Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - SaLuSa, February 15, 2013

SaLuSa, 15. Veljače 2013.

Naši saveznici su uvjereniji nego ikad prije, i nastavljaju stavljati mračne tamo gdje mogu stvarati manje problema. Oni se međusobno svađaju i očajavaju zbog njihovog vidljivog gubitka vlasti kako bi diktirali što će se dogoditi. Kontrola svijeta više nije u njihovom dohvatu, i oni ne mogu učiniti ništa više osim sanjati ono što bi možda bilo da je nisu izgubili. Svjetloradnici sada kreću naprijed s obnovljenim povjerenjem i pripremaju se da naprave završni potez, koji će učinkovito stati na kraj svim posljednjim šansama s kojima mračni mogu steći izgubljeno tlo. To je sada za njih više igra opstanka, ali nema mjesta gdje se mogu sakriti da mi nećemo biti svjesni toga. Što ih više možemo ostaviti iza nas, brže se možemo koncentrirati na naše nove programe.

Molimo vas da se ne rastužite kad budete vidjeli malo vanjskih znakova, koji bi upućivali što svjetloradnici rade. Većinom njihov rad je u koordinaciji s nama jer zajednički imamo za obaviti iznimno važan posao u kratkom vremenu. Svjetloradnicima će se čestitati na skorašnjem preuzimanju njihovih novih zadataka, a njihove akcije su svakim djelićem tako važne kao nikad dosad. Vrijeme i dalje ubrzava, a tu su glavne infuzije svjetlosti koje će uskoro biti aktivirane. Polako ali sigurno tama i svjetlo se razdvajaju, ali mi još uvijek dajemo više prilika onima koji su još uvijek u zaostatku, tako da se oni mogu nastaviti kretati prema naprijed. Stara paradigma se urušava i nema nikakvu moć da zadrži one koji su sada probudili svoje istinsko Ja. Strah od nepoznatog više nije takav problem kao što je bio, a ljudi pronalaze svoju vjeru u Boga.

Mi točno znamo koje su duše usklađene sa Svjetlom, i imamo puni profil svakog od vas. Nadalje, mi možemo točno odrediti vašu lokaciju u svakom danom trenutku, tako da su oni od tame i svjetla svi pod našim nadzorom. Ono što će biti ugodno je vrijeme kada ćemo vas snabdjeti boljim sredstvima komuniciranja, ne samo između vas nego također i s nama. Neki od vas su predodređeni da dosta putuju, a za vaše prijatelje i obitelj važno je da ne izgube vezu s vama. Naravno da će doći vrijeme kada će sva konvencionalna vozila biti utemeljena, a putovanje će postati predivan događaj. Na kraju će svi oblici prijevoza biti bez zagađenja, a bez da se i dalje oslanjaju na proizvodnju električne energije. Za lokalne potrebe oblik „skoči gore dole“ s kočijom (buggy) bit će dostupna. Plovne puteve neće trebati koristiti, a zračni promet će preuzeti sve terete, čime se omogućava da more i morska područja budu vraćena u svoje prastaro stanje. Također će biti izgrađene stanice iz kojih se trenutačna otprema i doprema mogu izvršiti.

Razotkrivanje napreduje, i sad pristupa iz više raznih kutova, a krajnji rezultat otkrivanja vaše vanzemaljske povijesti bit će neizbježan. To će natjerati vlade da priznaju njihovu upletenost s vanzemaljcima barem u prošlom stoljeću. To nije samo stvar kontakta, nego čak i bliski suradnici su ih vidjeli kako zajedno rade u podzemnim bazama. Razotkrivanje se također mora proširiti na otkrivanje mnoštva dokaza o vanzemaljskom postojanju pronađenih na drugim planetima poput Marsa. Međutim, ako se vaše vlade toga još uvijek budu suzdržavale, to će samo dovesti do preuzimanje odgovornosti s naše strane za dovođenje istine na vidjelo. Na jedan ili drugi način, vrijeme je za vas da shvatite vašu povijesnu vezu s nama. Mi nismo uljezi ili stranci, a mnogi članovi Galaktičke Federacije Svjetlosti su vaši praočevi, povezani genetski s vama dok je vaša vrsta evoluirala.

Vi ste prešli dug put otkad ste naučeni da je Zemlja centar svemira. Oblici života kao kod vas obiluju posvuda u multi-dimenzionalnim i paralelnim Zemljama. Božji svemir sadrži tisuće i tisuće galaksija, koje su vaše za putovanje nakon što postanete potpuno ravnopravna galaktička bića. Istina je tako veličanstvena da će mnoge religije nestati, jer i one će shvatiti da više ne mogu podržavati svoje stavove koji su u velikoj mjeri stvoreni od čovjeka. Organizirane religije više neće biti potrebne kako bi obične duše shvatile istinu. Sve znanje je unutar vas i vi ste dostigli tu točku gdje možete biti svoj vlastiti učitelj, i intuitivno ste razvili da znate što vi osobno trebate da nastavite vašu evoluciju. Istina može biti vrlo duboka tako da možete pronaći svoj put kroz nju. Ako slijedite svoje vlastito shvaćanje ono će vas dovesti do slijedećeg mjesta gdje trebate biti, tako jednostavno budite u ovom trenutku i dopustite stvarima da se razvijaju svojim vlastitim tempom. Dijelite znanje svim sredstvima, ali znajte da put drugih duša nije da nužno ispuni vaše potrebe.

Mi nemamo problema među nama jer znamo da smo među uzašlim bićima, i prepoznajemo jedni drugima nivoe svjetlosti. Energije su takve da samo istina može postojati i nije upitno komuniciranje jednih s drugima osim na potpuno istinitoj osnovi. Na Zemlji često kažete jednu stvar a mislite na drugu do točke da je neistinita, i bilo bi mudro vježbati istinu u svako doba. Svjesni smo da vas to može ponekad dovesti u nevolju, ali u konačnici nikad se nećete dvoumiti u držanju do istine. Kad mislite i djelujete uvijek iskreno, nećete imati što skrivati. S vremena na vrijeme smo se susretali s vašim liderima i njihovim predstavnicima, a pošto imamo telepatiju točno smo znali kada su bili manje iskreni.

Dragi moji, kao što možete razumjeti imate mnogo toga za naučiti i svladati prije nego se budete smatrali spremnim da postanete galaktičko biće, ali i pored toga to je vaša sudbina. Vi ćete se vratiti na one nivoe svjetlosti koji su vas nekad krasili, i ostavili vas da steknete iskustvo, tako da možete biti mentori drugima. Dakle, budite ljubazni prema svojim suputnicima i suosjećajni kad oni griješe i padnu u tamu. Svi ste vi to učinili a to je neizbježno kad ste okruženi tako niskim vibracijama. Tajna je u mogućnosti da se opet uzdignete, i koristite svoje iskustvo za prevladavanje bilo kakvog izazova iste prirode.

Ja sam SaLuSa, sa Sirijusa i saznat ćete da će ova godina biti ta koja pripada narodu. Vrijeme kada ćete prepoznati tko doista jeste kao suvereno biće, i ponovno obnoviti vaša prava. Mnogo toga čeka da bude otkriveno, i nama je drago da smo dio toga. Naša ljubav i dalje se šalje vama i Majci Zemlji, i uvijek hoće.

Hvala ti SaLuSa.

Mike Quinsey,
Preveo: Darko Kontrec

Website: Tree of the Golden Light

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge