijedite logiku zaustavljanja nuklearnih ratova i shvatite da je to pocetak kraja nasilnih sukoba. Možete biti sigurni da ce ratno oružje biti ušutkano, a to se lako može postici.

Govorimo vam ove stvari shvacajuci da neke duše imaju ocekivanje da ce se stvari prebrzo mijenjati zbog stupnja negativnosti koji se mora ukloniti sa Zemlje. Dobivate pomoc iz mnogih izvora kojih niste svjesni. Znajte da vaša galakticka obitelj nadgleda vaš napredak i nikada niste daleko. Ako je potrebno, oni bi mogli stici na Zemlju u trenu tako da ste savršeno sigurni od bilo kakvih vanjskih uplitanja. Prekrasni Aviansi nadgledaju vas i njihova prisutnost osigurava da se ne može dogoditi nikakvo vanjsko uplitanje. Oni imaju poseban interes za vaše blagostanje i pomažu covjecanstvu na nacin kojeg nikad niste svjesni, i vrlo su slicni Plejadijancima koji su blizu vas. Mnogo im dugujete zbog njihove trajne ljubavi prema covjecanstvu i posebno Plejadijancima koji su vaša obitelj.

Ne ogranicavajte svoje vizije buducnosti, jer cete biti ugodno iznenadeni koliko vam se stvari dogada koje su uzdižuce i stavite svoje vidike cvrsto na svoj put da postanete Galakticko Bice. To može dakako biti u buducnosti, ali je vaša sudbina i vi ciljate visoko u svemu što cinite. Kao što ponekad kažete “najbolje tek dolazi” i koliko je to istina, pa zadržite fokus na svom odabranom putu, znajuci da cete na svakom koraku dobiti pomoc i savjet od onih koji imaju takvu ljubav prema vama. Zapamtite da je sada vrijeme kada možete odbaciti svoju karmu jer vi ste glavni i izabrali ste put kojim želite ici.

Dok se uzdižete štedite misli za one duše koje su se dobrovoljno javile da igraju uloge mracnih. Baš kao i vi, oni su rodeni sa svime što je potrebno što im omogucuje da odrade svoj životni plan. Svatko ima svoju ulogu i oni vam pokazuju u kojoj mjeri mogu izazvati Svjetlo, i bili su vrlo uspješni. Vaša je uloga da se uzdignete iznad takvih negativnih energija, i održavate svoje Svjetlo i djelujete u skladu s tim. Stanite vani i pogledajte unutra i sigurno se morate složiti da ste ponekad bili testirani do krajnjih granica. Stari putevi i dani su gotovo završili i bez sumnje cete priznati da su vas vaša iskustva ucinila jacima. Prisjetite se predstava u kazalištu, one završavaju i kada zastor padne i ponovno se podiže glumacki sastav se poreda, i cesto se drže za ruke dok se klanjaju publici kako bi im se pljeskalo. Naravno, život na Zemlji je stvaran, ali imajte na umu da je životni plan svake duše organiziran na takav nacin da se karma ocisti, iako ponekad postoje drage duše koje se žrtvuju jednostavno iz svoje velike ljubavi prema vama. Najocigledniji je bio Isus koji je svojevoljno dao svoj život, kako bi pomogao ljudima pronaci ljubav i razumijevanje koje je nedostajalo u njihovim životima na Zemlji.

Kakav divan aranžman postoji u Duhu koji omogucuje iskusnijim i razvijenijim dušama da pomognu onima koji slijede njihove stope. To se nastavlja dok se dižete u još vece vibracije i uvijek možete pozvati u pomoc visoko razvijene duše. Sustav je dobro isproban i testiran jer, kao što ste mogli shvatiti, radi jako dugo. Duše koje su otišle prije vas imaju mnogo iskustva koja mogu prizvati i mogu vrlo tocno predvidjeti što cete ciniti dok evoluirate. Vjerojatno ste culi izraz da u svijetu nema niceg novog i sada možete shvatiti zašto je to tako. Sve kombinacije okolnosti su iznova i iznova isprobavane i naravno u višim dimenzijama sve je u sadašnjosti, a vi to možete doživjeti baš onako kako vi odaberete. Na primjer, možete se vratiti u vrijeme u bilo koje doba želite i ponovno proživjeti iskustva.

Dragi moji, prihvacanje da je "sve u sadašnjosti" vjerojatno je za vas previše da apsorbirate i prisjetite se svake pojedinosti svojih iskustava. Ipak, vaša svijest se proširuje tako da vaše pamcenje postaje ekspanzivno, toliko da možete podesiti bilo koje iskustvo kojeg se želite prisjetiti. Kako se krecete iz nižih vibracija, tako ce se i vaše sjecanja na dogadaje poboljšati. Sve što se dogodilo u vašem trenutnom ciklusu još uvijek je zabilježeno u eterima i vi biste se mogli vratiti i staviti nešto ispravno što živi u vašem sjecanju. Srecom, napredovat cete tempom koji vam odgovara, tako da ne biste trebali biti preplavljeni odgovornostima koje nosite.

Neka vaša vizija buducnosti bude cvrsta i dok to cinite, pomagat cete joj da se cim prije ocituje podizanjem vibracija. Fotonski pojas je takoder dio vašeg uzdizanja i vi ste na putu prema svom cilju, i u ne tako dalekoj buducnosti velika Bica ce se ponovno pojaviti na Zemlji da vas vode.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima, i neka Svjetlo obasja vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge